Buitenfonds opzeggen

4 / 5 (1 beoordeling)

Wil jij niet langer doneren aan het Buitenfonds? Je kunt je donatie voor het Buitenfonds opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegeven in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresBuitenfonds
Adres bedrijf
3800 CD Amersfoort

, 27-09-2020

Betreft: Buitenfonds opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

1 Beoordeling Buitenfonds

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Buitenfonds opzeggen

Het Buitenfonds is een fonds die is opgericht om Staatsbosbeheer te ondersteunen. Natuurlijk krijgt Staatsbosbeheer ook subsidie, maar die subsidies zijn alleen voor de noodzakelijke kosten. Als er dus wat extra’s gedaan moet worden, dan kan dat niet van dat geld. Dankzij de giften van het Buitenfonds kan dit wel! Zij zorgen ervoor dat projecten gefinancierd kunnen worden die de toegankelijkheid van de natuur, het buitenleven en de educatie ten goede komen.

Doelstellingen Buitenfonds

Natuurlijk geeft het Buitenfonds niet zomaar geld weg aan Staatsbosbeheer. De projecten moeten dan wel in lijn liggen met hun eigen doelstellingen. Deze doelstellingen zijn:

  • Kinderen meer de natuur in brengen
  • Het conserveren en toegankelijk maken van cultuurhistorische schatten
  • Het bedenken en creëren van meer manieren om natuur te beleven
  • Het maatschappelijke werk van de boswachter mogelijk te maken

Doneren aan het Buitenfonds

Vind jij dat het Buitenfonds mooie dingen realiseert? Je kunt ervoor kiezen om geld te doneren aan de stichting. Dit kun je eenmalig doen door te kijken welk project jij het waard vindt of je kunt kiezen voor een periodieke schenking. In dat geval leg je jezelf voor 5 jaar vast en schenk je elke maand een vast bedrag met belastingvoordeel. Ook kun je het Buitenfonds opnemen in je testament zodat er na je dood en bedrag naar de stichting gaat. Wat je ook kiest, het Buitenfonds is blij met elke euro.

Buitenfonds opzeggen

Doneer jij nu maandelijks een bedrag aan het Buitenfonds, maar vind je het tijd worden om een ander goed doel te steunen of wil je helemaal geen goed doel meer steunen? Je kunt je donatie stopzetten door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegeven in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de brief gezet, waarna je deze gratis kunt downloaden. Je kunt ervoor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen naar het Buitenfonds, maar je kunt dit ook overlaten aan 123opzeggen. Kies je voor de laatste optie, dan zorgt 123opzeggen er voor een kleine vergoeding voor dat de opzegbrief bij het Buitenfonds terechtkomt, zodat zij je donatie stop kunnen zetten.