Wil je niet langer doneren aan CARE Nederland? Je kunt je donatie voor CARE opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Schrijf een beoordeling over CARE Nederland

Beoordeel je ervaring

170 Beoordelingen

Ik wil Care Holland niet meer financieel steunen

ik ben student en kan het geld eigenlijk toch niet missen. zodra ik over 6 maanden meer ga verdienen ga ik me weer aanmelden

Toen ik deze donatie aanging wist ik niet dat ik nu een financiële tegenslag heb 15 euro klinkt niet veel maar heb het nu per maand zelf hard nodig helaas

Geen geld voor heb schulden

Duidelijk verhaal door studenten aan de deur verteld. Is er geen vergunning nodig om aan de deur te mogen verkopen...? Houden goed rekening met corona maatregelen. Vertellen er niet bij dat opzeggen geld kost. En vertellen erna pas dat het niet om een eenmalige donatie gaat.

Ik ga een ander goed doel steunen

Fijn dat het zo kan.

geen mening.

Goed

Goed

Financiële reden

Ik zou maar een paar maanden doneren.

Financiële reden

Kan het niet meer missen

Beperkte inkomsten

Geen interesse

Na verdieping van organisatie en veel slechte recensies.

Nvt

Kan het geld niet missen

Geen interesse meer

CARE Nederland opzeggen

CARE Nederland is een internationale organisatie die in conflict- en rampgebieden mensen wil helpen. Ze zijn actief in landen, zoals Syrië, Jemen, Congo en Ethiopië. CARE focust zich niet alleen op landen die in het nieuws zijn door oorlogen en rampen, maar ook op landen die vergeten worden. Er zijn landen die te lijden hebben onder vergeten oorlogen en minder opvallende rampen. Juist die mensen hebben hulp nodig, omdat hulp dan niet vanzelfsprekend is en ze het juist zo hard nodig hebben.

Geschiedenis CARE

CARE Nederland komt voort uit de internationale tak van de stichting. Die tak werd opgericht na de Tweede Wereldoorlog door 22 Amerikaanse hulporganisaties. Ze wilden de mensen helpen door noodhulppakketten uit te delen onder de slachtoffers in Europa. Het begon allemaal in de Franse stad Le Havre en in de 20 daarop volgende jaren zijn er meer dan 100 miljoen pakketten uitgedeeld in zowel Europa als Azië.

Pas later verschoof de focus van Europa naar andere delen van de wereld. Denk hierbij aan ontwikkelingslanden in Afrika Azië en Zuid-Amerika. Nu delen ze niet alleen maar hulppakketten uit, maar ook gereedschap, zaden, dekens, schoolspullen, kleding en medicatie. Op die manier hoopt CARE de mensen te helpen om weer op eigen benen te kunnen staan.

Werkzaamheden CARE

In het jaar 2017 heeft CARE een hoop bereikt. Zo hebben ze 1623 zwangere vrouwen en jonge moeders en 2581 kinderen gered van ondervoeding en hebben ze veel voorlichting gegeven om geweld tegen vrouwen te stoppen. Ook op hygiënegebied is er veel voorlichting gegeven en zijn er ook veel punten gemaakt waardoor mensen toegang kregen tot schoon drinkwater.

CARE is er niet alleen om gevolgen van rampen en oorlogen te verhelpen, maar wil mensen ook voorbereiden op slechtere tijden. Zo willen ze mensen helpen om weerbaarder te worden en leren ze mensen hoe ze beter gebruik kunnen maken van de natuur. Ze willen er zo voor zorgen dat de klimaatverandering vertraagt. Uiteindelijk hoopt CARE te bewerkstelligen dat er een wereld bestaat van hoop, tolerantie en sociale rechtvaardigheid. Een wereld waar armoede overwonnen is en waar mensen in veiligheid en waardigheid samenleven. Dit proberen ze te bewerkstelligen door de waarden respect, betrouwbaarheid, toewijding en kwaliteit te handhaven.

Gratis opzegbrief 123opzeggen

Ondanks het goede werk van CARE Nederland kan het best zijn dat je toch besloten hebt om je donatie stop te zetten. Misschien wil je liever een ander doel steunen, zoals Cordaid of Wilde Ganzen, maar misschien laat je portemonnee het op dit moment gewoonweg niet toe om geld te doneren. Wat de reden van opzeggen ook is, 123Opzeggen kan je helpen. Met onze gratis opzegservice, weet je zeker dat je opzegbrief aan alle wettelijke eisen voldoet. Je hoeft hierboven alleen je gegevens in te vullen. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de brief gezet, die je daarna gratis kunt downloaden, printen en versturen. Het adres staat al bovenaan de brief, zodat je die niet meer hoeft op te zoeken.

Verzendservice

Wij snappen ook dat je liever hebt dat je de opzegging het liefst via de computer regelt. In dat geval is er de verzendservice van 123opzeggen.nl. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij dat je opzegbrief op de mat valt bij CARE Nederland. Jij hoeft dan dus de deur niet meer uit om op te zeggen en dat is wel erg fijn. Zodra CARE Nederland de opzegging verwerkt heeft, krijg jij een bevestiging in je mailbox of brievenbus. Zodra die bevestiging binnen is, weet je zeker dat je opzegging goed is verwerkt en dat je donatie inderdaad gestopt is.