CARE Nederland opzeggen

5 / 5 (82 beoordelingen)

Wil je de donatie aan CARE Nederland opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar CARE Nederland als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresCARE Nederland
t.a.v. Ledenadministratie stichting CARE Nederland
Adres bedrijf
2508 CK Den Haag

, 27-09-2020

Betreft: CARE Nederland opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Geboortedatum:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

82 Beoordelingen CARE Nederland

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik steun heel veel goede doelen. Ik vind het bedrag te hoog worden.

Bezuinigen

Gewoon GOED doel.

Ik wil niet te veel goede doelen steunen

Andere instanties doneer ik

Is goed geweest

Dit was volgens afspraak.
Ik verbaas mij erover dat er toch nog steeds geld wordt afgeschreven, jammer!!
Hopelijk nu geregeld!

Bezuiniging

Geen behoefte

Steunen andere doelen

Bezuiniging

kan het geld niet meer missen

Lang genoeg geweest

Steunen ander doel

Klaar mee, steun ander doel

was bedoeld als eenmalige donatie.

Bezuiniging

onjuist geïnformeerd door deurverkoop. Het zou eenmalige donatie zijn. Heb ook het hele formulier niet gezien

Vond het heel jammer dat er dus iedere maand afgeschreven wordt. Al meerdere keren gevraagd om het stop te zetten. Is blijkbaar heel moeilijk.

Bedoelde eenmalige gift

Je Care Nederland donatie stopzetten kan met 123opzeggen

CARE Nederland is een internationale organisatie die in conflict- en rampgebieden mensen wil helpen. Ze zijn actief in landen, zoals Syrië, Jemen, Congo en Ethiopië. CARE focust zich niet alleen op landen die in het nieuws zijn door oorlogen en rampen, maar ook op landen die vergeten worden. Er zijn landen die te lijden hebben onder vergeten oorlogen en minder opvallende rampen. Juist die mensen hebben hulp nodig, omdat hulp dan niet vanzelfsprekend is en ze het juist zo hard nodig hebben.

Geschiedenis CARE

CARE Nederland komt voort uit de internationale tak van de stichting. Die tak werd opgericht na de Tweede Wereldoorlog door 22 Amerikaanse hulporganisaties. Ze wilden de mensen helpen door noodhulppakketten uit te delen onder de slachtoffers in Europa. Het begon allemaal in de Franse stad Le Havre en in de 20 daarop volgende jaren zijn er meer dan 100 miljoen pakketten uitgedeeld in zowel Europa als Azië.

Pas later verschoof de focus van Europa naar andere delen van de wereld. Denk hierbij aan ontwikkelingslanden in Afrika Azië en Zuid-Amerika. Nu delen ze niet alleen maar hulppakketten uit, maar ook gereedschap, zaden, dekens, schoolspullen, kleding en medicatie. Op die manier hoopt CARE de mensen te helpen om weer op eigen benen te kunnen staan.

Werkzaamheden CARE

In het jaar 2017 heeft CARE een hoop bereikt. Zo hebben ze 1623 zwangere vrouwen en jonge moeders en 2581 kinderen gered van ondervoeding en hebben ze veel voorlichting gegeven om geweld tegen vrouwen te stoppen. Ook op hygiënegebied is er veel voorlichting gegeven en zijn er ook veel punten gemaakt waardoor mensen toegang kregen tot schoon drinkwater.

CARE is er niet alleen om gevolgen van rampen en oorlogen te verhelpen, maar wil mensen ook voorbereiden op slechtere tijden. Zo willen ze mensen helpen om weerbaarder te worden en leren ze mensen hoe ze beter gebruik kunnen maken van de natuur. Ze willen er zo voor zorgen dat de klimaatverandering vertraagt. Uiteindelijk hoopt CARE te bewerkstelligen dat er een wereld bestaat van hoop, tolerantie en sociale rechtvaardigheid. Een wereld waar armoede overwonnen is en waar mensen in veiligheid en waardigheid samenleven. Dit proberen ze te bewerkstelligen door de waarden respect, betrouwbaarheid, toewijding en kwaliteit te handhaven.

Gratis opzegservice 123opzeggen

Ondanks het goede werk van CARE Nederland kan het best zijn dat je toch besloten hebt om je donatie stop te zetten. Misschien wil je liever een ander doel steunen, zoals Cordaid of Wilde Ganzen, maar misschien laat je portemonnee het op dit moment gewoonweg niet toe om geld te doneren. Wat de reden van opzeggen ook is, 123Opzeggen kan je helpen. Met onze gratis opzegservice, weet je zeker dat je opzegbrief aan alle wettelijke eisen voldoet. Je hoeft hierboven alleen je gegevens in te vullen. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de brief gezet, die je daarna gratis kunt downloaden, printen en versturen. Het adres staat al bovenaan de brief, zodat je die niet meer hoeft op te zoeken.

Verzendservice

Wij snappen ook dat je liever hebt dat je de opzegging het liefst via de computer regelt. In dat geval is er de verzendservice van 123opzeggen.nl. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij dat je opzegbrief op de mat valt bij CARE Nederland. Jij hoeft dan dus de deur niet meer uit om op te zeggen en dat is wel erg fijn. Zodra CARE Nederland de opzegging verwerkt heeft, krijg jij een bevestiging in je mailbox of brievenbus. Zodra die bevestiging binnen is, weet je zeker dat je opzegging goed is verwerkt en dat je donatie inderdaad gestopt is.