CliniClowns opzeggen

5 / 5 (79 beoordelingen)

Wil jij de CliniClowns niet langer steunen en overstappen naar een een ander goed doel? Je kunt de CliniClowns opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je versturen. Zo wordt opzeggen makkelijk!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresCliniClowns
Adres bedrijf
3800 BN Amersfoort

, 02-07-2020

Betreft: CliniClowns opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

79 Beoordelingen CliniClowns

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Persoonlijk

Afgesproken met contactpersoon om 1 donatie te doen.

Nu andere goede doelen

overlijden

nvt

Ik dacht dat het eenmalig was

financieel

Geen interesse meer

Ik wilde eenmalig en niet maandelijks

financieel

Ik was overdonderd door charme van de jongeman die me benaderde,bij het geven van al mijn gegevens. Achteraf ben ik er niet blij mee.

geen interesse meer

Genoeg gewrest

Ik vind als je een vrijwilgen bijdragen als donatie geeft . Je niet moet zeuren om nog eens meer te geven . Vooral als je dat al een keer heeft aangegeven !

Eenmalige donatie

minder inkomen op dit moment

Jaren gegeven was goed doel maar kliniClows verdienen goed salaris vandaar opzegging en nu ander goed doel

Ik waardeer jullie werk, maar sponsor veel goede doelen en heb een selectie moeten maken.

Geen mail gehad voor afzegging wel beloofd nooit gekregen

Privé reden

CliniClowns opzeggen

Al in de jaren zestig begon een Amerikaanse arts-in-opleiding en clown met het entertainen van kinderen in ziekenhuizen. Hij geloofde echt dat de sociale omgeving bepalend is voor de gezondheid van de patiënten. Ook Michael Christensen zag hoe belangrijk afleiding is voor iemand die ziek is. Zijn broer lag in het ziekenhuis en hij kwam daar vaak langs om hem op te vrolijken. De artsen in het ziekenhuis vragen hem vervolgens om dit ook bij een open dag te doen. Als zijn broer onverhoopt toch komt te overlijden, erft Michael zijn dokterstas en ontwikkelt hij het personage Dr. Stubs. Met zijn stichting Big Apple Clown Care Unit vrolijkt hij vervolgens als Dr, Stubs in heel New York kinderen op.

Dit idee waait al snel over naar Nederland en dokter Tom Voûte start de CliniClowns in 1992. Inmiddels heeft de stichting 76 professioneel opgeleide clowns in dienst en spelen zij voor zieke kinderen, gehandicapte kinderen en sinds 2018 ook voor demente ouderen. Voor deze drie groepen is het heel belangrijk om afgeleid te worden en te leven in het hier en nu. De stichting hoopt nog veel kinderen en ouderen te helpen met hun werk.

Kritiek op salaris CliniClowns

Toch is niet iedereen te spreken over de CliniClowns. Zo vinden verpleegkundigen het soms oneerlijk dat CliniClowns een hoger startsalaris hebben, terwijl zij de kinderen ook zo goed mogelijk proberen op te vrolijken. Een CliniClown krijgt namelijk een startsalaris van 2.800 euro, terwijl het startsalaris van een verpleegkundige 700 euro minder krijgt. De CliniClowns proberen zichzelf te verdedigen door te zeggen dat we niet moeten denken dat het werk van een clown eenvoudig is. “Je moet echt weten wat je doet. Je hebt een kwetsbare doelgroep, je kunt ze niet zomaar benaderen. Het wordt ook altijd voorbesproken met de pedagogische medewerkers.”

Gratis opzeggen CliniClowns

Ondanks die onderbouwing kan het zijn dat je je donatie voor de CliniClowns stop wilt zetten. Dat kan natuurlijk ook een hele andere reden hebben, zoals een financiële tegenvaller of dat je gewoonweg een ander doel wilt steunen. Wat de reden ook is, CliniClowns opzeggen kan altijd met 123Opzeggen.nl. Bij ons kun je eenvoudig een gepersonaliseerde opzegbrief maken. Hiervoor hoef je alleen een aantal gegevens in te vullen, waarna de unieke opzegbrief gemaakt wordt. Je kunt de brief nu downloaden, printen en versturen naar het adres bovenaan de brief.

Je kunt er ook voor kiezen om de opzegging van de CliniClowns aan ons over te laten. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegbrief op de juiste mat terechtkomt en dat jij nergens meer over na hoeft te denken. Dat scheelt jou een hoop rompslomp. Je kunt na de betaling rustig achterover leunen en wachten op de bevestiging die de CliniClowns je per mail of per post zullen toesturen. Dat scheelt je een hoop gedoe!