Cordaid opzeggen

5 / 5 (30 beoordelingen)

Doneer je maandelijks een bedrag aan Cordaid, maar wil je hiermee stoppen? Je kunt Cordaid opzeggen door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat je opzegging goed verwerkt wordt. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresCordaid
Adres bedrijf
2500 BK Den Haag

, 23-09-2020

Betreft: Cordaid opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

30 Beoordelingen Cordaid

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ander doel

Inkomsten niet meer toerijkend voor donaties

Geen geld meer

Geen intresse meer

verhuizing naar verpleeghis

Geen reden

vanwege pensioen minder te besteden

Vanwege een scheiding is er geen financiële ruimte meer om goede doelen te steunen

moet keuzes maken

Klein pensioen

We gaan helaas een financieel onrustige periode tegemoet

Ik zou na elke incasso een mail krijgen om op te zeggen maar nooit ontvangen

Andere doelen

Vermindering inkomen

Overlijden

een tijd gedoneerd, ik beraad mij op een ander goed doel.

Ik wil ieder jaar een ander.goed doel steunen.

Wijziging persoonlijke omstandigheden

wisseling van goede doelen

financieel niet meer in staat

Cordaid opzeggen

Cordaid en een organisatie die mensen wil helpen, die het juist zo hard nodig hebben. Vooral voor mensen die het slachtoffer geworden zijn van natuurrampen en oorlog is gedegen onderwijs voor kinderen en goede gezondheidszorg geen gegeven. Cordaid wil die mensen vanuit een Katholiek oogpunt helpen, om zo de armoede het onrecht in de wereld te bestrijden. Cordaid bestaat al meer dan 100 jaar en met meer dan 270.000 donateurs is het een hele grote organisatie. Ook in Nederland helpt Cordaid mensen die weinig of geen inkomen hebben, zodat die mensen hun draai weer kunnen vinden in de Nederlandse maatschappij.

Cordaid Noodhulp

Cordaid wil mensen helpen op een duurzame manier, zodat het geld niet verloren gaat. Dit doen ze door projecten te financieren die bewezen effectief zijn. Ook willen ze door noodhulp de vicieuze cirkel van armoede verbreken en willen ze mensen zelfredzaam maken door slimme kredieten te verstreken. Ze willen het zo aanpakken dat de overheid het werk van Cordaid kan overnemen als zij niet meer de fondsen hebben om dat te doen. Vooral gezondheidszorg en onderwijs zijn onderwerpen die hoog op de agenda van Cordaid staan. Waar voor ons een doktersbezoek heel normaal en vanzelfsprekend is, is dat in arme gebieden niet het geval. Ziektes liggen op de loer en zelfs een simpele infectie kan mensen al fataal zijn. Door voorlichting en onderwijs hoopt Cordaid dat mensen beter voor zichzelf kunnen zorgen en armoede en vroegtijdige sterfte op den duur verleden tijd zal zijn.

Gelukschallenge

Om mensen wat bewuster te maken van het geluk dat zich om ons heen bevindt, heeft Cordaid de gelukschallenge ontwikkelt. Je kunt je gratis aanmelden voor deze challenge, waarbij je vijf dagen lang een opdracht toegestuurd krijgt per mail of per sms. Op die manier zul jij de kleine gelukjes bewuster meemaken. Gelukjes die je anders voor normaal aan zou nemen.

Cordaid opzeggen

Steun je op dit moment Cordaid, maar wil je eens een ander goed doel steunen? Misschien wil je eens wat geld schenken aan Oxfam Novib of het Rode Kruis. Wat je keuze ook is, je kunt je donatie voor Cordaid opzeggen door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens maar in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen naar Cordaid of dit aan 123opzeggen over te laten. Als je kiest voor de laatste optie, dan kun je kiezen voor de verzendoptie, waarna 123opzeggen ervoor zal zorgen dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en weet je zeker dat de opzegbrief in de juiste handen komt. 

100% opzeggarantie

Het grote voordeel van opzeggen met 123opzeggen, is dat je profiteert van onze 100% opzeggarantie. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een zorgeloze opzegging en weet je zeker dat je donatie stopt wanneer je aangeeft niet meer te willen geven. Juist daarom kiezen steeds meer mensen om hun abonnementen, donaties en lidmaatschappen op te zeggen via 123opzeggen.