Cordaid opzeggen

5 / 5 (24 beoordelingen)

Wil je de donatie aan Cordaid opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Cordaid als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresCordaid
Adres bedrijf
2500 BK Den Haag

, 07-04-2020

Betreft: Cordaid opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

24 Beoordelingen Cordaid

Schrijf een beoordeling over Cordaid

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

vanwege pensioen minder te besteden

Vanwege een scheiding is er geen financiële ruimte meer om goede doelen te steunen

moet keuzes maken

Klein pensioen

We gaan helaas een financieel onrustige periode tegemoet

Cordaid opzeggen is simpel met 123Opzeggen

Cordaid en een organisatie die mensen wil helpen, die het juist zo hard nodig hebben. Vooral voor mensen die het slachtoffer geworden zijn van natuurrampen en oorlog is gedegen onderwijs voor kinderen en goede gezondheidszorg geen gegeven. Cordaid wil die mensen vanuit een Katholiek oogpunt helpen, om zo de armoede het onrecht in de wereld te bestrijden. Cordaid bestaat al meer dan 100 jaar en met meer dan 270.000 donateurs is het een hele grote organisatie. Ook in Nederland helpt Cordaid mensen die weinig of geen inkomen hebben, zodat die mensen hun draai weer kunnen vinden in de Nederlandse maatschappij.

Cordaid Noodhulp

Cordaid wil mensen helpen op een duurzame manier, zodat het geld niet verloren gaat. Dit doen ze door projecten te financieren die bewezen effectief zijn. Ook willen ze door noodhulp de vicieuze cirkel van armoede verbreken en willen ze mensen zelfredzaam maken door slimme kredieten te verstreken. Ze willen het zo aanpakken dat de overheid het werk van Cordaid kan overnemen als zij niet meer de fondsen hebben om dat te doen.

Vooral gezondheidszorg en onderwijs zijn onderwerpen die hoog op de agenda van Cordaid staan. Waar voor ons een doktersbezoek heel normaal en vanzelfsprekend is, is dat in arme gebieden niet het geval. Ziektes liggen op de loer en zelfs een simpele infectie kan mensen al fataal zijn. Door voorlichting en onderwijs hoopt Cordaid dat mensen beter voor zichzelf kunnen zorgen en armoede en vroegtijdige sterfte op den duur verleden tijd zal zijn.

Gelukschallenge

Om mensen wat bewuster te maken van het geluk dat zich om ons heen bevindt, heeft Cordaid de gelukschallenge ontwikkelt. Je kunt je gratis aanmelden voor deze challenge, waarbij je vijf dagen lang een opdracht toegestuurd krijgt per mail of per sms. Op die manier zul jij de kleine gelukjes bewuster meemaken. Gelukjes die je anders voor normaal aan zou nemen.

Gratis opzeggen met opzegservice van 123Opzeggen

Ondanks het goede werk wat deze organisatie doet, kan het zijn dat je je donatie wilt stoppen. Misschien wil je een ander doel steunen, of heb je op dit moment zelf niet de financiën om een goed doel te steunen. Dat is niet erg en Cordaid opzeggen kan altijd. Toch is het opzeggen niet altijd zo makkelijk als het lijkt. 123Opzeggen biedt je dan de steun die je nodig hebt om de opzegging tot een goed einde te brengen. Hierboven staat een opzegbrief die we speciaal hebben samengesteld voor de opzegging van Cordaid. Voor andere goede doelen, hebben we weer andere opzegbrieven. Als je gebruik wil maken van deze opzegbrief, kun je je gegevens invullen. Je kunt de brief dan kosteloos downloaden, printen en versturen naar het adres bovenaan de brief.

Verzendservice

Wij kunnen ons voorstellen dat je de opzegging het liefst volledig via internet regelt. In dat geval kun je gebruikmaken van onze verzendservice. Tegen een kleine vergoeding, zorgen wij er dan voor dat de brief bij Cordaid terecht komt. Cordaid zal de brief vervolgens verwerken en zodra dat gebeurd is, zullen ze je een bevestiging per mail of per post sturen. Als je die bevestiging binnen hebt, weet je zeker dat de opzegging goed is verlopen en dat je van je donatie af bent.

Alternatieve manieren van helpen

Als je op dit moment niet in staat bent om Cordaid door middel van een periodieke donatie te steunen, kun je er ook voor kiezen om op andere manieren te helpen. Vraag bijvoorbeeld om een donatie in plaats van een verjaardagscadeau. Daarbij kun je ook je nieuwe tas of armbandje kopen bij Cordaid. Met die aanschaf, steun je de stichting ook en help je Cordaid om mensen elders te helpen.