Diabetes Fonds opzeggen

5 / 5 (47 beoordelingen)

Als jij het Diabetesfonds niet langer wil steunen, kun je het Diabetesfonds opzeggen door middel van een 123opzeggen opzegbrief. 123opzeggen maakt opzeggen wel heel eenvoudig. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief en te kiezen voor de verzendoptie. 123opzeggen zal er vervolgens voor zorgen dat de opzegbrief bij het Diabetesfonds terechtkomt, zodat zij jouw opzegging kunnen verwerken.  

Schrijf een beoordeling over Diabetes Fonds

Beoordeel je ervaring

47 Beoordelingen

Verhuizing naar verzorgingstehuis

Jullie leveren zeer goed onderzoek, maar ik heb nog andere fondsen die ook dit bedrag nodig hebben

Financiële

Financieel niet haalbaar meer

Tijd voor een nieuw doel

Financieel

De persoon is overleden

financieel

Financiele redenen

Kan t niet meer betalen is nu 93 jaar en klein pensioen

Werkloosheid

uit kosten besparing. Veel succes verder met jullie goede initiatieven

overlijden

Bezuinigingen

financieel

Prima goed doel en wens jullie veel succes voor de toekomst

Omdat ik niet vast wil zitten aan extra kosten omdat ik ga scheiden.

tijd om na diverse donaties een ander goed doel te helpen

Heel veel succes verder toegewenst, ik vond het een prima service en een goed doel!

overlijden

Diabetes Fonds opzeggen

Het Diabetes Fonds is een goed doel dat zich inzet om meer onderzoek te kunnen doen naar de oorzaken en oplossingen van diabetes type 1 en 2. Ook willen ze onderzoek doen om de complicaties die bij diabetes vaak voorkomen te voorkomen, zodat mensen niet meer onnodig lijden aan de gevolgen van diabetes. Op die manier hoopt het fonds diabetes op termijn te genezen en te voorkomen.

Diabetes type 1

Diabetes type 1 ontstaat doordat het lichaam zich vergist. Het afweersysteem vernietigd cellen die je lichaam nodig heeft om insuline aan te maken. Hierdoor wordt het suikergehalte in het bloed heel hoog of heel laag, omdat het lichaam het allemaal niet meer kan reguleren. Mede dankzij het geld van het Diabetes Fonds zijn artsen inmiddels in staat om eilandjestransplantatie toe te p[assen. Hier zijn echter wel donororganen voor nodig en die zijn er niet genoeg om iedereen te helpen. Daarbij moeten mensen na zo’n transplantatie hun gehele leven hele zware medicatie slikken om te zorgen dat het lichaam de eilandjes niet alsnog opruimt. De vervolgstappen van het onderzoek zijn nu om dit te verbeteren, zodat meer mensen gebruik kunnen maken van deze nieuwe techniek. Daarbij hopen ze dat het ooit mogelijk is om zelf insulineproducerende cellen gemaakt kunnen worden. Zo ver is het echter nog niet.

Diabetes type 2

Over diabetes type 2 is nog lang niet genoeg bekend. Zo is het nog niet helemaal duidelijk wat de oorzaak van deze diabetesvorm precies is. Er zijn op dit moment heel veel mensen in Nederland die rondlopen met diabetes type 2, maar niet weten dat ze er last van hebben. Hierdoor lopen deze mensen onnodig veel schade op aan hart, bloedvaten en ogen. Onderzoek zou het mogelijk moeten maken om diabetes type 2 sneller te constateren en mensen sneller te helpen. De allergrootste uitdaging voor het Diabetes Fonds is om diabetes type 2 uiteindelijk te voorkomen en te genezen.

Complicaties diabetes

Zoals hierboven ook al eens genoemd werd, lopen mensen met diabetes kans om last te krijgen van complicaties. Zo kan diabetes haarvaatjes verzwakken en het netvlies van het oog daardoor beschadigen. Vroeger zorgde dit snel voor blindheid, maar dat kan nu voorkomen worden gelukkig. Daarbij krijgen diabetici vaak last van gevoelloze voeten en dat leidde weer tot amputaties. Dankzij de voetenpoliklinieken daalt het aantal amputaties en kunnen mensen hun leven leiden zoals ze gewend zijn.

Diabetes Fonds opzeggen

Het Diabetes Fonds is afhankelijk van giften van donateurs, bedrijven en instanties. Toch kan het zijn dat jouw financiële toestand het op dit moment niet toelaat om een goed doel te steunen of dat je liever een ander goed doel steunt, zoals bijvoorbeeld Alzheimer Nederland of het Rode Kruis. Wat de reden ook is voor het opzeggen van Diabetes Fonds, bij 123opzeggen willen we het je vooral niet te moeilijk maken. We weten dat het soms heel vervelend kan zijn om een goed doel op te zeggen en daarom hebben wij onze opzegservice in het leven geroepen. Jij kunt nu eenvoudig een opzegbrief maken door je gegevens in de velden naast de brief in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna jij die gratis kunt downloaden. Je kunt de brief vervolgens verzenden naar het adres bovenaan de brief.

Verzendservice

Aangezien 123opzeggen helemaal om de service draait, hebben we ook de mogelijkheid ontwikkelt om de opzegbrief voor je te verzenden. Jij hoeft de deur dan helemaal niet meer uit om de brief te verzenden. Wij zorgen ervoor dat de brief bij het Diabetes Fonds op de mat valt, waarna het aan henzelf is om de opzegbrief te verwerken en jou een bevestiging te sturen. Dankzij opzeggen via 123opzeggen is opzeggen voortaan dus eenvoudig en hoef jij je nergens meer zorgen over te maken.