Dierenbescherming opzeggen

5 / 5 (50 beoordelingen)

De Dierenbescherming opzeggen doe je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen regelt de rest. Zodra de Dierenbescherming de opzegbrief ontvangen heeft, kunnen ze de donatie stopzetten. Wel zo makkelijk!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresDierenbescherming
Adres bedrijf
2508 CR 's-Gravenhage

, 25-09-2020

Betreft: Dierenbescherming opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

50 Beoordelingen Dierenbescherming

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Geen budget meer voor donaties

Wegens financiële redenen

Ik vind het een geweldige organisatie en ben graag lid geweest. Ook heb ik gecollecteerd voor de dierenbescherming, maar ik moet nu even al mijn donaties opzeggen omdat ik laminaat of novilon nodig heb. Beertje, mijn hondje, krabt zich kapot vanwege de vlooien.

Financieel

poes heeft dure behandeling gehad.terug betalen

Baan kwijt

Ander doel begunstigen.

financiële oogpunt

Tijd om een ander doel voor dieren te steunen. Ik wissel het af.

Een andere organisatie is aan de beurt

overlijden

Andere doelen ook te kunnen steunen .
Ik wissel ze af .

Was de bedoeling dierenlot.
Sorry

Ben heel lang donateur geweest, nu even niet de financiële middelen meer hiervoor.

Herziening uitgaven

Geen interesse meer.

kan het niet meer betalen

Overlijden

herziening uitgaven

ik wil mij graag na jaren van donateurschap gaan focussen op een ander goed doel.

Dierenbescherming opzeggen

De Nederlandse Vereniging tot Bescherming van Dieren, zoals de Dierenbescherming officieel heet, is de grootste organisatie in Nederland die zich richt op het dierenwelzijn. Elke dag weer zet het goede doel zich in om dieren in nood te helpen. Dit doen ze door het inzetten van ambulances, inspecteurs en vrijwilliger. Ook heeft de Dierenbescherming dierenopvangcentra waar dieren opgevangen kunnen worden als ze geen baasje hebben of hun baasje kwijt zijn geraakt.

Wat doet de Dierenbescherming?

Ieder jaar voeren ruim 9.000 inspecteurs allerlei inspecties uit bij bedrijven en instanties die met dieren werken. Helaas moeten de dierenambulances 76.000 keer uitrijden naar een dier in nood, maar vaak kunnen ze het dier ook daadwerkelijk helpen. Als ze een gewond dier vinden, maar het baasje niet gevonden wordt, kan het dier opgenomen worden door de asielmedewerkers van de dierenbescherming. Ieder jaar verzorgen deze mensen ruim 20.000 dieren. Als de dieren wel plaatsbaar zijn, komen ze op ikzoekbaas.nl te staan. Daar plaatsen asielen door het hele land dieren op die een nieuw gouden mandje verdienen. Op die manier hopen ze dat de dieren snel weer in een warm huisje kunnen verblijven.

De organisatie is al in 1864 opgericht en zette zich toen vooral in voor een verbod op trekhonden, een verbod op het couperen van oren en het couperen van de staart van honden. Ze probeerden mensen bewust te maken van de misstanden door brochures uit te geven en lezingen te geven. Het eerste succes van de organisatie is dat in 1886 dierenmishandeling een misdrijf werd. Mensen konden toen eindelijk berecht worden als ze een dier wat aandeden.

Beter Leven keurmerk

De Dierenbescherming helpt niet alleen huisdieren. Ze zetten zich ook dagelijks in voor de bescherming van vee. Het Beter Leven-keurmerk is door de Dierenbescherming in het leven geroepen, zodat het consumenten makkelijker gemaakt wordt om een diervriendelijke keuze te maken als ze vlees, kip en eieren willen kopen. Het systeem werkt met sterren. Elke ster heeft z’n eigen eigenschappen. Zo is het vlees met een ster van een koe die minstens 150 dagen 8 uur lang buiten heeft doorgebracht in de wei. Bij twee sterren is dit 180 dagen gedurende 12 uur per dag. Drie sterren koeien zijn het meeste buiten. Ze brengen 12 uur buiten door, gedurende 210 dagen.

Ook de ruimte binnen en buiten zijn van belang bij het toekennen van de sterren. Sommige koeien en varkens staan op een stal zonder ramen en dat wil de Dierenbescherming tegengaan. Op deze manier hoopt de dierenbescherming dat steeds meer dieren een beter leven hebben, voordat ze geslacht worden.

Dierenbescherming donatie opzeggen

Je Dierenbescherming donatie stopzetten is niet altijd even makkelijk. Dat weten we bij 123Opzeggen als geen ander. Daarom heeft 123Opzeggen heel veel opzegbrieven voor verschillende goede doelen, zodat elke donatie eenvoudig stopgezet kan worden. Tevens kun je opzegbrieven vinden voor sportscholen, politieke partijen en verzekeringen. Ook voor de Dierenbescherming hebben we een geschikte brief. Je kunt volledig gratis gebruik maken van deze brief. Je hoeft hiervoor alleen de noodzakelijke gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn nodig, zodat de dierenbescherming je donatie goed kan stoppen. Als je ze hebt ingevuld, wordt automatisch een opzegbrief gemaakt. Jij kunt de brief nu downloaden, printen en opsturen naar het adres dat we alvast bovenaan de brief hebben gezet. Wel zo makkelijk.

Verzendservice

Wij kunnen het ons ook voorstellen dat je de opzegging liever helemaal uit handen geeft. In dat geval biedt 123opzeggen.nl ook een handige verzendservice. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief op de de juiste plek terechtkomt. Zo weet jij zeker dat de brief altijd goed aankomt en kun je rustig achterover leunen. Zodra je opzegging verwerkt is door de Dierenbescherming, zullen ze je een bevestiging per mail of per post sturen. Als die binnen is, weet je zeker dat de opzegging goed verlopen is en dat je donatie inderdaad gestopt is.

Wel helpen, geen donatie?

Wil je de Dierenbescherming eigenlijk wel blijven steunen, maar heb je het geld niet om elke maand een donatie te doen? Je kunt overwegen om vrijwilligerswerk te gaan doen. Je kunt dan bijvoorbeeld katten of honden gaan verzorgen in het dierenasiel. Je kunt ook chauffeur worden voor de dierenambulance en helpen om zwerfkatten te vangen. Het is maar een greep uit de velen vrijwillige functies die je kunt bekleden voor de Dierenbescherming. Op die manier kun je wel helpen, maar hou je je geld wel in de zak. Win-win!

Naast vrijwilligerswerk, kun je ook op andere manieren steunen. Door je reisjes te boeken via booking.nl steun je de stichting ook. Je kunt dit doen door op een speciale link te klikken op de website van de dierenbescherming. Je betaalt dezelfde prijs, maar Booking doneert een deel van de opbrengst dan aan de dierenbescherming. Je merkt op die manier niet eens dat je geld doneert! Een andere manier om te doneren, zonder dat je het zelf merkt, is door de Dierenbescherming op te nemen in je testament. Een deel van de erfenis zal dan gaan naar de stichting. Zo kun je ook na je dood nog dieren in nood helpen.