Dierennood opzeggen

4 / 5 (1 beoordeling)

Wil jij niet langer doneren aan Stichting Dierennood? Je kunt je donatie voor Dierennood opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Schrijf een beoordeling over Dierennood

Beoordeel je ervaring

Dierennood opzeggen

Stichting Dierennood helpt dieren in nood in het buitenland. De stichting bestaat volledig uit vrijwilligers, waardoor je niet te maken krijgt met torenhoge salarissen, zoals dat bij de directie van andere goede doelen soms wel het geval is. De stichting zet zich in om de dieren te helpen en dat is precies wat ze doen. Of dit nu in Peru, Roemenië of in Griekenland is. Overal zetten de vrijwilligers hun beste beentje voor om dieren te helpen, maar daar hebben ze natuurlijk wel donaties voor nodig.

Kosten om te helpen

Wanneer je geld doneert aan een stichting, wil je natuurlijk wel weten waar je geld heengaat. Om de kosten inzichtelijk te maken, heeft Dierennood een handig overzicht gemaakt.

5 euro

1 week voer voor een kat of hond

10 euro

1 behandeling tegen vlooien of teken

15 euro

1 vaccinatie tegen rabiës

20 euro

1 sterilisatie bij een kater of reu

25 euro

1 sterilisatie bij een poes of teefje

50 euro

1 hok voor een dier in een openlucht asiel

100 euro

1 redding van een gewond dier incl. dierenarts

Dankzij dit handige overzicht, weet je precies waar je geld aan besteed wordt en kun je gericht geven.

Dieren adopteren

De stichting heeft banden met dierenorganisaties elders ter wereld, waardoor het mogelijk is om een dier uit het buitenland te adopteren. Natuurlijk is het niet voor iedereen fysiek mogelijk om een dier te redden uit een benarde situatie. Je kunt daarom ook een dier sponsoren. Zo heb je toch een huisdier, maar hoef je hier niet dagelijks voor te zorgen.

Donatie voor Dierennood opzeggen

Natuurlijk zijn er naast Dierennood nog meer instanties die jouw hulp hard nodig hebben. Het kan dus best zijn dat je na verloop van tijd wilt overstappen naar een ander goed doel, zoals Stichting Dierenlot of de Dierenbescherming. Wil je je donatie voor Dierennood opzeggen? Vul dan je gegevens in in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je deze gratis kunt downloaden. Je kunt er nu voor kiezen om de opzegbrief zelf op te sturen naar Stichting Dierennood, maar je kunt dit ook aan 123opzeggen overlaten. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Dierennood terechtkomt, zodat zij het stoppen van de donatie in orde kunnen maken en jij op zoek kunt naar een ander goed doel.