Dokters van de Wereld opzeggen

5 / 5 (26 beoordelingen)

Wil je Dokters van de Wereld niet langer steunen? Je kunt je donatie voor Dokters van de Wereld opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Dankzij onze 100% opzeggarantie hoef je je nergens zorgen over te maken. De opzegging wordt altijd correct verwerkt. 

Schrijf een beoordeling over Dokters van de Wereld

Beoordeel je ervaring

26 Beoordelingen

Niet genoeg geld te besteden.helaas!

...............,

Eenmalige donatie

Bezuiniging

Te veel andere rekeningen

Overlijden

Financieel niet haalbaar

Ik kan het niet kwijt op het moment

eenmaal doneren

Andere donaties

Financieel

Financieel niet haalbaar

Nu andere doelen

Werd me aangesmeerd

met pensioen niet haalbaar

Financieel niet mogelijk

Financieel

Ik vind dokters van de wereld een fantastische organisatie en ben een aantal jaren donateur geweest. Nu wil ik graag een ander goed doel steunen.

Ik ga een ander goed doel steunen

Dokters van de Wereld opzeggen

Dokters van de Wereld is ervoor de zwakkeren van de wereld te ondersteunen en toegang te geven tot zorg. Ook in Nederland helpt de organisatie mensen die kwetsbaar zijn of zijn uitgesloten van het zorgnetwerk. Denk hierbij aan mensen die op straat leven of illegaal in Nederland verblijven. Om deze zorg te bekostigen, is Dokters van de Wereld afhankelijk van donaties en giften.

Wat doet Dokters van de Wereld?

Dokters van de Wereld is niet alleen actief in het buitenland. Door middel van de zorgbus helpt de organisatie ook mensen hier in Nederland. Zo helpen ze onder andere de mensen die geen verblijfsvergunning hebben en hierdoor uitgesloten zijn van goede zorg. Ze hebben in veel gevallen geen vaste verblijfplaats en Dokters van de Wereld helpt deze mensen om zich toch te redden in het zorgsysteem. De zorgbus organiseert spreekuren waar deze mensen terecht kunnen.

Een andere functie van de zorgbus, is het geven van mondzorg aan mensen die het echt niet kunnen betalen. In Nederland zijn er veel mensen die leven onder de armoedegrens en een aanvullende zorgverzekering inclusief mondzorg is hierdoor vaak niet mogelijk. Een slecht gebit zorgt vaak voor sociale isolatie, onzekerheid en ongemak. In zes steden zijn mensen geselecteerd die in aanmerking komen voor een gratis mondzorgbehandeling. In de zorgbus worden deze mensen behandeld aan hun kwalen, zodat ze zonder ongemakken verder kunnen.

Postcode Loterij

Sinds 2017 wordt Dokters van de Wereld gesteund door de Postcode Loterij. Een deel van de opbrengsten van de loterij worden elk jaar gegeven aan een aantal goede doelen in Nederland. Dokters van de Wereld is hier een van en ontvangt elk jaar een bepaald bedrag van de loterij, waardoor zij weer mensen kunnen helpen. Speel je mee met de Postcode Loterij, dan steun je indirect deze stichting ook.

Dokters van de Wereld opzeggen

Als je Dokters van de Wereld wil steunen, dan kun je maandelijks of jaarlijks een bedrag doneren. Hoe hoog dit bedrag is, is volledig afhankelijk van je eigen keuze. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een ander doel te gaan steunen na verloop van tijd. Unicef en het Rode Kruis helpen elke dag ook mensen en wellicht gun je hen nu dat steuntje in de rug. Wil je je donatie voor Dokters van de Wereld opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je eigen gegevens in te vullen, waarna je de brief gratis kunt downloaden en verzenden naar de organisatie. Heb je liever dat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzendt? Dat kan door gebruik te maken van de verzendservice van 123opzeggen. Wij zorgen er dan voor dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt, zodat ze je donatie kunnen opzeggen.

100% opzeggarantie

Het fijne van gebruikmaken van de verzendservice van 123opzeggen is dat je automatisch valt onder onze 100% opzeggarantie. Deze garantie bezorgt jou van een zorgeloze opzegging. 123opzeggen garandeert dat de opzegging correct verwerkt wordt, zodat jij een ander doel kunt gaan steunen. Zo ben je verzekerd van een 100% zorgeloze opzegging. Let op: de 100% opzeggarantie geldt alleen als je gebruikmaakt van de verzendservice van 123opzeggen en niet als je de brief zelf op de brievenbus doet.