Edukans opzeggen

5 / 5 (31 beoordelingen)

Wil je de donatie aan Edukans opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Edukans als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresEdukans
t.a.v. Ledenadministratie stichting Edukans
Adres bedrijf
3800 BL Amersfoort

, 09-04-2020

Betreft: Edukans opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

31 Beoordelingen Edukans

Schrijf een beoordeling over Edukans

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

overlijden

Kan me geld betee gebruikem

ik heb minder te besteden en zeg daarom verschillende dingen op

Ga nu een ander goed doel steunen

Tijd voor ander doel te steunen

Edukans opzeggen met de 123opzegservice

Edukans is een stichting die zich inzet voor het onderwijs voor kinderen in lagelonenlanden. Volgens Edukans zou ieder kind recht hebben op onderwijs, maar dat is nog niet het geval. Ruim 264 miljoen kinderen gaan niet naar school of stoppen vroegtijdig. Juist dat staat de ontwikkeling van zowel het kind als het land in de weg. Talent gaat veelal verloren en daarom wil Edukans zich inzetten om meer kinderen kansen te bieden. Ze zetten zich vooral in om kinderen het volgende te bieden:

  • Kwalitatief goed basisonderwijs
  • Banen voor jongeren
  • Onderwijs in landen die in een noodsituatie verkeren

Edukans doelen

Naast de kinderen die niet naar school gaan, zijn er ook 250 miljoen kinderen die wel naar school gaan, maar daar veel te weinig leren. De klaslokalen zitten te voel en de docenten zijn slecht opgelet. Dit zorgt al met al voor slecht onderwijs en dat wil Edukans verbeteren. Het is de droom van de stichting dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen en op te groeien tot een volwassene die vol zelfvertrouwen zit.

Naast het de eigen speerpunten die hierboven genoemd staan, helpt Edukans ook bij het behalen van de Werelddoelen (SDG’s). In 2015 spraken 193 wereldleiders af om 17 werelddoelen samen te stellen. Als al deze doelen gehaald worden, zou er in 2030 geen armoede, ongelijkheid en klimaatverandering meer zijn. Edukans richt zich vooral op doel 4 voor kwaliteitsonderwijs voor iedereen en doel 8 die staat voor economische groei en waardig werk voor iedereen.

Gratis opzegservice

Edukans is afhankelijk van de donaties van donateurs, bedrijven en organisaties. Daarom willen ze ook graag dat je blijft, maar als jij liever een ander doel of geen doel meer steunt dan kan opzeggen het enige zijn wat je wil. Gelukkig kan 123opzeggen je helpen bij het opzeggen. Wij hebben opzegbrieven voor allerlei goede doelen. Je kunt Edukans opzeggen door gebruik te maken van de brief die we hierboven hebben staan. Die opzegbrief is speciaal samengesteld voor Edukans en jij hoeft alleen je gegevens maar in te vullen. Die gegevens komen automatisch in de brief te staan en jij kunt de brief vervolgens downloaden, printen en versturen. Het adres van Edukans hebben we voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk.

Edukans verzendservice

Wij snappen ook dat je soms geen zin hebt om de brief te printen en naar de brievenbus te lopen. Daarom bieden we ook onze online verzendservice. Je kunt nu eenvoudig online opzeggen en hoeft de deur niet meer uit. Voor een kleine vergoeding zorgen wij dat de brief op de juiste mat valt. Jij kunt rustig achterover leunen en wachten op de bevestiging die Edukans je zal sturen. Die bevestiging sturen ze je per mail of per post. Zodra je die bevestiging binnen hebt, weet je zeker dat je opzegbrief goed verwerkt is en dat je Edukans donatie stopt. Zo makkelijk kan het zijn!