Steun jij Edukans maandelijk met een vaste donatie, maar wil je dit niet langer? Je kunt Edukans opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Edukans opzeggen

In 2015 werden door 193 wereldleiders werelddoelen opgesteld. Deze werelddoelen heten officieel de Sustainable Development Goals (SDG’s) en deze doelen zouden moeten helpen om armoede, ongelijkheid en klimaatverandering tegen te gaan. Edukans is een stichting die zich inzet om het onderwijs in arme landen tegen te gaan en ook dit draagt bij aan deze doelen. Door goed onderwijs kunnen er namelijk deuren geopend worden en kunnen steeds meer mensen voor zichzelf zorgen. Om haar steentje bij te dragen, is Edukans afhankelijk van giften van donateurs, bedrijven en andere instellingen. Steun jij Edukans maandelijks, maar wil je je donatie graag aan een ander doel geven? Je kunt je donatie voor Edukans opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen.

Wat doet Edukans?

Volgens Edukans zou ieder kind recht hebben op onderwijs, maar dat is nog niet het geval. Ruim 264 miljoen kinderen gaan niet naar school of stoppen vroegtijdig. Juist dat staat de ontwikkeling van zowel het kind als het land in de weg. Talent gaat veelal verloren en daarom wil Edukans zich inzetten om meer kinderen kansen te bieden. Ze zetten zich vooral in om kinderen het volgende te bieden:

  • Kwalitatief goed basisonderwijs
  • Banen voor jongeren
  • Onderwijs in landen die in een noodsituatie verkeren
  • Gelijke kansen voor jongens en meisjes

Dit doen ze door te helpen bij het structureel veranderen van het onderwijs door het geven van trainingen en ouders te betrekken bij het leerproces van kinderen. Ook lobbyt Edukans bij onderwijsinspecties en overheden om zo grote veranderingen in het onderwijs te realiseren.

Doelen Edukans

Het uiteindelijke doel van Edukans is dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen en uit te groeien naar een volwassene die vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet gaat. Ook moet iedereen beschikken over de mogelijkheden om zelf kansen te creëren en zo de toekomst te beïnvloeden. Als elke volwassene dit kan, dan kan de volwassene de eigen kinderen dezelfde kansen bieden. Op die manier zou iedereen en overal altijd gelijke kansen hebben.

Edukans opzeggen

Wanneer je Edukans niet langer wil steunen met een maandelijkse donatie, dan kun je de donatie eenvoudig stopzetten. Misschien wil je liever Oxfam Novib, het Rode Kruis of SOS Kinderdorpen steunen. Wanneer je je donatie wilt stopzetten, dan regel je dat eenvoudig met de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in de velden bij de opzegbrief in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je de opzegbrief gratis kunt downloaden. Je kunt er nu voor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen naar Edukans, maar je kunt de opzegbrief ook door 123opzeggen laten versturen. Als je kiest voor de laatste optie, dan hoef je alleen maar voor de verzendoptie te kiezen en 123opzeggen regelt voor een kleine vergoeding de rest. We zorgen dat de opzegbrief op de juiste plek en in de juiste handen komt, zodat Edukans de opzegging goed kan verwerken. Zo kost je donatie opzeggen helemaal geen moeite en kun je achteroverleunen, terwijl 123opzeggen het zware werk voor je doet.