Farmers Defence Force opzeggen

5 / 5 (1 beoordeling)

Wil je het Farmers Defence Force niet langer steunen? Je kunt FDF opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen regelt de rest. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresFarmers Defence Force
t.a.v. Ledenadministratie FDF
Adres bedrijf
8435 VX Donkerbroek

, 30-03-2020

Betreft: Farmers Defence Force opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

1 Beoordeling Farmers Defence Force

Schrijf een beoordeling over Farmers Defence Force

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

FDF opzeggen

Farmers Defence Force, ook wel FDF genoemd, is een activistische vereniging die zich inzet om acties te organiseren en de boeren een stem te geven over de stikstofproblematiek in Nederland. De overheid wil de agrarische sector namelijk hard aanpakken in de hoop zo de stikstofproductie omlaag te krijgen. Voorman Mark van den Oever wil hier een stokje voor steden en vertegenwoordigd FDF aan de onderhandeltafel met minister Schouten van landbouw

Actievoeren met tractoren

FDF is vooral bekend bij het grote publiek door de acties die ze voeren met de tractoren op de snelweg. Massaal trokken boeren op hun tractor de snelweg op richting Den Haag. Hierdoor ontstonden lange files en was er veel overlast. Het is volgens FDF de enige manier om gehoord te worden door de huidige regering en de plannen bij te stellen.

Heftige taal

Een aantal boeren liet weten FDF niet langer te willen steunen, omdat ze de heftige taal van de voorman Mark van den Oever niet nodig vinden. Van den Oever maakte bijvoorbeeld een vergelijking met de holocaust en dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. FDF erkende later zelf ook dat deze vergelijking onnodig en verkeerd was.

Lid worden FDF

Als je de boeren in hun missie wilt steunen, kan dit door je aan te melden bij het Farmers Defence Force. Er zijn twee verschillende lidmaatschappen: een voor bedrijven en een voor particulieren. Als bedrijf krijg je toegang tot vakgerichte vergaderingen en deel je mee in financiële boerenvoordelen. Dit lidmaatschap is bedoeld voor mensen die een boerenbedrijf hebben. Als je zelf geen boer bent, maar de organisatie wel een warm hart toedraagt, dan kun je als particulier lid worden. Je geniet dan van dezelfde voordelen, alleen heb je geen toegang tot vakgerichte vergaderingen of boerenvoordelen. Wel krijg je het volgende:

  • Lidmaatschap toekomstige omroep
  • Korting in de webshop
  • Promoties van FDF

FDF opzeggen

Als je niet langer lid wilt zijn van FDF, kun je je lidmaatschap opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. In deze opzegbrief staat alle benodigde informatie, zodat de opzegging goed verwerkt kan worden. Je hoeft alleen de missende gegevens maar in te vullen. Er wordt na het invullen automatisch een opzegbrief gemaakt. Je kunt deze opzegbrief gratis downloaden en opsturen naar Farmers Defence Force, maar je kunt ook besluiten om gebruik te maken van de verzendservice. Voor een kleine vergoeding zal 123opzeggen dan zorgen dat de opzegbrief bij Farmers Defence Force terechtkomt, zodat zij jouw lidmaatschap kunnen opzeggen.