Doneer jij maandelijks aan Kinderfonds MAMAS en wil je hiermee stoppen? Je kunt je donatie voor Kinderfonds MAMAS opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie ben je verzekerd van een zorgeloze opzegging. 

Kinderfonds MAMAS opzeggen

In 1999 is kinderfonds MAMAS opgericht op verzoek van Nelson Mandela zelf. Hij werd president van Zuid-Afrika en zag hoe de kinderen in het land aan het lijden waren. Dit deed hem veel en daarom startte hij in eerste instantie zelf een fonds. Dit fonds heet het Nelson Mandela Children’s Fund. Hij wilde eigenlijk dat Nederland zich ook in zou zetten voor de kinderen in het land, zodat ze allemaal een toekomst konden krijgen. Nederland gaf hier gehoor aan en startte het Nelson Mandela Kinderfonds.

De naam van het fonds werd uiteindelijk verandert naar Kinderfonds MAMAS, omdat het bestuur het niet eens was met de nieuwe koers die het Zuid-Afrikaanse fonds insloeg. Nelson Mandela was zelf niet meer actief voor het fonds, omdat hij daar te oud voor werd en daarom was het tijd geworden voor een naamswijziging. Het kinderfonds wilde graag de MAMAS in het zonnetje zetten, omdat zij zulk goed werk verrichten en zonder hun de stichting niet kan bestaan. Vandaar de nieuwe naam: Kinderfonds MAMAS.

Wie zijn de MAMAS?

De liefdevolle MAMAS van het kinderfonds zijn 2.000 lokale vrouwen die zich inzetten om de armoede in het land te bestrijden. Dit doen ze door kinderen opvang en scholing te bieden, maar ook medicatie en vooral veel liefde. Al die aspecten zorgen ervoor dat een kind gezond groot kan worden en meer kans heeft in het leven. Al ruim 50.000 kinderen zijn geholpen door de MAMAS en kinderfonds MAMAS.

Opzeggen Kinderfonds MAMAS

Ondanks het goede werk dat het kinderfonds doet, kan het zijn dat je je donatie wilt stopzetten. Misschien wil je eens een ander doel gaan steunen of heb je er simpelweg geen geld meer voor. Je kunt er ook voor kiezen om niet maandelijks een vast bedrag te schenken, maar dit in eenmalig te doen als je financiën het toelaten. Wat de reden van opzegging ook is, met 123opzeggen.nl kunnen we het opzeggen je gemakkelijk maken. Welk doel je ook wilt opzeggen, wij hebben de brief in huis. Niet alleen goede doelen zijn op te zeggen bij ons. Je kunt ook verzekeringen, tijdschriften, mobiele abonnementen en nog veel meer opzeggen. Dat scheelt jou een hoop tijd en gedoe.

Je kunt gebruikmaken van onze handige opzegservice, waarbij je eenvoudig een opzegbrief gegenereerd. Je hoeft hiervoor alleen wat gegevens in te vullen die nodig zijn om de opzegging tot een goed einde te brengen. Zodra je die gegevens hebt ingevuld, is de brief klaar en kun je ‘m eenvoudig downloaden, printen en verzenden naar het adres dat bovenaan de brief staat.

Verzendservice

Het is ook mogelijk om de opzegging van het kinderfonds aan ons over te laten. Wij besparen je de aanschaf van een velletje postzegels en de wandeling naar de postbus. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief op de juiste plek terecht komt en dat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Zodra de opzegging verwerkt is, zal Kinderfonds MAMAS je een bevestiging per mail of per post toesturen, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Als je Kinderfonds MAMAS toch wilt blijven helpen, kun je ook andere manieren van helpen proberen. Zo kun je in plaats van cadeaus voor je verjaardag ook vragen om een bedrag aan de MAMAS te schenken. Zo merk je zelf niet aan je portemonnee dat je geld geeft aan het goede doel, maar gebeurt dit toch. Tevens kun je zelf een actie op touw zetten. Ga bijvoorbeeld koekjes verkopen of ren de marathon en laat je sponsoren. Op die manier kun je het goede doel toch een warm hart toedragen, maar blijft je eigen portemonnee gevuld.