Wil jij Stichting Plan Nederland niet langer wilt steunen als donateur? Je kunt je donatie aan Plan Nederland opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Plan Nederland opzeggen

Veel mensen zullen Plan Nederland nog kennen als het Foster Parents Plan. Ze hebben de naam gewijzigd, maar de manier van werken is ongewijzigd gebleven. Door het leveren van een financiële bijdrage is het nog steeds mogelijk om kinderen uit derdewereldlanden te helpen aan een betere toekomst. Heb jij besloten een ander goed doel te willen steunen? Of wil je gewoon niet langer donateur zijn? Gebruik de unieke opzegbrief van 123opzeggen om snel van je donatie af te zijn.

Girls First

De overkoepelende organisatie van Plan Nederland is Plan International. De stichting richt zich wereldwijd op het welzijn en de ontwikkeling van kinderen, zonder een politiek of commercieel doel. Plan Nederland richt zich, net als Free A Girl en Oxfam Novib, vooral op kansarme meisjes in Afrika, Latijns-Amerika en Azië. Dit project heet ‘Girls First’ en richt zich op de educatie van de meisjes. In veel landen is het niet normaal dat kinderen en dan vooral meisjes onderwijs krijgen en dat moet veranderen, vindt Plan. Met jouw bijdrage kun je bijdragen aan deze belangrijke verandering.

Plan Nederland Steunen

Plan Nederland is volledig afhankelijk van giften van mensen, bedrijven en instanties. Om hun werk uit te kunnen blijven voeren, is het daarom belangrijk om genoeg donateurs te werven en te behouden. Je kunt Plan Nederland helpen door een periodieke bijdrage, een eenmalige donatie, maar je kunt ook aan de slag als vrijwilliger voor Plan Nederland. Je kunt dan bijvoorbeeld een evenement organiseren waarmee geld opgehaald wordt voor de stichting. Vooral veel scholen en verenigingen leveren zo een bijdrage aan de stichting.

Plan Nederland opzeggen

Ben jij op dit moment donateur van de stichting, maar wil je af van die periodieke verplichting? 123opzeggen kan je helpen om je donatie stop te zetten. Dit kan eenvoudig via een opzegbrief. Je kunt de brief eenvoudig samenstellen op onze site. De brief van Plan Nederland is speciaal gemaakt voor de stichting en zorgt ervoor dat het opzeggen van de donatie soepel verloopt. Het fijne van de opzegbrief is dat het downloaden volledig gratis is. Nadat je je gegevens hebt ingevuld kun je de brief gratis downloaden, printen en verzenden naar Plan Nederland. Je hebt dus alleen een printer, een envelop en een postzegel nodig.

123opzeggen verzendservice

Als je geen printer of postzegel hebt, of als het niet lukt om naar de brievenbus te gaan, maken we het graag makkelijker voor je. Je kunt ook kiezen voor de verzendservice van 123opzeggen. Voor een klein bedrag zorgen wij er dan voor dat jouw brief wordt voorzien van envelop met postzegel, en zo snel mogelijk op de post gaat. Die opzegbrief ligt dus zo snel mogelijk bij Plan Nederland op de mat. Dat maakt opzeggen een eitje. Wel zo fijn. Zodra Plan Nederland de brief heeft verwerkt, zul je een bevestiging krijgen per mail of per post, zodat je weet waar je aan toe bent.

Plan Nederland blijven steunen

Wil je de stichting toch blijven steunen, dan kan dit altijd nog. Je hoeft geen donateur te zijn om de stichting een warm hart toe te dragen. Zo kun je mee doen met het project ‘Cycle for Plan’. Je doet dan mee aan een prachtige fietstocht dwars door Nicaragua of Malawi. Je ziet prachtige landschappen en tegelijkertijd kun je zien wat voor werk de stichting doet. Je laat jezelf sponsoren tijdens de fietstocht en dat geld kun je daarna aan de stichting schenken, zodat ze nog meer werk kunnen verrichten. Op deze manier kun je een mooie ervaring opdoen én Plan Nederland helpen, zonder dat je een periodieke donatie hoeft te doen. Win-win!

Andere manieren om Plan Nederland te steunen:

  • een kind of student sponsoren;
  • noodhulp tegen verspreiding van COVID-19;
  • duurzame cadeaus kopen in de webshop;
  • belastingvoordeel schenken;
  • schenken en nalaten.