Rode Kruis opzeggen

5 / 5 (118 beoordelingen)

Wil jij het Rode Kruis niet langer steunen of kiezen voor een ander goed doel? Rode Kruis opzeggen doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zo makkelijk kan opzeggen zijn. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresRode Kruis
Adres bedrijf
2502 KC Den Haag

, 02-10-2020

Betreft: Rode Kruis opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

118 Beoordelingen Rode Kruis

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Wil eenmalige donatie doen

Destijds ontzettend om de tuin geleid,aan de deur en telefonisch.inmiddels ruim 3 jaar geleden, heb jullie voldoende gesponsord!!

Zou 1 keer doneren

Ander doel

Overleden op 18_05_2020

Afspraak was eenmalig

Weinig geld

andere doel

Goede organisatie, met name empathie voor de derde wereld problematiek.

Geen geld meer voor over

Ik ga andere doelen steunen. sta ik volledig achter mijn keuze. Bedankt donateur voor jarenlange donaties!!!!

Oberlijden

teveel.donaties

Nu even andere keuzes

Wil mee stoppen.

Financiële problemen

overlijden

Het was voor 3 maanden werd mij verteld en nu loopt het al haren

Ik zit in een verzorgingstehuis en heb nu minder te besteden.

Rode Kruis opzeggen

Het Rode Kruis vond zijn oorsprong in 1864, toen de ondertekening van het verdrag van Genève plaatsvond. Het Rode Kruis werd toen opgedragen om zieken en gewonden te helpen op het slagveld. De initiatiefnemer had veel gruwelijkheden gezien en wilde dat de mensen die lagen te creperen op het slagveld geholpen zouden worden. Terwijl de medewerkers van het Rode Kruis de gewonden hielpen, mochten ze niet beschoten worden. Ze dienden altijd beschermd te worden. Nu nog steeds is het Rode Kruis een beschermd symbool die niet zomaar gebruikt mag worden. Als dit wel gebeurt dan staat hier een celstraf van een maand op of een boete van de tweede categorie.

Tegenwoordig beperkt het Rode Kruis zich niet alleen maar tot het helpen van soldaten, maar ook andere mensen in nood worden geholpen. Waar dan ook en door wat dan ook. Ook zijn de vrijwilligers van het Rode Kruis actief bij grote evenementen in Nederland, zoals de Nijmeegse Vierdaagse, Pinkpop en andere evenementen. Klein leed of groot leed, het Rode Kruis helpt altijd.

Hulp Rode Kruis in Tweede Wereldoorlog

Toch kwam de stichting in 2017 in opspraak. Ze werden verweten dat ze in de Tweede Wereldoorlog niet voldoende gedaan hadden voor de Joden in de concentratiekampen. Andere mensen van andere nationaliteiten kregen voedselpakketten, maar dat kregen de Nederlandse Joden niet. Het Rode Kruis stelde een onderzoek in en hieruit bleek inderdaad dat ze te weinig gedaan hadden. De stichting bood haar diepste verontschuldigingen aan. Ze voerden daarbij aan dat medewerkers nog steeds niet altijd hun werk goed kunnen uitvoeren door de gevaarlijke omstandigheden. Er komen nog steeds medewerkers om het leven bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Rode Kruis opzeggen

Ondanks het goede werk wat het Rode Kruis wereldwijd doet, kan het zijn dat je je donatie wilt stoppen. Dat kan verschillende redenen hebben. Misschien wil je liever een ander doel steunen, zoals de Dierenbescherming of stichting War Child. Het kan ook zijn dat je financiële middelen niet toereikend zijn om een goed doel te steunen. Dat is natuurlijk geen enkel probleem en opzeggen kan altijd. 123Opzeggen.nl wil je hier graag bij ondersteunen met onze gratis opzegbrief. Je hoeft voor de opzegbrief alleen enkele gegevens in te vullen, waarna er automatisch een persoonlijke en unieke opzegbrief gemaakt wordt. Die brief kun je nu gratis downloaden, printen en versturen naar het adres dat bovenaan de brief staat.

Je kunt er ook voor kiezen om de opzegging aan ons over te laten. Tegen een kleine vergoeding regelen wij dan dat de brief op de juiste mat valt en dat scheelt jou weer een hoop kopzorgen. Om gebruik te maken van deze service vragen we je weer om de benodigde gegevens in te vullen en na de betaling, regelen wij alles verder. Jij kunt nu lekker achterover leunen en wachten tot het Rode Kruis je een bevestiging stuurt van opzegging. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.