Rode Kruis opzeggen

5 / 5 (32 beoordelingen)

Wil je de donatie aan Rode Kruis opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Rode Kruis als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
Adres


Rode Kruis
Adres bedrijf
2502 KC Den Haag

, 26-08-2019

Betreft: Rode Kruis opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

32 Beoordelingen Rode Kruis

Schrijf een beoordeling over Rode Kruis

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Financiële situatie.

Ga nu weer aan iets anders doneren

Financieel

financieel niet meer in staat om goede doelen te steunen

Ander doel steunen.

Rode Kruis opzeggen met 123Opzeggen.nl is eenvoudig en snel

Het Rode Kruis vond zijn oorsprong in 1864, toen de ondertekening van het verdrag van Genève plaatsvond. Het Rode Kruis werd toen opgedragen om zieken en gewonden te helpen op het slagveld. De initiatiefnemer had veel gruwelijkheden gezien en wilde dat de mensen die lagen te creperen op het slagveld geholpen zouden worden. Terwijl de medewerkers van het Rode Kruis de gewonden hielpen, mochten ze niet beschoten worden. Ze dienden altijd beschermd te worden. Nu nog steeds is het Rode Kruis een beschermd symbool die niet zomaar gebruikt mag worden. Als dit wel gebeurd dan staat hier een celstraf van een maand op of een boete van de tweede categorie.

Tegenwoordig beperkt het Rode Kruis zich niet alleen maar tot het helpen van soldaten, maar ook andere mensen in nood worden geholpen. Waar dan ook en door wat dan ook. Ook zijn de vrijwilligers van het Rode Kruis actief bij grote evenementen in Nederland, zoals de Nijmeegse Vierdaagse, Pinkpop en andere evenementen. Klein leed of groot leed, het Rode Kruis helpt altijd.

Hulp Rode Kruis in Tweede Wereldoorlog

Toch kwam de stichting in 2017 in opspraak. Ze werden verweten dat ze in de Tweede Wereldoorlog niet voldoende gedaan hadden voor de Joden in de concentratiekampen. Andere mensen van andere nationaliteiten kregen voedselpakketten, maar dat kregen de Nederlandse Joden niet. Het Rode Kruis stelde een onderzoek in en hieruit bleek inderdaad dat ze te weinig gedaan hadden. De stichting bood haar diepste verontschuldigingen aan. Ze voerden daarbij aan dat medewerkers nog steeds niet altijd hun werk goed kunnen uitvoeren door de gevaarlijke omstandigheden. Er komen nog steeds medewerkers om het leven bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Gratis opzeggen

Ondanks het goede werk wat het Rode Kruis wereldwijd doet, kan het zijn dat je je donatie wilt stoppen. Dat kan verschillende redenen hebben. Misschien wil je liever een ander doel steunen, zoals de Dierenbescherming of stichting War Child. Het kan ook zijn dat je financiële middelen niet toereikend zijn om een goed doel te steunen. Dat is natuurlijk geen enkel probleem en opzeggen kan altijd. 123Opzeggen.nl wil je hier graag bij ondersteunen met onze gratis opzegbrief. Je hoeft voor de opzegbrief alleen een aantal gegevens in te vullen, waarna er automatisch een persoonlijke en unieke opzegbrief gemaakt wordt. Die brief kun je nu gratis downloaden, printen en versturen naar het adres dat bovenaan de brief staat.

Je kunt er ook voor kiezen om de opzegging aan ons over te laten. Tegen een kleine vergoeding regelen wij dan dat de brief op de juiste mat valt en dat scheelt jou weer een hoop kopzorgen. Om gebruik te maken van deze service vragen we je weer om de benodigde gegevens in te vullen en na de betaling, regelen wij alles verder. Jij kunt nu lekker achterover leunen en wachten tot het Rode Kruis je een bevestiging stuurt van opzegging. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.