Save the Children opzeggen

5 / 5 (135 beoordelingen)

Wil je Save The Children niet langer steunen, maar kiezen voor een ander goed doel? Save The Children opzeggen doe je snel met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresSave the Children
Adres bedrijf
2508 EB Den Haag

, 28-02-2020

Betreft: Save the Children opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

135 Beoordelingen Save the Children

Schrijf een beoordeling over Save the Children

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

alleen gaan wonen

Nu ga ik weer een ander project steunen

Financieel niet meer rechtvaardig.

Ander doel steunen

Krap bij kas

Save the Children opzeggen 

Het goede doel Save the Children is al bijna 100 jaar geleden opgericht door de Engelse Eglantyne Jebb. Ze zag wat de Eerste Wereldoorlog met kinderen deed en kwam in actie tegen ieder kind dat bedreigd wordt in zijn of haar kind zijn. Eglantyne Jebb heeft met haar wil om kinderen te helpen de basis gelegd voor het verdrag inzake de Rechten van het Kind van de Verenigde Naties. Dit Kinderrechtenverdrag legt de basis voor de manier waarop Save the Children te werk gaat.

Wat doet Save the Children?

Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie en voert actie in meer dan 120 landen. Dagelijks zijn er ruim 27.000 Save the Children professionals aan het werk om kinderen in kwetsbare situaties te helpen. De situaties waarin de professionals werken zijn uiteenlopend, zo kan dit een acute noodsituatie zijn zoals een (natuur)ramp of een langdurige problemen zoals oorlog of chronische armoede.

Save the Children richt zich op twee hoofdtaken: het redden van levens en het redden van de dromen en de toekomst van kinderen. Dit doet Save the Children op verschillende manieren waaronder het behandelen van kinderen met medische zorg, het zorgen voor goede voeding en het verstrekken van goede voorlichting. Daarnaast leert Save the Children kinderen lezen en schrijven, leert de organisatie kinderen over kinderrechten, beroepsmogelijkheden, vrede en veiligheid om de kans op een betere toekomst te kunnen bieden.

Save the Children kan dit alleen bekostigen door de hulp van donateurs. De inzameling van geld wordt op diverse manieren gedaan. Zo kun je een eigen actie bedenken zoals een marathonloop, taartenactie of door het verkopen van oude spullen, maar je kunt bij Save the Children ook periodiek geld doneren. Je bepaalt zelf het bedrag en de periode zoals een maand, kwartaal of jaar waarin je Save the Children machtigt geld van je rekening af te schrijven.

Hoe kun je Save the Children opzeggen? 

Als je niet langer geld wil doneren aan Save the Children, kun je je donatie eenvoudig stopzetten op twee manieren, namelijk:

  • Per brief
  • Per telefoon (Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00)

Aangezien je via de telefoon vaak in lange wachtrijen terechtkomt en je vervolgens iemand aan de telefoon krijgt die je probeert te overtuigen om te blijven doneren, kiezen veel mensen voor de opzegbrief. Dit is ook de meest veilige manier om op te zeggen, omdat je altijd in het bezit bent van een bewijs van opzegging. Daarbij biedt 123opzeggen een 100% opzeggarantie, wat inhoudt dat 123opzeggen ervoor zal zorgen dat de opzegging goed gaat. Mocht er onverhoopt toch wat misgaan, dan helpt 123opzeggen altijd om dit te verhelpen. Zo kun jij al je abonnementen en donaties zorgeloos opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Let op: deze opzeggarantie geldt alleen als je de brief via 123opzeggen laat verzenden.