Save the Children opzeggen

5 / 5 (27 beoordelingen)

Wil je de donatie aan Save the Children opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Save the Children als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresSave the Children
Adres bedrijf
2508 EB Den Haag

, 22-09-2019

Betreft: Save the Children opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

27 Beoordelingen Save the Children

Schrijf een beoordeling over Save the Children

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Financieel

Verandering persoonlijke omstandigheden

Een nogal misleidende vorm van colportatie.
Student beweert dat eenmalig mogelijk is. Blijkt dus van niet

geen comentaar

Prive,financieel niet meer haalbaar

Save the Children opzeggen is makkelijk met 123Opzeggen.nl

Save the Children is al bijna 100 jaar geleden opgericht door de Engelse Eglantyne Jebb. Ze zag wat de Eerste Wereldoorlog met kinderen deed en kwam in actie tegen ieder kind dat bedreigd wordt in zijn of haar kind zijn. Eglantyne Jebb heeft met haar wil om kinderen te helpen de basis gelegd voor het verdrag inzake de Rechten van het Kind van de Verenigde Naties. Dit Kinderrechtenverdrag legt de basis voor de manier waarop Save the Children te werk gaat.

Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie en voert actie in meer dan 120 landen. Dagelijks zijn er ruim 27.000 Save the Children professionals aan het werk om kinderen in kwetsbare situaties te helpen. De situaties waarin de professionals werken zijn zeer uiteenlopend, zo kan dit een acute noodsituatie zijn zoals een (natuur)ramp of een langdurige conflictsituatie zoals oorlog of chronische armoede.
Save the Children richt zich op twee hoofdtaken: het redden van levens en het redden van de dromen en de toekomst van kinderen. Dit doet Save the Children op verschillende manieren waaronder het behandelen van kinderen middels medische zorg, het zorgen voor goede voeding en het verstrekken van goede voorlichting. Daarnaast leert Save the Children kinderen lezen en schrijven, leert de organisatie kinderen over kinderrechten, beroepsmogelijkheden, vrede en veiligheid om de kans op een betere toekomst te kunnen bieden.

Save the Children kan dit alles enkel bekostigen door de hulp van donateurs. De inzameling van geld wordt op diverse manieren gedaan. Zo kun je een eigen actie bedenken zoals een marathonloop, taartenbakactie of door het verkopen van oude spullen, maar je kunt bij Save the Children ook periodiek geld doneren. Je bepaalt zelf het bedrag en de periode zoals een maand, kwartaal of jaar waarin je Save the Children machtigt geld van je rekening af te schrijven.

Save the Children gratis opzeggen

Als je Save The Children of een ander goed doel op wilt zeggen, kan dit heel gemakkelijk via 123Opzeggen.nl. Je genereert hier heel gemakkelijk een gratis opzegbrief. Hiervoor hoef je enkel wat noodzakelijke gegevens in te vullen. De rest wordt voor je gedaan. Je kunt de brief nu downloaden, printen en versturen naar het adres dat bovenaan de brief vermeld staat. Huurexpert zal je dan een bevestiging per mail of per post sturen. Zodra die bevestiging er is, is de opzegging verwerkt en ben jij na het aflopen van de abonnementstermijn verlost van je abonnement.

Verzendservice

Als je liever hebt dat wij de opzegging van je overnemen, kan dit uiteraard ook. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief op de juiste mat valt en dat jij je er geen zorgen meer over hoeft te maken. Je vult hiervoor wederom je gegevens in en na de betaling regelen wij de rest. Je hoeft nu alleen te wachten op de bevestiging.