Stichting Alzheimer Nederland opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Wil je de donatie aan Stichting Alzheimer Nederland opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Stichting Alzheimer Nederland als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Stichting Alzheimer Nederland
t.a.v. Opzeggen
Postbus 2077
3800 CB Amersfoort

Woonplaats, 20-04-2019

Betreft: Stichting Alzheimer Nederland opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Telefoon: Telefoon

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

9 Beoordelingen Stichting Alzheimer Nederland

Schrijf een beoordeling over Stichting Alzheimer Nederland

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

ik heb er geen belang bij, had er niet over nagedacht

Steun van meerdere doelen en keuzes maken.

opname zorginstelling

Geen geld er voor

Overlijden

Alzheimer Nederland opzeggen met 123Opzeggen.nl

Alzheimer Nederland is een stichting die zich inzet voor mensen met Alzheimer en dementie. De stichting financiert onderzoek naar de ziekte die jaarlijks heel veel mensen treft. In 1950 hadden 50.000 mensen deze vreselijke ziekte. Dit aantal blijft maar stijgen. Inmiddels hebben 270.000 mensen dementie en de verwachting is dat dit aantal in de komende 25 jaar stijgt tot 500.000.

Alzheimer Nederland wil de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie voorkomen én genezen. Daarom is er veel onderzoek nodig. De stichting financiert nu onderzoeken naar oorzaken, diagnose, preventie, behandeling en verbetering van de zorg voor mensen met dementie en hun dierbaren. Sinds 1993 financierde de stichting al 340 onderzoeken die in totaal meer dan 30 miljoen euro kostten.

Alzheimer Café

Naast al het onderzoek heeft Alzheimer Nederland 48 regionale afdelingen waar 3700 vrijwilligers zich inzetten voor mensen met Alzheimer. Zij organiseren onder andere Alzheimer Cafés, waar iedereen die met dementie te maken heeft terecht kan. Mensen kunnen daar ervaringen delen en praten over alles wat met dementie te maken heeft. Zo kunnen mensen profiteren van de ervaringen en kennis van anderen. De sfeer in zo’n café is informeel, net als bij een gewoon café. Deze cafés zijn over heel Nederland verspreid, zodat er altijd wel een in de buurt is.

Ondanks het goede werk wat de stichting doet, kan het zijn dat je je donatie wilt stoppen. Dit kan altijd, maar is niet altijd even makkelijk. 123Opzeggen weet dat als geen ander en daarom hebben we onze opzegservice ontwikkelt. Door die service maken we opzeggen jou wat eenvoudiger. Je kunt hierboven in het formulier de benodigde gegevens invullen en vervolgens wordt er een opzegbrief gegenereerd. Die brief is uniek en persoonlijk en kun je gratis downloaden, printen en versturen. Het adres hebben we voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet.

Verzendservice

Wij kunnen ons voorstellen dat je de opzegging liever vanachter je computer regelt en daarom zorgen wij graag voor de rest. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief op de mat valt bij Alzheimer Nederland. Zo kun jij rustig achterover leunen, terwijl zij de opzegging regelen. Zodra ze de opzegging verwerkt hebben, zullen ze je een bevestiging toesturen per mail of per post. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

123Opzeggen zegt alles voor je op

Op 123Opzeggen.nl kun je veel meer dan alleen goede doelen opzeggen. Je kunt ook je sportabonnement beëindigen of je lidmaatschap bij een omroep stopzetten. Je hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar een adres waar je je opzegging heen moet sturen. Het kan gewoon vanachter je bureau met een paar klikken.