Stichting Armoedefonds opzeggen

5 / 5 (52 beoordelingen)

Wil je Stichting Armoedefonds niet langer steunen, dan kun je je donatie stoppen. Je kunt het Armoedefonds opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie hoef je je bovendien nergens zorgen over te maken. 

Schrijf een beoordeling over Stichting Armoedefonds

Beoordeel je ervaring

52 Beoordelingen

Overlijden

Okay.

Genoeg gedoneerd

gezondheidsproblemen

Geen geld meer

Ik hoop dat de donaties goed zijn besteed.

Handig

Werkloosheid

Financieel niet breed genoeg meer

Wisseling van van donatie aan ander goed doel

Ik heb zelf geen geld meer wiegaat my geven?

Als kunstenaar door Corona te weinig inkomen.

Hebben nu een half jaar gesteund nu een ander doel

Zelf geld nodig. Succes

scheiding dus helaas minder te besteden

Niks bezonder

over naar een ander goed doel

Helaas kan ik deze maandelijkse bijdrage niet meer missen.

Tot nu toe geen berichtje meer van stichting Armoedefonds

Ik heb geen toestemming gegeven voor het geld doneren wat wel gebeurt is. Zo weet ik niet hoe mijn gegevens hier terecht zijn gekomen en wil ik die graag uit uw gegevens hebben.

Armoedefonds opzeggen

Bijna 1 miljoen Nederlands leeft in armoede. Vooral voor kinderen is dit erg lastig. Opgroeien in armoede belemmert deze kinderen om zich te ontwikkelen. Daarbij hebben deze kinderen vaak ook een lager gevoel van eigenwaarde, omdat ze niet volwaardig mee kunnen doen. Simpele dingen, zoals pennen, schriften en een schooltas kunnen niet gekocht worden, waardoor er moeilijke situaties ontstaan. Stichting Armoedefonds wil deze kinderen helpen, zodat geen enkel kind zonder ontbijt naar school hoeft en beschikt over de noodzakelijke spullen om goed mee te kunnen doen op school.

Schoolspullenactie

Eén van de manieren waarop het Armoedefonds probeert om kinderen te helpen is door de schoolspullenpas te introduceren. Dankzij deze pas kunnen kinderen lokaal schoolspullen kopen die nodig zijn om goed mee te doen aan het lesprogramma van school. In het schooljaar 20-21 zijn er maar liefst 14.745 kinderen aangemeld voor de pas door 140 lokale organisaties. Dit aantal stijgt elk jaar verder en het armoedefonds doet haar uiterste best om deze kinderen te helpen.

Boter, kaas, melk en eieren

Veel gezinnen die in armoede leven, zijn afhankelijk van de voedselbank in Nederland. Door de enorme vraag, verkeren die ook steeds vaker met zwaar weer. Zo is er een enorm tekort aan boter, kaas, melk en eieren. Deze zaken worden te weinig gedoneerd aan de voedselbank en moeten steeds vaker gekocht worden. Om de voedselbanken te ondersteunen zamelt het Armoedefonds geld in om deze producten te kunnen kopen. Ook de armeren van de samenleving hebben op die manier toegang tot deze producten.

Tandartsactie

Een andere moeilijkheid waar mensen in armoede vaak tegen aanlopen zijn de kosten voor de tandarts. Een goed gebit is niet vanzelfsprekend in Nederland en zeker arme mensen kunnen consulten vaak niet betalen. Om deze mensen een handje te helpen, zamelt het Armoedefonds geld in om deze mensen te laten helpen. Een goed gebit kan veel doen voor de zelfverzekerdheid van mensen en wellicht opent dit nog extra deuren om armoede te bestrijden.

Armoedefonds opzeggen

Natuurlijk is het Armoedefonds een ontzettend goed doel, maar er zijn nog veel meer zaken die steun nodig hebben. Zo kan ook de Dierenbescherming of KNGF Geleidehonden ook geld gebruiken om mensen te helpen. Misschien wil je nu juist het Wereld Kanker Onderzoek Fonds een tijdje steunen of wil je even helemaal geen doelen steunen. Wat je reden ook is, je kunt je donatie voor Stichting Armoedefonds snel opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden naast de brief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je deze gratis kunt downloaden en verzenden naar het Armoedefonds. Als je liever hebt dat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzendt, dan kun je kiezen voor de verzendoptie. In dat geval zal 123opzeggen de opzegbrief naar het Armoedefonds sturen, zodat zij jouw donatie kunnen stoppen.

100% Opzeggarantie

Als je gebruikmaakt van de verzendservice van 123opzeggen, dan krijg je hier gratis onze opzeggarantie bij. Deze garantie staat voor het probleemloos opzeggen van je donatie voor het Armoedefonds. Dankzij deze garantie ben je ervan verzekerd dat de opzegbrief op de juiste plek komt en goed verwerkt wordt. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan, dan zullen wij voor je onderzoeken waar de fout zit en dit – indien mogelijk – oplossen. Zo ben je verzekerd van een foutloze opzegging. Let op: de 100% opzeggarantie geldt alleen als je gebruikmaakt van de verzendservice van 123opzeggen en niet als je de opzegbrief zelf downloadt en verzendt.