Unicef opzeggen

5 / 5 (196 beoordelingen)

Ben jij donateur bij Unicef, maar wil je graag een ander goed doel steunen? Unicef opzeggen doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zo omzeil je lange wachttijden, lastige procedures en wordt opzeggen makkelijk.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresUnicef
Adres bedrijf
2509 CJ 's-Gravenhage

, 02-10-2020

Betreft: Unicef opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Bankrekening-waarop-incasso-plaatsvindt:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

196 Beoordelingen Unicef

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

verhuizing naar t buitenland

Financieel

Andere doel steunen

Omdat ik een kleinzoon heb met taaislijmziekte die stichting steun ik nu

Ivm met financiën moet ik mijn lidmaatschap opzeggen

Wij hebben 20 goede doelen die we maandelijks/jaarlijks doneren en ik ben sinds 1 maart 2020 met pensioen en moeten nog 2 jaar wachten op onze AOW. Met de prepensioen die ik krijg moeten we met z"n tweeen van leven.
Over 2 jaar kan ik dan weer doneren.

Geen budget meer voor donaties

raar, dit flexgebeuren al in voorjaar afgesproken en nu voor het eerst een berichtje en dan ook nog een mailadres dat niet herkent wordt. kortom ik vertrouw het niet helemaal en geeft liever incidenteel aan de deur zonder verplichtingen.

Persoonlijk

Het voertuig word verkocht

Heb nooit op doorlopende incasso akkoord gegeven!

Werkloos na zwangerschap

aankomende scheiding

Ander goed doel

Wilde een eenmalige storting doen

Ander goed doel

Stop alle goeie doelen

Minder geld te besteden

Financieel

Geen geld meer en ik neem zonnepanelen daarom minder geld.

UNICEF opzeggen

UNICEF is een wereldwijde organisatie van de Verenigde Naties dat zich inzet voor het welzijn kinderen. Op 11 december 1946 werd de organisatie opgericht om kinderen te helpen in de landen die getroffen waren door de Tweede Wereldoorlog. Ze deelden toen voedselpakketten uit en boden medische zorg. Hier was een groot tekort aan tijdens en na de oorlog. Al dit werk bleef niet onbeloond. In 1965 kreeg UNICEF de Nobelprijs voor de Vrede uitgereikt als blij voor al het werk dat dit goede doel doet. Toen alle landen weer hersteld waren, verdween UNICEF niet.

Wat doet UNICEF?

In 1989 werd door de Verenigde Naties (VN) het Verdrag inzake de Rechten van het Kind opgesteld. In de volksmond wordt dit verdrag vaak het Kinderrechtenverdrag genoemd. Hierin staan alle zaken waar iedere kind recht op zou moeten hebben. Denk hierbij aan:

  • Leven
  • Onderwijs
  • Medische zorg
  • Sociale zekerheid
  • Vrije tijd
  • Bescherming

UNICEF werd door de VN aangewezen om erop toe te zien dat dit verdrag overal gehandhaafd wordt. Het verdrag is inmiddels getekend door 196 landen en UNICEF probeert wereld overal ter wereld te zorgen dat kinderen dezelfde rechten hebben. Zo kan de organisatie met trots melden dat 90 procent van alle kinderen ingeschreven staat bij een school en dat 83 procent ook ingeënt wordt tegen kinderziektes. Naast deze levens verbeterende maatregelen probeert UNICEF ook veel kinderen kans op leven te geven. Wereldwijd sterven jaarlijks nog veel kinderen. Twintig jaar geleden stond dit getal op 12 miljoen kinderen die jaarlijks stierven voordat ze 5 jaar oud waren. Dat getal staat tegenwoordig op 7,6 miljoen en het blijft dalen, dankzij UNICEF.

UNICEF heeft altijd en overal ter wereld projecten lopen. Zo wil de organisatie kinderen in Afrika beschermen tegen besmetting met HIV en proberen ze kinderarbeid een halt toe te roepen. Ook wil UNICEF dat het niet meer mogelijk moet zijn om kinderen uit te huwelijken of te besnijden. Dit moet allemaal stoppen en UNICEF maakt zich hard om dit voor elkaar te krijgen. Om dit alles te verwezenlijken heeft UNICEF wereldwijd veel donateurs. In Nederland alleen heeft UNICEF al 352.000 leden. Ook willen ze trots melden dat ze de kosten zo laag mogelijk houden, zodat het grootste gedeelte ook echt naar het kind kan gaan. Wettelijk gezien mag maar 25 procent van elke euro naar iets anders dan het doel. Bij UNICEF is dit percentage 18 procent.

Alternatieven manieren van helpen

Goede doelen, zoals UNICEF zijn afhankelijk van overheden en giften van bedrijven, instanties en particulieren. Als jouw financiële situatie het op dit moment niet toelaat om de stichting financieel te ondersteunen, kun je er ook voor kiezen om te helpen als vrijwilliger. Je kunt bijvoorbeeld een activiteit organiseren of je aansluiten bij een bestaande activiteit. Ook kun je je aanmelden om gastles te geven op basisscholen. Je vertelt de kinderen dan over UNICEF en wat ze voor de mensen betekenen.

UNICEF opzeggen met 123Opzeggen

Wil jij je donatie voor UNICEF opzeggen en een ander doel gaan steunen? Misschien het Rode Kruis of Amnesty International.  Bij 123opzeggen weten we hoe lastig het soms is om van een maandelijkse incasso af te komen. Om die reden hebben wij onze opzegservice in het leven geroepen. We hebben opzegbrieven ontwikkelt voor bijna alle abonnementen en maandelijkse afschrijvingen, zodat opzeggen makkelijker wordt. Om gebruik te maken van de brief die we voor UNICEF hebben gemaakt, hoef je alleen je gegevens in te vullen in de invulvelden naast de opzegbrief. Deze gegevens worden vervolgens automatisch in de opzegbrief geladen, waarna jij die gratis kunt downloaden. Je hebt alleen nog een postzegel nodig om de opzegging te voltooien. Wij snappen echter ook dat niet iedereen standaard postzegels in de kast heeft liggen. Daarom hebben we ook een verzendservice in het leven geroepen. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij UNICEF terechtkomt. Jij hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de verzending van je brief. Zodra UNICEF de opzegbrief ontvangen heeft, zullen zij de opzegging verder afhandelen. Als je donatie gestopt is, zul je een bevestiging per mail of per post ontvangen. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig. 123opzeggen maakt het opzeggen van al je abonnementen en donaties eenvoudig.