VluchtelingenWerk opzeggen

5 / 5 (42 beoordelingen)

Wil je de donatie aan VluchtelingenWerk opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar VluchtelingenWerk als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresVluchtelingenWerk
Adres bedrijf
1000 CW Amsterdam

, 28-10-2020

Betreft: VluchtelingenWerk opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

42 Beoordelingen VluchtelingenWerk

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ander goed doel steunen

failliet en geen geld

overlijden partner

1 maal doneren is genoeg

Ik wil éénmalig doneren.

Financiële problemen

Bezuiniging

Ik wissel regelmatig van goede doelen

verhuizing naar t buitenland

andere keus gemaakt.in ondersteuning

Ik wissel regelmatig van goede doelen

Minder budget in de maand vanwege studie die weer begint.

Was 1 malig

andere prioriteiten

Goede organisatie die zich inzet voor de mens en waarbij het geld op de juiste plek terecht komt.

Ik ga iets anders steunen

Ik ga op me zelf wonen en moet helaas op kosten gaan besparen

Wij kiezen eens in de zoveel tijd nieuwe goede doelen om te steunen, nu is een ander doel aan de beurt.

Ander doel gekozen

Wil geen reden opgeven

VluchtelingenWerk Nederland opzeggen is simpel met 123opzeggen

VluchtelingenWerk Nederland is een goed doel dat zich inzet voor de vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Ze helpen op het moment dat de vluchtelingen Nederland binnenkomen en helpen ze in het proces om asiel aan te vragen. Zo bieden ze ondersteuning door bijvoorbeeld bij de gesprekken tussen de Immigratie- en Naturalisatiedienst en de asielzoeker. Op die manier zou het makkelijker moeten worden voor de vluchteling om de asielaanvraag goed te onderbouwen.

Daarbij helpt VluchtelingenWerk Nederland ook bij de gezinshereniging. Elke vluchteling heeft recht op gezinshereniging als ze tijdens hun vlucht gescheiden geraakt zijn van hun gezin. In de praktijk is dit een hele lastige procedure die soms wel jaren kan duren. VluchtelingenWerk Nederland helpt de vluchtelingen bij het aanvragen van een visum waarmee de familie naar Nederland kan komen. Indien mogelijk helpt VluchtelingenWerk ook bij de terugkeer van de asielzoeker naar het land van herkomst.

Toch houdt VluchtelingenWerk Nederland zich niet alleen bezig met zaken binnen Nederland. Ze kijken ook naar andere landen, omdat ze het beste willen voor alle vluchtelingen. Ze delen daarom kennis en ervaring met zusterorganisaties in landen aan de buitengrens van Europa. Ook houden ze de landen binnen Europa in de gaten, omdat er nog veel verschillen bestaan tussen de verschillende landen. Om dit allemaal in goede banen te leiden houdt VluchtelingenWerk Nederland Brussel in de gaten om zo het wetgevingsproces te beïnvloeden.

Andere werkzaamheden

VluchtelingenWerk Nederland houdt zich niet enkel bezig bij het begeleiden van vluchtelingen. Ze kijken ook naar de wet en zijn kritisch op het huidige beleid. Zo proberen ze problemen in de wet- en regelgeving tijdig te signaleren om aanpassingen te kunnen aandragen. Ze houden daarbij ook de positie van vluchtelingen nauwlettend in de gaten, zodat ze niet een minderwaardigheidspositie gaan bekleden. Daarbij willen ze ook steun en draagvlak creëren voor de opvang van asielzoekers, omdat daar nu nog zoveel kritiek op is. Dit werk doen ze met ruim 13.5000 getrainde vrijwilligers in 289 gemeentes in Nederland.

Salaris directeur VluchtelingenWerk Nederland

Toch krijgt ook VluchtelingenWerk Nederland, net als Oxfam Novib, kritiek. Zo verdient de directeur elk jaar 130.000 euro en dat schiet bij sommige mensen wel in het verkeerde keelgat. Dat geld kan immers ook besteed worden aan het doel zelf. Goede Doelen Nederland geeft als verklaring voor het hoge bedrag dat het behalen van maatschappelijke doelen vraagt om goed en kwalitatief personeel. Professioneel leiderschap hoort daar, volgens hen, bij en daar hangt een prijskaartje aan.

Steeds meer mensen zeggen hun donaties voor goede doelen op. Dit kan komen doordat ze nieuwe doelen willen gaan steunen of omdat de portemonnee het gewoonweg niet aankan. Wil jij VluchtelingenWerk Nederland opzeggen, dan kan dat gelukkig heel eenvoudig met de hulp van 123opzeggen.nl. Als je gebruik wilt maken van de opzegbrief van 123opzeggen, kun je hierboven je gegevens invullen. Er wordt dan een unieke opzegbrief gegenereerd en die kun je kosteloos downloaden, printen en versturen naar het adres dat bovenaan de brief staat.

Verzendservice 123Opzeggen

Wij kunnen het ons ook goed voorstellen dat je geen zin hebt om zelf naar de brievenbus te lopen en wie weet heb je helemaal geen printer. Deze dingen zijn gelukkig helemaal geen probleem bij 123Opzeggen. Je kunt bij ons opzeggen vanuit je luie stoel. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de brief voor VluchtelingenWerk Nederland op de juiste mat valt, zonder dat je daar wat voor hoeft te doen. Dat scheelt jou een hoop werk. Je hoeft enkel even te wachten op de bevestiging die VluchtelingenWerk Nederland je zal sturen en dan is de donatie definitief gestopt.