Wakker Dier opzeggen

5 / 5 (10 beoordelingen)

Wil je de donatie aan Wakker Dier opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Wakker Dier als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresWakker Dier
t.a.v. Stichting Wakker Dier
Adres bedrijf
1090 AA Amsterdam

, 01-04-2020

Betreft: Wakker Dier opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

10 Beoordelingen Wakker Dier

Schrijf een beoordeling over Wakker Dier

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Financieel niet meer mogelijk

Financiële redenen

Fin situatie

Financieële redenen

Financiële ruimte

Zo zeg je Stichting Wakker Dier eenvoudig op

Stichting Wakker Dier strijdt, net als de Dierenbescherming, voor een beter leven voor alle dieren. Ze zijn van mening dat de voedingsindustrie doet alsof dieren geen gevoel hebben en niet leven. Dat willen ze veranderen. Ze willen dat de vleesconsumptie in Nederland daalt en dat Nederlanders bewuster vlees kopen. Dat wil zeggen, vlees van dieren die een goed en waardig bestaan geleefd hebben en niet in te kleine kooien met slechte omstandigheden.

Campagnes

Dankzij stichting wakker dier is de consumptie van foie gras aanzienlijk gedaald. De ganzen werden onder erbarmelijke omstandigheden gehouden en op een vrede wijze vetgemest. Dit soort misstanden wil stichting Wakker Dier aanpakken. Dit lukt ook door de campagnes van de stichting, zoals de campagne tegen de plofkip. Bijna alle producten in de supermarkt zijn nu plofkipvrij en dat is een hele prestatie.

Niet alleen de plofkip wordt bestreden. Ook blank kalfsvlees (van kalfjes met bloedarmoede) proberen ze tegen te gaan. Ook hierbij boekte de stichting een succes, omdat de grote supermarkten hebben toegezegd dat ze stoppen met het verkopen van vlees van deze kalfjes. Ook de kiloknaller willen ze graag uit de supermarkt, want zolang de supermarkten niet-diervriendelijk vlees aanbieden blijft de consument het vlees kopen. Zo houdt het zichzelf in stand. Als de supermarkten stoppen met het verkopen van niet-diervriendelijk vlees dan wordt de wereld al een stuk diervriendelijker en dat is het streven van de stichting.

Liegebeest van het jaar

Elk jaar is er een verkiezing voor Liegebeest. Bij deze verkiezing wordt elk jaar iemand uitgekozen die een misleidende reclame heeft. Onder andere Iglo, KFC, Plus en Albert Heijn hebben deze verkiezing al eens ‘gewonnen’. De winnaar wordt elk jaar gekozen door middel van een online verkiezing. De consument kan dan kiezen voor de meest misleidende reclame. Stichting Wakker Dier leunt niet op subsidies van de overheid, maar is volledig afhankelijk van donaties (83%), schenkingen (3%) en nalatenschappen (11%). In 2011 kwam dat neer op 1,4 miljoen euro.

Zeg Stichting Wakker Dier gratis op met 123Opzeggen

Wil je je donatie voor Stichting Wakker Dier stoppen, dan kan dit heel eenvoudig via 123Opzeggen. Je kunt gebruikmaken van onze handige opzegservice, waarbij je geheel kosteloos een opzegbrief kunt genereren. We hebben heel veel opzegbrieven voor goede doelen. Je hoeft alleen een aantal noodzakelijke gegevens in te vullen. Die gegevens zijn nodig om de opzegging tot een goed einde te brengen. Als de gegevens ingevuld zijn, wordt er automatisch een brief gegenereerd die je vervolgens kunt downloaden, printen en versturen. Het adres hebben we voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet, zodat jij niet meer hoeft te zoeken.

Verzendservice

Als je nou geen postzegel hebt, of geen zin hebt om het allemaal zelf te doen, dan nemen we de opzegging graag van je over. Voor een kleine vergoeding besparen wij je de administratieve rompslomp. Je vult ook hierbij je gegevens in en wij regelen de rest. Wij zorgen ervoor dat de brief op de juiste mat valt en dat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Stichting Wakker Dier zal je een bevestiging sturen als de opzegging voltooid is. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Andere manieren van Wakker Dier helpen

Ook als je niet financieel kunt helpen, kun je wel op andere manieren helpen. Leven op een diervriendelijke wijze, kan heel veel bijdragen. Wakker Dier wil je hier ook graag bij helpen door diervriendelijke recepten te plaatsen op de website. Zo draag jij het doel ban Wakker Dier een warm hart toe, zonder dat dit je extra geld kost. Daarbij kun je ook het burgerinitiatief tekenen, zodat er wetten aangenomen worden die de wereld diervriendelijker maken.