War Child opzeggen

5 / 5 (47 beoordelingen)

Wil je de donatie aan War Child opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar War Child als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresWar Child
t.a.v. Stichting War Child
Adres bedrijf
1098 LE Amsterdam

, 19-01-2020

Betreft: War Child opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

47 Beoordelingen War Child

Schrijf een beoordeling over War Child

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

andere doelen dit Jaar

Wegens financiële strop ben ik genoodzaakt de donatie stop te zetten.

Financieel!

Heel erg makkelijk en betrouwbaar

Tijd voor een ander goed doel.

War Child opzeggen was nog nooit zo makkelijk

War Child Nederland is opgericht door de toen 24-jarige Willemijn Verloop. Ze liep in 1994 door Bosnië Herzegovina en ontmoette daar twee Britse muzikanten. Ze waren onderweg naar een kelder, waar ze muziekles gaven aan kinderen uit het gebied. Willemijn zag wat dit voor de kinderen betekende en wilde graag helpen.

De kinderen die dit soort workshops het hardst nodig hebben zijn kinderen die de oorlog van heel dichtbij hebben meegemaakt. Ze zijn vaak heel bang en in zichzelf gekeerd. De workshops laten ze weer even kind zijn. Toen Willemijn terug kwam in Nederland besloot ze de Nederlandse tak van War Child op te zetten. In 1997 bond ze de uiterst populaire zanger Marco Borsato als ambassadeur aan de stichting en dat zorgde voor enorme populariteit.

TeamUp

In 2016 is War Child samen met UNICEF Nederland en Save the Children een project genaamd TeamUp gestart. Met dit project willen ze gevluchte kinderen die in Nederlandse opvanglocaties zitten helpen. Ze organiseren activiteiten waarbij kinderen tot 18 jaar mee kunnen doen aan sport-, spel-, en bewegingsactiviteiten. Dit gebeurt allemaal volgens een vaste structuur, waardoor kinderen iets hebben om naar uit te kijken en aan vast te houden in een moeilijke tijd. Als TeamUp-vrijwilligers kinderen zien die problemen hebben met stress, angst of boosheid dan verwijzen zij hen door naar de juiste hulp, zodat ieder kind de hulp krijgt dat het verdient. Dit werkt tot nu toe zo goed, dat TeamUp al is uitgebreid naar het buitenland. In Oeganda worden ook activiteiten georganiseerd voor kinderen die op de vlucht zijn voor geweld.

Kosten War Child

War Child Nederland wil de kosten voor de organisatie zo laag mogelijk houden, zodat er zoveel mogelijk geld overblijft voor de projecten van de stichting. Om die reden zitten ze in een huurpand boven een supermarkt en willen ze maximaal 15 procent van het opgehaalde geld besteden aan dingen die niet met de programma’s te maken hebben. Dat zijn dan zaken als fondsenwerving en daarmee zit War Child onder de 25 procent die nodig is voor het CBF-keurmerk.

De directeur van War Child verbaasde eerder al omdat hij 10.000 euro van zijn salaris in liet houden voor de stichting. Daardoor verdient de directeur van War Child minder dan andere goede doelen directeuren. Dit maakt deze directeur een grote uitzondering, omdat de directeuren van onder andere Oxfam Novib en Artsen zonder Grenzen vooral veel geld willen vangen. Deze actie is in lijn met het streven van de stichting om vooral zo min mogelijk kosten te maken.

War Child gratis opzeggen met 123Opzeggen.nl

Ondanks het goede werk wat de stichting doet, kan het zijn dat je donatie wilt stopzetten. Stichting War Child opzeggen is gelukkig altijd mogelijk, maar het is niet altijd even makkelijk. Dit weet 123Opzeggen als geen ander en daarom willen we je graag een handje helpen. Met onze eenvoudige opzegservice maak jij heel makkelijk een unieke opzegbrief. Voor deze opzegbrief hoef je alleen wat gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn essentieel voor een goede verwerking van de opzegging.

Verzendservice

Als je liever hebt dat wij de opzegging van je overnemen, is dat ook helemaal geen probleem. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegbrief op de juiste mat terecht komt. Jij kunt na de betaling lekker achterover leunen en wachten op de bevestiging die War Child je per post of per mail gaat sturen. Dat scheelt jou een hoop kopzorgen en dat is wel zo fijn.

Wil je meer donaties stopzetten, omdat je bijvoorbeeld een ander doel wilt steunen? Bekijk dan eens onze categoriepagina voor goede doelen en zoek het goede doel wat je niet meer wilt steunen.