Wil je het Wereld Kanker Onderzoek Fonds niet langer steunen, dan kun je je donatie stoppen. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden.

Schrijf een beoordeling over Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Beoordeel je ervaring

147 Beoordelingen

Duidelijke uitleg......
Heb verder vertrouwen in afhandeling.....

Financieel is het niet haalbaar

Weer eens wat anders er zijn zovelen

Ik heb geen beoordeling

Bezuinigingen

Jullie doen supergoed werk maar ik kan het geld helaas niet meer missen!

tijd voor andere doelen

Financieele redenen

Overlijden

Belangrijke instelling voor onderzoek.
Helaas niet meer met mijn bijdrage

ik heb 3 betalingen per maand aan kanker onderzoeken lopen.
dat is nu te veel geworden. vandaar opzegging

Mijn moeder is overleden en wil het graag stop zetten

Ik ga een ander goed doel steunen.

valse voorwendselen

Persoonlijke omstandigheden

Er werden 2 bedragen afgeschreven
7€ en 7,5€
Ik heb de 7€ stopgezet

Financiële problemen

Vele jaren het kankerfonds gesteund, nu tijd om een andere organisatie te steunen.

Ander goed doel

Mijn schoonmoeder is overleden

Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen

Steeds meer mensen worden in hun leven geconfronteerd met kanker. Bijna iedereen kent wel iemand in hun omgeving die kampt met deze vreselijke ziekte of de ziekte niet overleefd heeft. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is al sinds 1994 bezig om onderzoek te financieren, zodat deze ziekte hopelijk ooit uit de levens van iedereen op de wereld te bannen is en er niemand meer hoeft dood te gaan aan de gevolgen van de ziekte.

Kanker en voeding

Eén van de grote resultaten van de onderzoeken die het fonds financiert, is het rapport Diet, Nutrition, Physical Activity and the Prevention of Cancer: a Global Perspective. In dit rapport staan de resultaten van 10 jaar aan onderzoek. Uit dit onderzoek zijn nieuwe richtlijnen gekomen voor een gezonde leefstijl. Zo bleek dat er een groot verband is tussen kanker, voeding, lichaamsbeweging en lichaamsgewicht. Aan de hand van dit rapport, probeert het Wereld Kanker Onderzoek Fonds mensen voor te lichten, zodat de kans op kanker zo klein mogelijk wordt.

Rennen voor minder kanker

Eén van de manieren waarop mensen het fonds proberen te helpen, is door mee te doen aan een hardloopwedstrijd en hiervoor sponsoren te regelen. Je kunt onder andere meedoen aan de Marathon van Rotterdam en de Dam tot Damloop. Doordat de lopers allemaal sponsoren regelen, wordt er veel geld opgehaald voor het fonds, zodat er meer onderzoek gefinancierd kan worden.

Meespelen met de Vriendenloterij

Een andere manier om het fonds een warm hart toe te dragen is door mee te spelen met de Vriendenloterij. Deze loterij schenkt een deel van de opbrengst van de loten aan goede doelen, waaronder het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Zo help je dus goede doelen én maak je zelf kans op leuke prijzen, auto’s, reischeques en vrijkaarten. Je kunt meespelen zolang je wilt en kunt er ook voor kiezen om andere goede doelen te steunen, zoals:

Doneren en nalaten

Natuurlijk kun je ook op de normale manieren doneren aan het fonds. Zo kun je maandelijks een vast bedrag afstaan of het fonds opnemen in je nalatenschap. Op die manier kun je ook na je dood nog wat doen tegen kanker. Wat je ook wil doen om het fonds te helpen, alle kleine beetjes helpen.

Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Wil je liever niet meer helpen of een ander doel steunen, dan kun je je donatie opzeggen. Dit doe je door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in de velden naast de brief in te vullen. Dankzij die gegevens kan er automatisch een opzegbrief gemaakt worden die je daarna zelf gratis kunt downloaden en versturen. Natuurlijk kan 123opzeggen dit ook voor je doen. Voor een klein bedrag zullen wij er dan voor zorgen dat de opzegbrief bij het Wereld Kanker Onderzoek Fonds terechtkomt, zodat zij jouw opzegging kunnen verwerken. Wel zo makkelijk!