Wilde Ganzen opzeggen

5 / 5 (17 beoordelingen)

Wil je de donatie aan Wilde Ganzen opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Wilde Ganzen als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresWilde Ganzen
Adres bedrijf
1217 JN Hilversum

, 22-09-2019

Betreft: Wilde Ganzen opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

17 Beoordelingen Wilde Ganzen

Schrijf een beoordeling over Wilde Ganzen

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Wil er mee stoppen

Ik wil er van af.

Kan het niet meer missen

Gift van afgelopen maand was eenmalig

Eenmalige bijdrage

Wilde Ganzen opzeggen is eenvoudig met 123opzeggen

Wilde Ganzen is een van de goede doelen die de armoede in de wereld wil bestrijden. De naam doet je wellicht wat anders vermoeden, maar daar zit een symbolische betekenis achter. De stichting ziet ganzen als initiatiefnemers die hun nek durven uit te steken. Ze bundelen hun kracht en gaan uitdagingen aan. Doordat ze vaak in V-formatie vliegen vangen ze minder wind en bereiken ze sneller de doelen die ze voor ogen hebben. Daarom wilde de stichting de gans graag als logo hebben.

De stichting steunt de lokale bevolking anders dan andere goede doelen dat doen. Ze zetten geen nieuwe projecten op, maar steunen de projecten die opgezet zijn door mensen ter plekke. Ze helpen door hun kennis en ervaring te delen en door het project financieel te steunen. Op die manier denken ze dat de veranderingen blijvend zijn en dat ze echt een verschil kunnen maken. De projecten zijn daarbij ook wat kleinschaliger, zodat de resultaten sneller zichtbaar zijn en ze makkelijker te halen zijn. Wilde Ganzen steunt, net als Cordaid, vooral projecten die onderwijs en gezondheidszorg stimuleren

Resultaten Wilde Ganzen

Door de hierboven beschreven aanpak, zijn al veel mensen geholpen over de hele wereld. Een van de initiatieven was bijvoorbeeld het maken van sanitair op scholen in Sri Lanka. Door een bedrag van 21.759 euro zijn in totaal 1200 mensen geholpen, doordat zij nu toegang hebben tot schoon water en sanitair. Ook in Gambia werden mensen aan schoon water en sanitair geholpen. Voor een bedrag van 66.000 euro hebben nu 857 mensen toegang tot deze fundamentele levensbehoefte. In 2018 heeft stichting Wilde Ganzen ruim 265 projecten gefinancierd, waarvan 110 in het teken stonden van onderwijs en 44 in het teken van de gezondheid van de lokale bevolking. Op deze manier wil de stichting een verschil maken in de leefwijze van de lokale bevolking.

Donatie Wilde Ganzen

Wilde Ganzen is grotendeels afhankelijk van donaties van de Nederlandse bevolking, maar ze worden ook ieder jaar gesteund door de Postcode Loterij. Die loterij geeft de helft van ieder verkocht lot rechtstreeks aan een goed doel en daar profiteert Wilde Ganzen ook van. De projecten die Wilde Ganzen hiervan steunt zijn soms opgezet door ‘bevlogen Nederlanders’ die zich in willen zetten voor mensen die het minder of gewoonweg slecht hebben. Je kunt je project indienen en Wilde Ganzen bekijkt dan of er mogelijkheden zijn om het project te steunen. Dit kan zowel op gebied van kennis en ervaring zijn als op financieel gebied.

Gratis Wilde Ganzen opzeggen

Ondanks het goede werk wat Wilde Ganzen doet, kan het zijn dat je eens een ander goed doel wil steunen. Wilde Ganzen opzeggen is dan gelukkig heel eenvoudig met de gratis opzegservice van 123opzeggen. Doordat we unieke opzegbrieven gemaakt hebben, weet je zeker dat je opzegging altijd in ontvangst genomen kan worden. De brief voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen en het gebruik is helemaal gratis. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen om vervolgens de brief te downloaden, te printen en op te sturen naar het adres dat wij alvast bovenaan de brief hebben gezet.

Je kunt er ook voor kiezen om de verzending van de brief uit handen te geven. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de brief bij Wilde Ganzen op de mat valt. Op die manier kun jij lekker achterover leunen, terwijl de verzending voor je regelen. Wilde Ganzen stuurt je een bevestiging per mail of per post toe als de opzegging verwerkt is. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig.