WNF opzeggen

5 / 5 (94 beoordelingen)

Wil je het WNF niet langer steunen en je inzetten voor een ander goed doel? Met 123opzeggen maak je handig en snel een opzegbrief die helpt bij het opzeggen van het WNF. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. WNF opzeggen was nog niet eerder zo makkelijk. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresWNF
Adres bedrijf
3700 AA Zeist

, 02-12-2020

Betreft: WNF opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

94 Beoordelingen WNF

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

geen belangstelling meer

Goede ervaring!

Ga per jaar aan mijn doelen eenmalig een gift geven.

andere doelen steunen

Geen werk meer. moet op mijn geld letten en besparen zo veel mogelijk stop zetten

Ik heb te veel uitgaven aan goede doelen, daarom.

mijn kleinzoon leest de Ranger niet meer.

Hij is nu bijna 25 en leestdeze al jaren niet meer

Besparen vaste lasten en maandelijkse uitgaven. Lid geworden van postcode loterij, zodat vele goede doelen worden gesteund en ik zelf ook kans heb op een prijs.

Ander doel steunen

Kan het op moment niet meer missen.

Ga nu een paar jaar een ander project steunen

Ik steun het wnf al.heel.lang. nu weer eens een ander doel

Mijn kleinzoon is fan van Freek

lang genoeg gesteund

geld sparen helaas

Geen interesse meer.

Huis houden wordt opgeheven

WNF doet heel goed werk, maar er zijn ook andere organisaties goed bezig. Ik kan niet allen begunstigen. Daarbij krijg ik zelden of nooit enige informatie en lijk ik een soort slapende donateur te zijn. Te veel info is onprettig, maar te weinig is ook niet goed.

Helaas toch een andere gevonden

WNF opzeggen

Het Wereld Natuurfonds (WNF) zet zich in om de natuur te beschermen. Ze willen zowel de dieren als hun leefgebied beschermen en focussen zich daarbij vooral op de dieren en planten die op de ‘Rode Lijst’ staan. Deze lijst wordt opgesteld door IUCN en is de meest uitgebreide lijst. Hierdoor kan WNF zich focussen op de dieren en plekken die hun hulp het meeste nodig hebben.

Wat doet WNF?

WNF wil de dieren en hun omgevingen helpen door de dialoog aan te gaan. Door te praten met overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en gemeenschappen hopen ze invloed te kunnen uitoefen. Ze moeten, volgens het WNF, hun ogen openen, stoppen met overbevissing en ontbossing. Zo verdwijnen er niet meer dieren en planten. Om die ontwikkeling nog een handje te helpen, steunt het WNF ook onderzoek om innovatieve alternatieven te ontwikkelen. In de toekomst zou vissen en kappen daarom onnodig moeten worden. Om deze vernieuwing een handje te helpen ontwikkelde WNF enkele keurmerken voor belangrijke zaken die bedreigt worden:

  • MSC en ASC keurmerk voor vis
  • FSC voor hout en papier
  • RSPO voor palmolie
  • RTRS voor soja

Deze keurmerken moeten consumenten naar de duurzaamste keuze leiden en te voorkomen dat men gebruikmaakt van niet-duurzame alternatieven.

Voetafdruktest

Het klinkt misschien een beetje vreemd: een voetafdruktest. Het gaat hierbij om de effect dat jij hebt op de aarde. Iedereen laat een bepaalde voetafdruk achter op de aarde tijdens zijn of haar leven. Het is belangrijk dat je je bewust bent van de gevolgen die jouw voetafdruk heeft, zodat je die kunt verbeteren en de aarde mooi en gezond kan achterlaten voor de volgende generaties. De onderwerpen die de test bij langs gaan zijn wonen, voeding, lifestyle, vervoer en vakantie. Al deze zaken hebben een grote invloed op de aarde en als iedereen zijn steentje bijdraagt wordt de aarde een stuk gezonder en kunnen nieuwe generaties er ook gebruik van maken.

WNF steunen op alternatieve manieren

Als jij WNF zelf wilt helpen, kun je dat op verschillende manieren doen. Je denkt misschien dat doneren de enige optie is, maar dat is niet zo. Je kunt je ook aanmelden voor het WNF Actieteam. Zodra er een petitie is die je kunt ondertekenen of een actie gepland staat waar je aan mee kunt doen, zal WNF je dat vertellen. WNF vindt dat alle kleine beetjes helpen en daarom willen ze graag dat je je stem laat horen. Als mensen overal ter wereld laten weten dat ze het niet eens zijn met de huidige gang van zaken, zal de wereld langzaam maar zeker een betere plek worden. Je kunt je ook inzetten als vrijwilliger voor WNF. Dit hoeft niet gelijk iets te zijn waar je elke week veel tijd mee kwijt bent. Ook een paar keer per jaar wordt al gewaardeerd. Zo kun je helpen op evenementen of voorlichting geven op scholen over de aarde en wat WNF hoopt te bereiken.

WNF opzeggen

Uiteraard is periodiek doneren ook een optie. Als je de stichting periodiek steunt, kun je wel 52% van je gift terugkrijgen van de fiscus. Hierdoor kost doneren dus de helft minder. Toch snappen we bij 123opzeggen ook dat geld niet aan de boom groeit. Het is dus helemaal niet zo gek dat je beslist om WNF op te zeggen als je het even wat minder breed hebt of als je een ander goed doel wilt steunen zoals Stichting Dierenlot of de Dierenbescherming. Je kunt namelijk ook helpen op andere manieren. Wij bieden onze handige gratis opzegservice, waarmee je kosteloos een unieke opzegbrief maakt. Je hoeft alleen hierboven wat gegevens in te vullen. Die gegevens worden vervolgens in de brief geladen die je nu kunt downloaden, printen en verzenden. Het adres staat al bovenaan de pagina. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk.

Verzendservice

Je kunt er ook voor kiezen om de verzending aan ons over te laten. Wij bieden een handige verzendservice, waardoor jij de deur niet meer uit hoeft. Je kunt vanachter je computer opzeggen tegen een kleine vergoeding. Dat scheelt jou een hoop rompslomp en dat is natuurlijk wel prettig. Wij zorgen dat de brief bij WNF op de mat valt en zodra ze je opzegging verwerkt hebben, zul je een bevestiging krijgen. Zo weet jij zeker of je donatie opgezegd is.