AD opzeggen

5 / 5 (13 beoordelingen)

Wil je het abonnement van AD opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar AD als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresAD
t.a.v. Klantenservice Algemeen Dagblad
Adres bedrijf
3009 TD Rotterdam

, 15-11-2019

Betreft: AD opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Abonneenummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

13 Beoordelingen AD

Schrijf een beoordeling over AD

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Lees hem niet meer

Lees hem niet

Overlijden

Lees bijna de krant niet.

Te duur, geen aanbiedingen voor trouwe leden

Het Algemeen Dagblad stopzetten is simpel met 123Opzeggen.nl

De eerste oplage van het Algemeen Dagblad verscheen op 29 april 1946. Het dagblad was gelijk geliefd bij een groot publiek en dit is nog steeds niet gewijzigd. Wat wel merkbaar is, is dat het AD klappen krijgt van het internet. In het jaar 2000 had de krant nog een oplage van boven de 700.000 kranten. In 2016 was dit aantal gedaald tot onder de 300.000 grens. De Telegraaf staat nu nog boven het AD qua oplagecijfers, maar het verschil wordt steeds kleiner.

Het Algemeen Dagblad bedient in principe het gehele land, maar de lezers concentreren zich toch vooral in de drie grote steden en in het westen van het land. Juist daarom heeft het AD ervoor gekozen om voor die gebieden aparte edities te maken. Deze edities zijn:

  • Amersfoortse Courant
  • De Dordtenaar
  • Rivierenland
  • Groene Hart (Alphen aan de rijn, Gouda, Woerden)
  • Haagsche Courant (Den Haag stad, Delft, Westland, Zoetermeer)
  • Rotterdams Dagblad (Rotterdam Stad en Oost, Hoeksche Waard, Voorne-Putten/Goeree-Overflakkee, Waterweg
  • Utrechts Nieuwsblad (Utrecht Stad, Oost, Zuid)

Mensen die in deze gebieden hebben geen keuze of ze deze regionale editie willen ontvangen. Als je in bijvoorbeeld Utrecht Stad woont krijg je bij een abonnement op het AD automatisch het Utrechts Nieuwsblad. De landelijke editie is wel overal los verkrijgbaar.

AD Test

Het Algemeen Dagblad onderscheidt zich vooral door de tests die de krant elk jaar weer uitvoert. Vooral de landelijke oliebollentest is elk jaar weer een grote happening. Oliebollenbakkers kunnen zich aanmelden en de jury zal dan kijken hoe de bollen van de een zich verhouden tot de ander. Dit kan zorgen voor een intense drukte tijdens Oud en Nieuw, maar ook voor boosheid en teleurstelling bij de bakker die de laatste plaats bekleed. Naast de oliebollentest doet het AD ook een haringtest, friettest en koffietest.
Ook wordt er elk jaar gekeken naar een aantal maatschappelijke issues. De AD Misdaadmeter brengt ieder jaar weer de misdaad in kaart. Bij de AD Ziekenhuis top 100 bekijk de krant de kwaliteit van de Nederlandse ziekenhuizen.

Gratis AD opzeggen met 123Opzeggen.nl

Wil je om wat voor reden ook je AD abonnement stopzetten? 123Opzeggen kan je daarbij helpen. Met onze gratis opzegservice maken wij opzeggen heel gemakkelijk. Je hoeft enkel de brief die bij jouw editie hoort te kiezen, een aantal gegevens in te vullen en de brief wordt automatisch gegenereerd. Deze brief voldoet aan alle gestelde eisen en zal daarom verwerkt moeten worden. Jij kunt de brief nu gratis downloaden, printen en verzenden naar het adres dat wij gemakshalve alvast bovenaan de brief hebben gezet. De AD Klantenservice is verplicht om de brief in behandeling te nemen en jij zult een bevestiging per post of per mail ontvangen.

Verzendservice

Wij kunnen ons ook voorstellen dat je de opzegging liever aan ons overlaat. Met de verzendservice van 123Opzeggen.nl regelen wij tegen een kleine vergoeding alles voor je. Jij hoeft ons alleen de benodigde gegevens te geven. De rest regelen wij. Je kunt bij ons ook kiezen hoe we de brief gaan versturen. Kies bijvoorbeeld voor de reguliere post, spoedpost of een aangetekende verzending. Na deze keuze en de betaling kun jij lekker achterover leunen en wachten op de bevestiging van het Algemeen Dagblad.