Linda opzeggen

4.5 / 5 (6 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Sanoma opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Sanoma als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres



Sanoma
t.a.v. Afdeling LINDA. klantenservice
Adres bedrijf
2400 AB Alphen aan den Rijn

, 09-12-2019

Betreft: Linda opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

6 Beoordelingen Sanoma

Schrijf een beoordeling over Sanoma

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Wil niet vast zitten aan abonnement

we Lezen het blad amper nog.

Geen tijd om te lezen

LINDA. opzeggen is eenvoudig met 123opzeggen

LINDA. Is na Libelle en Plus Magazine de populairste glossy van Nederland. Het lijkt alsof alles wat Linda de Mol aanraakt in goud verandert. In een tijdschriftenklimaat waar oplagecijfers steeds maar lijken te dalen, zijn de cijfers van LINDA. stabiel. Met een leesbereik van ruim 1,2 miljoen mensen is het daarom ook niet vreemd dat het tijdschrift de Mercurs Award won.

In het tijdschrift vind je gedurfde interviews met zowel bekende als onbekende Nederlanders. Tevens staan er artikelen met mooie persoonlijke verhalen, fashion, fotografie en make-up in, waardoor het tijdschrift voor iedereen herkenbaar is. Naast LINDA. verschijnt eens per jaar ook L’Homo die volledig gericht op homoseksualiteit. Tevens vind je LINDA.Wonen en LINDA.Mode een paar keer per jaar in de schappen. Als je abonnee bent krijg je deze edities altijd in de bus. Gelukkig zijn ze ook los te koop. Die hoef je dus niet per definitie te missen als je je abonnement op LINDA. opzegt.

Bijzondere covers

LINDA. staat bekend om de spraakmakende covers. Meestal poseert Linda de Mol zelf als model en dat kan voor bijzondere en soms bizarre taferelen zorgen. Zo stond Linda zelf eens afgebeeld als vrouw met zwaar overgewicht en was ze ook eens zichtbaar als mishandelde vrouw. Dit was voor veel vrouwen in Nederland heel confronterend om te zien en dat was ook de bedoeling. Op die manier wordt er een ijzersterke boodschap over gebracht die bij veel mensen hart binnenkomt.

Eerder was de uitgeverij van LINDA. eigendom van Sanoma, maar nu is LINDA. eigendom van Talpa. De televisiezender nam LINDA. mee toen eigenaar John de Mol zijn zus graag bij zijn zender wilde hebben. Bij de overname die in totaal 40 miljoen euro kostte kwamen ook LINDAnieuws en LINDA.tv.

123opzegservice

Heb jij een abonnement op LINDA. maar wil je die toch graag opzeggen omdat je de edities liever niet of los koopt? LINDA. opzeggen is gelukkig heel eenvoudig. Je kunt bij 123opzeggen gebruikmaken van een gratis opzegservice. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de invulvelden. Die gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna je die kosteloos kunt printen en versturen. Het adres van LINDA. hebben we voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet. Dat scheelt jou weer een hoop zoekwerk.

Verzendservice

Als je ervoor kiest om de brief zelf te verzenden, heb je uiteraard een postzegel en envelop nodig. Wij weten dat niet iedereen die standaard in huis heeft en daarom bieden we onze handige verzendservice aan. Tegen een kleine vergoeding besparen wij je dat loopje naar het postkantoor of de supermarkt. Jij kunt opzeggen vanachter je computer zonder al die administratieve rompslomp. Wij zorgen ervoor dat de brief bij LINDA. op de mat valt en zodra zij jouw opzegging verwerkt hebben, zullen ze jou een bevestiging sturen. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.