Puzzelbrein opzeggen

5 / 5 (82 beoordelingen)

Wil jij niet langer iedere maand Puzzelbrein ontvangen? Puzzelbrein opzeggen doe je heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Bij die opzegbrief ontvang je nu standaard onze 100% opzeggarantie, waardoor jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Zo makkelijk kan Puzzelbrein opzeggen zijn. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresPuzzelbrein
Adres bedrijf
5500 AJ Veldhoven

, 21-11-2019

Betreft: Puzzelbrein opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

82 Beoordelingen Puzzelbrein

Schrijf een beoordeling over Puzzelbrein

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Niet in geintreseerd

Mijn man is overleden en wij puzzelden altijd samen! Nu vind ik het veel minder leuk om alleen te puzzelen!!! En wordt het mij ook te duur!

Niet van toepassing

Ik vind het niet leuk

Was eenmalig

Puzzelbrein opzeggen 

Puzzelbrein is een dik puzzelblad met 36 verschillende puzzels. Als je die puzzels maakt, kun je daarbij ook nog leuke prijzen winnen met een totaalwaarde van 20.000 euro! Het blad bevat sudoku’s, Zweedse puzzels, woordzoekers, kruiswoordpuzzels, logische puzzels, doorlopers en filippines. Hartstikke leuk voor de puzzelliefhebbers onder ons. Met je hobby prijzen winnen, wil natuurlijk iedereen. Puzzelbrein verschijnt elke maand een keer. Je kunt het blad niet los kopen. Dit gaat louter in abonnementsvorm. Je kunt wel kiezen hoe je betaalt voor dit abonnement. Dit kan per kwartaal, per halfjaar en per jaar. Elke editie van Puzzelbrein wordt goedkoper naarmate de abonnementstermijn langer wordt. Elke abonnementsvorm wordt automatisch verlengd, tenzij de abonnee ondertussen heeft opgezegd.

Ongewenst abonnement

Op websites als Klacht.nl en Klachtkompas wordt door abonnees geklaagd dat ze onbedoeld vast zitten aan een abonnement van Puzzelbrein. Men zegt dat ze niet door hadden dat ze na de eerste editie gelijk vast zouden zitten aan een maandelijkse editie. Om die reden is er ook veel kritiek op de handelswijze van Puzzelbrein. Veel mensen zeggen dat ze telefonisch benaderd zijn om een editie gratis af te nemen. Een gratis puzzelboek klinkt natuurlijk heel leuk en veel mensen gaan hier om die reden ook op in. Wat vaak niet duidelijk is voor deze mensen is dat hier automatisch een abonnement aan vast hangt. Net als bij Shimendu en Hydrodermal moeten mensen voordat de zogeheten afkoelperiode van 14 dagen verstrijkt aangeven dat ze geen interesse hebben in een vervolgzending, anders gaat het abonnement automatisch in. Hier zijn veel mensen heel boos over, omdat ze hier niet om gevraagd hebben.

Geschenk

Als nieuwe abonnee krijg je bij Puzzelbrein altijd een gratis extraatje. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een draadloze telefoonoplader, een aardappel magnetronzak, of een cadeauabonnement voor een vriend of vriendin. Als je kiest voor de laatste optie, dan krijgt diegene na jouw eerste betaling drie edities van puzzelbrein helemaal gratis! Op die manier kun je het plezier wat jij hebt van puzzelbrein delen met iemand anders.

Hoe kun je Puzzelbrein opzeggen?

Als jij op dit moment een abonnement hebt op Puzzelbrein, maar je hier graag vanaf wilt, dan kun je je abonnement opzeggen op de volgende manieren:

  • Per brief naar de klantenservice van Puzzelbrein
  • Telefonisch op 040 – 744 05 03 (op werkdagen van 10:00 – 13:00, belkosten van toepassing)
  • Per e-mail
  • Via het contactformulier

Wil je je abonnement nu gelijk online opzeggen? Gebruik dan onderstaande opzegbrief en profiteer van onze 100% opzeggarantie. 

Als je er zeker van wilt zijn dat je opzegging goed doorkomt, kun je het beste gebruikmaken van de opzegbrief. Je ontvangt hiervan een verzendbevestiging, waardoor je er altijd van verzekerd bent dat de opzegging verzonden is. Tevens kun je genieten van de 100% opzeggarantie van 123opzeggen als je de opzegbrief via ons verzend. Deze garantie staat ervoor dat jij zorgeloos kunt opzeggen. Mocht er onverhoopt iets misgaan met de opzegging, dan zal 123opzeggen ervoor zorgen dat het rechtgezet wordt. Zo kun jij altijd opzeggen met een gerust gevoel. Let op: deze garantie geldt alleen als je je opzegbrief verzendt via 123opzeggen