Voetbal International opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Voetbal International opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Voetbal International als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
Adres



Voetbal International
t.a.v. Voetbal International
Adres bedrijf
1801 GA Alkmaar

, 11-12-2019

Betreft: Voetbal International opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

9 Beoordelingen Voetbal International

Schrijf een beoordeling over Voetbal International

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik heb uw blad altijd met veel plezier gelezen maar ik heb nu wat andere hobby’s en vind ik het te kostbaar worden.

Lees de hem eigenlijk bijna niet meer

Waardeloze gang van zaken

helaas kan ik het niet meer betalen ontvang nu alleen een AOW uitkering

Sterk verminderde interesse in voetbal

Voetbal International. Magazine voor voetballiefhebbers

Voor liefhebbers van voetbal uit het binnen en buitenland behoeft dit magazine eigenlijk geen introductie meer. Het tijdschrift bestaat al sinds 1965 en werd opgericht door Cees Roozemond. Een los nummer van dit voetbalmagazine kostte toen slechts 0,55 cent. Het blad kon in 1970 rekenen op een betaalde oplage van meer dan 100.000 exemplaren, terwijl dat in 1995 steeg naar maar liefst 209.000. De jaren hierna is het blad flink in populariteit afgenomen, hoewel de losse verkoop nog steeds een lichte groei laat zien. In 2016 waren er in het totaal 85.000 betaalde oplages. Dit cijfer omvat abonnees van Voetbal International en mensen die liever een los blad in de winkel kochten.

Voetbal Inside

In 2008 ontstond er een samenwerking tussen het televisieprogramma Voetbal Inside en het magazine Voetbal International. Deze samenwerking bestond vooral uit een sponsoring die Voetbal International gaf aan het voetbalprogramma. Deze samenwerking heeft ongeveer 8 jaar geduurd. Hierna is door beide partijen besloten om apart verder te gaan. Doordat Voetbal Inside de naam van het programma had aangepast aan het tijdschrift, is dit na de breuk ongedaan gemaakt. Het tv programma is verdergegaan onder de naam Voetbal Inside, terwijl Voetbal International een nieuw televisieprogramma lanceerde op de KPN-televisiezender. Dit programma werd gepresenteerd door onder andere Nico Dijkshoorn. Het magazine van Voetbal International heeft tevens een aantal bekende mensen uit de wereld van de voetbal in dienst gehad. Zo kennen we onder meer Johan Derksen, Kees Jansma en René van der Gijp. Heb je al een abonnement op dit voetbalmagazine? Dan kun je ook profiteren van de online toegang tot al het nieuws uit de voetbalwereld.

Voetbal International PRO

Als je Voetbal International een leuk blad vindt, maar je daarop geen abonnement wil is er nog iets anders. Voetbal PRO is een online omgeving van Voetbal International waar je verhalen kunt lezen met onverwachte invalshoeken. Er wordt geluisterd naar leden en eventuele vragen die zij hebben worden daar beantwoord. Dit gebeurt kritisch, innovatief en met een goede dosis relativeren. Je kunt een los abonnement op PRO al vanaf een euro per maand afsluiten. Je krijgt dan zaken zoals:

  • Analyses
  • Waarderingscijfers
  • Cult
  • Opinie
  • Interviews

Als je een abonnement hebt op Voetbal International, krijg je PRO hier automatisch bij.

Abonnement Voetbal International

Zoals hierboven al beschreven werd, kun je een abonnement nemen op alleen het PRO gedeelte van Voetbal International. Toch is dat niet de enige aparte abonnementsvorm die Voetbal International aanbiedt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een halfjaarabonnement of een jaarabonnement op het voetbalblad. Tevens kun je ervoor kiezen om een tweejaarabonnement af te sluiten, waarbij je Kampioensspecial van het blad gratis bij je abonnement krijgt!

Voetbal International opzeggen

Heb jij op dit moment een abonnement op Voetbal International en wil je hier graag vanaf, dan kun je het heel eenvoudig opzeggen via 123opzeggen. Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om een abonnement op te zeggen en daarom hebben we onze handige opzegservice in het leven geroepen. We hebben opzegbrieven gemaakt voor allerlei soorten bedrijven. Van tijdschriften tot goede doelen, sportscholen en verzekeringen. Wat je ook wilt opzeggen, 123opzeggen kan er een opzegbrief voor leveren. Zo ook voor Voetbal International. Bovenaan deze pagina staat een brief, die jij heel eenvoudig kunt aanpassen op jouw eigen situatie. Je hoeft alleen maar je gegevens in de vakjes naast de brief in te vullen. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de opzegbrief geladen, waarna jij die gratis kunt downloaden door gebruik te maken van de downloadknop. Je kunt de brief dan zelf verzenden met een envelop en een postzegel.

Bij 123opzeggen weten we echter ook dat niet iedereen altijd postzegels en enveloppen in huis heeft. Dat is precies de reden dat we ook een verzendservice hebben opgericht. Als je hier gebruik van wilt maken, zorgen wij ervoor dat de brief bij Voetbal International op de mat valt. Zij zullen de opzegging verwerken en jou een bevestiging van opzegging toesturen. Voor het gebruik van de verzendservice vragen wij een kleine vergoeding en in ruil daarvoor hoef jij geen moeite meer te doen voor het opzeggen van je abonnement.