BankGiro Loterij opzeggen

5 / 5 (391 beoordelingen)

Wil je meespelen met een andere loterij, dan kun je de Bankgiroloterij opzeggen door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je doen. Zo makkelijk kan opzeggen zijn. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresBankGiro Loterij
Adres bedrijf
1077 JZ Amsterdam

, 02-10-2020

Betreft: BankGiro Loterij opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Lotnummers:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

391 Beoordelingen BankGiro Loterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

ik wil gewoon stoppen

Tijdens ruim 40 jaar deelname eenmalig een (schamel) bedrag van 500,-- gulden gewonnen!
Ik heb maar niet uitgerekend hoeveel geld ik had kunnen sparen van de maandelijkse inleg.

geldgebrek

STEEDS DEZELFDE PRIJSJES

Financieel

Kan het niet meer betalen i.v.m werkloos zijn

Na jaren genoeg geweest

Financieel
En we maken ook geen gebruik van de VIP kaart door menselijke klachten

Jaren lid bijna niets gewonnen

Geen interesse meer.

Sorry ik hem eigenlijk niks met Museums etc. ik doe dan liever met een andere loterij mee ..

Niet gezellig

Mijn moeder is overleden

ik wil niet meer spelen

geen geld meer ivm coronacrisis

Geen belangstelling meer

financieele probleem

Geen interesse meer!

De uitjes waren leuk en leuke prijzen

Opzeggen Bankgiroloterij 

Iedereen droomt van een flinke geldprijs, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over je financiële gezondheid. Je kunt gewoon alles doen waar je zin in hebt en dat klinkt veel mensen als muziek in de oren. Juist om die reden doen veel mensen mee met een loterij. De BankGiro Loterij is een loterij waarbij iemand meespeelt met de laatste vier cijfers van het rekeningnummer. Je kunt dus niet kiezen voor je geluksgetal, maar zult geluk moeten hebben dat die in je bankrekeningnummer zit. 15 keer per jaar vindt er een BankGiro Loterij trekking plaats, waarbij geldbedragen te winnen zijn.

Kansspelbelasting

Bij elk gewonnen bedrag boven de 449 euro wordt er 29 procent kansspelbelasting ingehouden. Bij de Staatsloterij wordt dit bedrag betaald door de loterij zelf, maar dat is hier niet het geval. Als je een bedrag van 10.000 euro wint, zul je bijna 35.000 euro aan de overheid moeten betalen. Dit geldt ook voor materiële prijzen, zoals auto’s. De BankGiro Loterij trekking vindt elke maand plaats op de 9e van de maand. De notaris publiceert de winnende lotnummers vervolgens elke maand op de 10e. De extra trekkingen vinden op andere dagen plaats.

Doelen BankGiro Loterij

De helft van al het geld gaat bij de loterij naar culturele doeleinden. Hiervan worden bijvoorbeeld de volgende instanties gesteund:

  • Cobra Museum
  • Hermitage Amsterdam
  • Amsterdam Museum
  • Het Concertgebouw
  • Joods Historisch Museum
  • Rijksmuseum

Met al deze donaties heeft de loterij sinds 2002 al meer dan 930 miljoen euro bijgedragen aan de Nederlandse cultuur. Veel mensen die meespelen met de loterij, vinden dit belangrijk. Ze gaan er stiekem toch wel vanuit dat ze niet zullen winnen en dan is dit natuurlijk een mooi goed doel om te steunen.

BankGiro Loterij VIP-kaart

Als je lid bent van de BankGiro Loterij heb je recht op de VIP-kaart, waarmee je korting krijgt op activiteiten en soms zelfs dingen gratis kunt doen. Zo kun je gratis naar binnen bij ruim 70 musea, krijg je tot wel 50 procent korting op musicals, andere uitjes en evenementen. De VIP-kaart kost helemaal niets en is eenvoudig aan te vragen via de website van de BankGiro Loterij. Op die manier haal je meer uit je deelname aan de loterij.

BankGiro Miljonairs

Wie heeft niet genoten van Weekend Miljonairs vroeger? Na ruim tien jaar is het programma weer te zien op de Nederlandse televisie onder de naam BankGiro Miljonairs. Het programma is elke zaterdag om 21:30 uur te zien bij RTL4 en Robert ten Brink is weer de presentator. Wie gaat het lukken om met een miljoen euro naar huis te gaan? Iedere aflevering neemt een kandidaat plaats in de hotchair tegenover Robert en moet vragen beantwoorden. Bij elk goed antwoord stijgt het geldbedrag en de moeilijkheidsgraad van de vragen. Bij twijfel heeft de kandidaat drie hulplijnen tot zijn of haar beschikking. Dit zijn de 50/50 waarbij twee antwoorden weggestreept worden, bellen met een vriend en het publiek vragen. Deze hulplijnen zouden de kandidaat moeten helpen als diegene het antwoord echt niet weet. Als lid van de BankGiro Loterij maak jij kans op een plek in die befaamde en beruchte hotchair.

BankGiro Loterij Museumprijs

Elk jaar wordt ook de BankGiro Loterij Museumprijs uitgereikt aan een museum in Nederland. Het publiek kan stemmen op het leukste museum en een vakjury kijkt ook naar de inhoud van het museum. Uiteindelijk wordt er een winnaar gekozen en die winnaar krijgt een bedrag van 100.000 euro. 25 procent van die prijs mag vrij besteed worden, de rest moet gaan naar projecten van het museum. Die projecten worden eerst gekeurd door het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Onder andere het Textielmuseum in Tilburg en het Fries Museum hebben deze prijs al eens in de wacht gesleept.

BankGiro Loterij opzeggen met 123Opzeggen.nl

Als je een jaar meespeelt met de BankGiro Loterij kan dit uiteraard flink in de papieren lopen. Een lot kost natuurlijk wel wat elke maand. Dit lijkt misschien niet veel, maar als je dit jaarlijks bespaard is dat toch een leuk bedrag. De BankGiro Loterij opzeggen is dan ook een logische stap voor mensen die het minder breed hebben en moeten besparen. Gelukkig is opzeggen wel makkelijk met de opzegbrief van 123Opzeggen.nl. Je hoeft alleen wat gegevens in te vullen die nodig zijn voor de opzegging en je unieke opzegbrief wordt automatisch gemaakt. Je kunt de brief nu gemakkelijk downloaden, printen en versturen naar het adres bovenaan de brief.

Verzendservice

Wij snappen ook dat je de opzegging liever helemaal uit handen wilt geven. Gelukkig bestaat de 123Opzeggen verzendservice. We zorgen tegen een kleine vergoeding dat de opzegbrief op de juiste mat valt, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Zodra de opzegging is verwerkt zal de BankGiro Loterij een bevestiging sturen via de post of per mail. Hierin staat ook wanneer de laatste trekking is die je meespeelt. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Wil je ook andere loterijen stopzetten? Op onze loterijen pagina vind je alle loterijen in een overzicht, waardoor je alles snel en makkelijk kunt opzeggen.