Wil je niet langer meedoen met de KWF Loterij? Je kunt je loten van de KWF Loterij opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

 

KWF loterij opzeggen

Meespelen met loterijen is iets waar menig Nederlander niet vies van is. De Postcode Loterij, Staatsloterij of BankGiro Loterij zie je vaak wel in het lijstje met maandelijkse afschrijvingen staan. Daarbij staat de Postcode Loterij vaak met stip op één, omdat je tegelijkertijd ook nog goede doelen steunt. KWF Loterij is ook een loterij waarmee je een goed doel steunt, namelijk KWF Kankerbestrijding. Met elk lot draag je bij aan de bestrijding en preventie van deze vreselijke ziekte en tegelijkertijd kun je ook nog leuke prijzen winnen die gedoneerd worden aan de loterij.

KWF loterij prijzen

In tegenstelling tot andere loterijen, kun jij bij de KWF Loterij geen prijzen wennen. Alle prijzen worden aangeboden door sponsoren. Dit kan een rondvaart in Amsterdam zijn of een weekendje weg in een luxe hotel. Zelfs een taart behoort tot de mogelijkheden. Bedrijven kunnen zelf kiezen wat ze willen verloten en je kunt dit als deelnemer van de loterij winnen. Voor elk lot betaal je dan een vast bedrag en er wordt 6 keer per jaar een trekking gedaan. Zo steun je het onderzoek naar kanker en kun je ook nog een leuk prijsje winnen.

Opzeggen zonder schuldgevoel

Het opzeggen van een goed doel gaat in sommige gevallen gepaard met een schuldgevoel. Mensen voelen zich slecht over het opzeggen van een goed doel, terwijl dit nergens voor nodig. Je bepaald immers zelf waar je je geld aan uit geeft en als jij een ander goed doel wilt steunen of liever helemaal geen, dan is dat je eigen keuze. Goede doelen spelen vaak strategisch in op dit schuldgevoel door enkel de mogelijkheid te bieden om telefonisch op te zeggen. Je krijgt dan een gehaaide verkoper aan de lijn die probeert je te paaien om toch te blijven. Niet de bedoeling, vinden wij. Een donatie stopzetten moet altijd net zo makkelijk zijn als een donatie aangaan. Daarom kun je bij 123opzeggen altijd online opzeggen en hoef je je nooit zorgen te maken over schuldgevoelens of gehaaide verkopers.

Online opzeggen via 123opzeggen

Opzeggen via 123opzeggen is kinderlijk eenvoudig. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Elke opzegbrief is namelijk volledig op maat gemaakt voor het bedrijf of de instantie waar de opzegging voor bedoeld is. Zodra je de velden hebt ingevuld, kun je de opzegbrief gratis downloaden en zelf versturen of ons laten versturen naar KWF Loterij. Kies je voor de laatste optie, dan vragen wij hiervoor een kleine vergoeding voor de verzending, maar weet je 100% zeker dat je opzegbrief goed aankomt, door onze 100% opzeggarantie.