Wil je niet langer meespelen met Lot of Happiness? Je kunt Lot of Happiness opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Schrijf een beoordeling over Lot of Happiness

Beoordeel je ervaring

523 Beoordelingen

Persoonlijk

Kan door omstandigheden helaas niet meer betalen.

financiële reden

steunen van andere doelen

Loterij van niks

Genoeg meegedaan

Minder salaris

Opzegging heb ik gedaan omdat het niet meer de bedoeling was ! het is wel een heel goed doel !

Ik wilde eenmalig doneren maar dat kon alleen met een abonnement wat ik daarna dan weer 'gemakkelijk' op kon zeggen. Dit doe ik zo nooit meer o.a doordat ik hierdoor stichting Make-A-Wish (ook via deur verkoop) niet kon opzeggen.

Ik wil het niet meer

opzegging abn-amro bank, zal nieuw lot nemen via andere bank

Heb verder (nog) geen ervaring ervaring met Lot of Happiness maar vind één keer steunen meer dan voldoende.
Hoop dus ook dat de opzegging (zoals beloofd) snel en korrekt wordt afgehandeld.

Voldoende meegedaan

Aan de deur afgesloten ging om een lot maar is dus wel een abonnement

Ineens werd der geld afgeschreven, hier echter nooit toestemming voor gegeven

prive redenen

IK HEB NOOIT TOESTEMMING GEGEVEN OM HET BEDRAG AF TE SCHRIJVEN VAN MIJN REKENING?

Erg vervelend. Ik zag opeens afschrijvingen op mijn internet bankier omgeving. Waardeloze actie dit.

Meerdere abonnementen lopen op dit bedrijf voor verschillende goede doelen. Ik krijg echter het gevoel dat hier een commerciële organisatie achter zit. Ik doneer daarom liever rechtstreeks, zonder mee te spelen met eventuele geboden loterijen en prijzen

wil niet meer meedoen

Lot of Happiness opzeggen

Loterijen zijn al jaren erg populair en als je kans maken op een mooi geldbedrag combineert met het steunen van goede doelen, dan is er voor mensen een extra drive om mee te doen. De Nationale Postcode Loterij doet dit al jaren en Lot of Happiness probeert die loterij nu van de troon te stoten. Met mooie geldprijzen en een hoge winkans, is de loterij erg populair Je kunt bovendien je favoriete goede doel steunen, zoals Kika, CliniClowns en Make-A-Wish.

Kinderen staan centraal

Alle goede doelen die je kunt steunen met je maandelijkse inleg, hebben één ding gemeen. Ze zijn er allemaal op gericht om kinderen te helpen. Het kan hierbij gaan om een ziek, arm of te vroeg geboren kind gaan. Het belangrijkste is dat je met elk gekochte lot een kind iets blijer kan maken en dat is natuurlijk erg belangrijk. Inmiddels hebben al ruim 450 goede doelen zich aangemeld bij de loterij en krijgen zij elke maand een bedrag binnen van de mensen die hun goede doel steunen.

Lot of Happiness en Kika

Eén van de goede doelen die Lot of Happiness elke maand steunt, is Kika. Door dit goede doel te kiezen help je mee in de strijd tegen kinderkanker. Zo investeer je in de onderzoeken die gedaan worden in het Prinses Máxima Centrum. Hierdoor hopen ze te bereiken dat er uiteindelijk steeds minder nare bijwerkingen en nare effecten van medicijnen voorkomen en dat de kans dat kanker geneest stijgt tot het liefste 95%. Dit zijn ambitieuze doelen en daar kunnen ze natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken. Doordat veel deelnemers van Lot of Happiness Kika steunen met hun deelname, kan het doel steeds meer geld investeren en hopelijk snel de doelen bereiken.

Lot of Happiness aan de deur

Om nieuwe deelnemers te werven, komen medewerkers van Lot of Happiness aan de deur. Ze staan daar namens deelnemende goede doelen, zoals Strong Babies en Kika. Ze vertellen je dan wat de loterij inhoudt, wat je kunt winnen en hoe je je favoriete goede doel kunt steunen. Per goed doel hebben de colporteurs, zoals de wervers officieel heten, een ander uniform aan. Je herkent ze als volgt:

  • Voor CliniClowns: Witte polo of jas met het logo van CliniClowns
  • Voor Make-A-Wish: Blauwe polo of jas met het logo van Make-A-Wish
  • Voor Strong Babies: Grijze polo of jas met het logo van Strong Babies
  • Voor Kika: Oranje polo of jas met het logo van Kika.

Twijfel je of de wervers echt van Lot of Happiness zijn, dan kun je ze altijd vragen om hun legitimatiebewijs. Elke werver moet dit bij zich hebben.

Lot of Happiness ervaringen

Er zijn online veel klachten over Lot of Happiness te vinden. De meest genoemde negatieve ervaring is dat mensen in de veronderstelling zijn dat ze eenmalig meedoen met de loterij. Later blijkt dat ze vast zitten aan een maandelijkse deelname en dat opzeggen daarna moeizaam gaat. Op de website van Lot of Happiness staat enkel een telefoonnummer waar je naartoe moet bellen. Erg vervelend als je niet graag de telefoon pakt of geen zin hebt in overtuigende medewerkers die hopen dat je toch blijft meespelen.

Opzeggen Lot of Happiness

123opzeggen is van mening dat opzeggen voor iedereen toegankelijk en makkelijk moet zijn. Of je nu meespeelt met de Staatsloterij, doneert aan de Dierenbescherming of jaarlijks contributie betaalt voor je favoriete voetbalclub. Opzeggen moet altijd op de makkelijkste manier kunnen, namelijk: vanachter je computer. Dat probeert 123opzeggen mogelijk te maken met de opzegbrieven die we aanbieden. Voor een kleine vergoeding bezorgen wij de opzegbrief bij het door jou gekozen bedrijf, zodat je niet meer het huis uit hoeft. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je gegevens invullen in de bijpassende opzegbrief. Zo weet Lot of Happiness precies wie jij bent en welke deelname bij je hoort. Snel en eenvoudig je deelname opzeggen, dat zorgt ook voor a lot of happiness!