Lotto opzeggen

5 / 5 (109 beoordelingen)

Wil je meespelen met een andere loterij, dan kun je Lotto opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Opzeggen is nog nooit zo eenvoudig geweest. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresNederlandse Loterij
t.a.v. klantenservice Nederlandse Loterij
Adres bedrijf
2700 AV ZOETERMEER

, 02-10-2020

Betreft: Lotto opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Bankrekening-waarop-incasso-plaatsvindt:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

109 Beoordelingen Lotto

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Wil er mee stoppen

financiële redenen

win nooit niks en heb geen werk meer

Geen gebruik

nvt

Geen verdere intresse

Niks gewonnen

k wil niet meer spelen

Gaat wel hoor.

Ik vind het te duur

Opgenomen in hospice Bennekom

Financieel

financieel

Niet van toepassing

Ik vind het te duur

Matig

Simplele handelingen om op te zeggen.

kan het helaas niet meer betalen

Ik wil een huis kopen en kan alle extra gebruiken

kan niet betalen

Lotto opzeggen 

Lotto is een van de loterijen van de Nederlandse Loterij. Via mijn Lotto kun je kiezen of je een lot wil kopen of dat je zelfs automatisch wilt meespelen. Je kiest vervolgens zes getallen tussen 1 en 45 en een reservegetal. Als je alle zes de getallen goed hebt, win je de jackpot van minimaal 2.5 miljoen euro. Als je ook nog het reservegetal goed hebt, dan kan dat bedrag zelfs nog hoger uitvallen. Het is dus niet zo gek dat mensen zo dol zijn op de lotto. Voor 2 euro per week heb je al een lot.

Lotto XL

Als je kans wil maken op meer geld, dan kun je ervoor kiezen om een XL-lot te kopen. Dat lot kost een euro extra en daarmee maak je kans op prijzen tot een miljoen euro. De XL-trekking vindt altijd plaats naast de gebruikelijke trekking. Je speelt mee met dezelfde getallen, maar het is een aparte trekking. Je maakt met een lot dus twee keer kans op grote prijzen.

Prijzenschema

Zoals hierboven al gemeld werd, heb je al een lot vanaf 2 euro. Als je twee getallen goed hebt, win je je inleg terug. Als je hierbij ook je reservegetal goed hebt, krijg je 5 euro. Bij 3 getallen goed krijg je 7,50 of 10 euro. Bij 4 is dit bedrag al 50 of 1.000 euro. Als je vijf getallen goed hebt, mag je je in je handjes knijpen. Een bedrag van 25.000 euro komt dan je kant op. Hou er wel rekening mee dat de Nederlandse Loterij over alle prijzen boven de 449 euro kansspelbelasting inhoudt. Dit is 30,1 procent van het gewonnen bedrag. Je krijgt dus nooit het volledige bedrag op je bankrekening gestort.

Lotto trekking en Super Zaterdag

Elke week is er weer een trekking van Lotto. Je maakt dus ook iedere week kans op een Jackpot van minimaal 2.500.000 euro. De trekking vindt elke zaterdag plaats om 21:00 uur. Op een later tijdstip kun je de trekkingsuitslag altijd terugzien op de website van Lotto. Elke laatste zaterdag van de maand is er een Super Zaterdag. Op die dag zijn er niet een maar twee trekkingen op een avond. Als je meespeelt met beide trekkingen maak je automatisch kans op de zogeheten Super Zaterdag prijs. Elke maand zijn de prijzen anders en ze kunnen variëren tussen geld prijzen en verre reizen. Dubbel zoveel kans dus.

Kritiek op Lotto

In 2017 was er vanaf Radar kritiek op de radio. Twee deelnemers hadden zich gemeld bij het programma toen ze in eerste instantie gehoord hadden dat ze een grote prijs hadden gewonnen, maar Lotto deze niet uitkeerde. De app zou onjuiste informatie verstrekt hebben, waardoor de deelnemer geen recht had op de prijs. Casper Janssens van Kneppelhout & Korthals zegt tegen het programma dat Lotto zich niet ingedekt had voor fouten in de app. “De algemene voorwaarden staan wel in de app vermeld, maar ergens verscholen, dus niet makkelijk terug te vinden. Daarnaast staat in de app nergens dat het een uitslag onder voorbehoud is,” aldus Janssens. Hij vindt dat Lotto zorgplicht heeft en dat de informatie altijd juist moet zijn. Hoe het afgelopen is met deze twee gevallen, is helaas niet bekend.

Hoe kun je Lotto opzeggen?

Als jij niet langer mee wilt spelen met de Lotto, kun je je abonnement gelukkig heel eenvoudig opzeggen. Dit kan op drie verschillende manieren, namelijk: 

  • Per brief
  • Telefonisch naar 070 - 550 08 06 (Bereikbaar van 9:00 tot 21:00, belkosten van toepassing)
  • Via het contactformulier
  • Per e-mail

Als je graag zeker wilt weten dat de opzegging goed gebeurd, kun je het beste gebruikmaken van een opzegbrief. Je ontvangt hierbij een verzendbevestiging, waardoor je altijd zeker weet dat je opzegging verzonden is. Als je je opzegbrief verzendt met de verzendservice van 123opzeggen, kun je bovendien genieten van de 100% opzeggarantie. Dit houdt in dat de opzegging altijd goed verloopt en wanneer dit onverhoopt toch niet het geval is, zal 123opzeggen er alles aan doen om het op te lossen. Zo ben je altijd verzekerd van een zorgeloze opzegging als je opzegt via 123opzeggen.