Speel jij op dit moment mee met het Miljoenenspel, maar wil je liever meespelen met een andere loterij? Bij 123opzeggen zeg je alle loterijen eenvoudig op. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. 

Het Miljoenenspel opzeggen

Het Miljoenenspel maakt onderdeel uit van de Nederlandse Loterij. Bij dit spel maak je iedere zaterdagavond kans op een miljoen. De winnaar wordt alleen gekozen uit de verkochte loten, dus er wint altijd iemand. Per 1 januari 2018 is de kans zelfs nog groter dat je wat wint. De kans dat je een prijs wint, stijgt dan van 10,7 procent naar 20,6 procent. Daarbij is de kans dat je minimaal je inleg terugkrijgt gestegen van 4,2 procent tot 14,9 procent. Alleen maar meer kans om wat te winnen dus!

Hoe werkt het Miljoenenspel?

Bij de trekking van Het Miljoenenspel wordt er een bal uit drie groenen en drie paarse ballen getrokken. Per hoofdprijs wordt vervolgens eerst een geluksletter getrokken en dan een lotnummer. Als je de cijfers en de letter op de juiste plek staan, dan win je de prijs die daarbij hoort. Deze prijzen zijn 20.000 euro, 10.000 euro en 5.000 euro. Als daarbij ook de paarse bal getrokken, dan wordt je hoofdprijs verdubbeld. Is het echter de groene bal die getrokken wordt, dan win je een miljoen.

Op 6 januari 2019 werd het Miljoenenspel gewijzigd. Om spelers de kans te kunnen blijven geven op die prijs van 1 miljoen, werd de kans om die te winnen bijgesteld. Om dit leed toch wat te verzachten voegde het Miljoenenspel wel een nieuwe prijsregel toe. Zo kun je nu ook winnen als je alleen de letter goed hebt. Hiermee stijgt de algemene winkans van 10,7 procent naar 20,6 procent.

Miljoenenspel trekking

Elke zaterdag om 21:30 uur weet je of je in de prijzen bent gevallen. Je miljoenenspel loten checken kan dan via NOS Teletekst pagina 550 of op miljoenenspel.nl. Je kunt bij dit spel elke week een los lot kopen, maar je kunt ook automatisch meespelen met een abonnement. Je kunt meespelen met zoveel loten als je wilt en dat doen veel mensen. Toch is het wel 20 euro per maand en dat kun je soms gewoonweg niet missen. Het kan dan vervelend zijn om automatisch mee te spelen. De ene maand heb je meer over dan de andere en het kan dan wel fijn zijn om zelf te kunnen bepalen of je met 1,2,3 of 4 van de trekkingen meespeelt.

Miljoenenspel opzeggen

Wil je het miljoenenspel opzeggen, dan kan dat gelukkig heel eenvoudig met de opzegservice van 123Opzeggen.nl. Door je gegevens hierboven in te vullen wordt er automatisch een brief gemaakt. Die brief kun je vervolgens downloaden, printen en versturen naar het adres dat bovenaan de brief staat. Het vergt dus enkel een wandelingetje naar de postbus.

Verzendservice

Als je ook dat wandelingetje wilt overslaan, bieden wij de mogelijkheid tot het online opzeggen van Het Miljoenenspel. Je kunt gewoon op je bureaustoel blijven zitten, wij regelen alles. We vragen alleen wat gegevens en een kleine vergoeding van je. Jij kunt lekker blijven zitten en wachten op de bevestiging van Het Miljoenenspel. Die bevestiging sturen ze je per mail of per post toe en daarin staat ook meteen per wanneer je voor het laatst meespeelt.

Speel je met meer loterijen mee en wil je daar liever ook mee stoppen? Dat is geen enkel probleem bij 123pzeggen. In onze categorie voor Loterijen, kun je bijna alle loterijen vinden en opzeggen. Wil je niet meer meespelen met de Postcode Loterij? Wacht niet langer en zeg vandaag nog alle abonnementen op die je niet meer wil.