Wil je niet langer meespelen met de loterijen van de Nederlandse Loterijen Stichting? Je kunt de loterijen van De Nederlandse Loterij opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Nederlandse Loterij opzeggen

De Nederlandse Loterij is de grootste loterijenstichting van Nederland. De missie van de stichting is het gelukkiger en gezonder maken van Nederland door verschillende initiatieven en goede doelen te steunen. Zo investeert de Nederlandse Loterij elk jaar weer meerdere miljoenen euro’s aan goede doelen op het gebied van gezond en beweging. Ook de Nederlandse sport wordt flink gesteund door de bedragen van de Nederlandse Loterij. Grote kans dat je niet van de overkoepelende stichting hebt gehoord. Waarschijnlijk heb je wel gehoord van de loterijen die hier onder vallen. Dit zijn namelijk de bekende loterijen, zoals de Staatsloterij, Lotto, en Lucky Day. Elk jaar weer spelen heel veel Nederlanders mee met deze loterijen, in de hoop om een flinke smak geld te winnen. Wie weet is dit wel jouw jaar!

De Loterijen

De Staatsloterij is veruit de bekendste loterijen van de Nederlandse Loterijenstichting. Je kunt hier door middel van een gekocht lot kans maken op verschillende geldprijzen. Het enige wat je een beetje invloed op uit kunt oefenen is het eindcijfer. De rest van het lot wordt automatisch gegenereerd. Puur gokken dus! De trekking van de Staatsloterij is elke 10 van de maand.

Bij Lotto ligt dit even anders. Hier kies je zelf de nummers en als je geluk hebt, vallen de prijzen op jouw gekozen nummers. Hier heb je dus wel wat meer invloed op. De trekking van de Lotto is elke zaterdag. Elke week dat niemand alle zes de getallen goed heeft, stijgt de jackpot. Als iemand de 6 getallen goed heeft én het reservegetal, dan wint diegene de jackpot én een extra geldprijs.

De trekking van Lucky Day is elke dag en de prijzen kunnen oplopen tot 6,7 miljoen euro. Het principe van dit spel is dat je getallen kiest en je inleg bepaald. Elke dag rond 18:00 wordt de trekking gedaan waarin je je inleg kunt verveelvoudigen.

Kritiek op Nederlandse Loterijen

Het klinkt allemaal heel erg leuk, al die loterijen met hun mooie prijzen, maar er is ook veel kritiek op geweest. Zo kwam de Staatsloterij in 2007 in opspraak toen bleek dat ze de jackpot niet verlootten onder alle verkochte loten (3 miljoen), maar onder alle beschikbare loten (30 miljoen). Hierdoor werd de winkans een stuk lager en dat vonden de spelers niet eerlijk.
Een ander punt van kritiek was de trekking van Koninginnedag 2011. De Staatsloterij had toen een primeur, omdat zij als eerste loterij een ‘voor de rest van je leven’-prijs uit gingen rijken. Bij winst zou er dan een periode uitkering plaatsvinden, maar dit zou maar voor 40 jaar gelden en daarmee werd moet geadverteerd.

Loterij abonnement opzeggen

Veel mensen zien de abonnementen als een nadeel. Wie weet heb je ergens een gratis lot gekregen, maar als je niet oppast zit hier toch een abonnement aan vast. Dat is heel vervelend en daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf als dat niet de bedoeling was. Om hier weer vanaf te komen moet je vaak een hoop uitzoekwerk verrichten. 123opzeggen wil dit je graag besparen door een aantal handige services te bieden.

Allereerst kun je bij ons genieten van de optie om heel gemakkelijk en kosteloos een opzegbrief te genereren. Je hoeft hiervoor alleen maar een aantal gegevens in te vullen, de brief te downloaden en te versturen naar het juiste adres. Vervolgens is het een kwestie van wachten tot de loterij in kwestie een bevestiging van opzegging stuurt.

Verzendservice 123opzeggen

Je kunt het jezelf ook nog gemakkelijker maken. Wij snappen ook dat je al die rompslomp van het opzeggen niet wil. Wie weet heb jij helemaal geen printer, of zijn de postzegels net op. Dat gedoe is verleden tijd als je gebruik maakt van de verzendservice van 123opzeggen. Wij nemen de gehele opzegging over en zorgen dat de brief op de juiste mat valt. Jij hoeft ons alleen maar de juiste gegevens te geven en tegen een kleine vergoeding regelen wij de rest. Jij kunt dan lekker achterover leunen en wachten op de bevestiging.123opzeggen.nl heeft brieven voor nagenoeg alle loterijen waaraan een abonnement verbonden is. Mocht de loterij die jij op wilt zeggen net niet in onze database zitten, dan kun je altijd gebruik maken van onze algemene opzegbrief.