Wil je de deelname aan Staatsloterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Staatsloterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Staatsloterij opzeggen

Een op de acht Nederlanders denkt financiële doelen eerder te kunnen halen door het winnen van een loterij, dan op een andere wijze. Het is dan ook niet zo gek dat we zo dol zijn op loterijen als de Staatsloterij, BankGiro Loterij en de Postcode Loterij. We hopen allemaal die ene gelukkige te zijn die de miljoenen op zijn bankrekening ziet verschijnen. De Staatsloterij is van deze loterijen de populairste en dat merk je. Elke maand weer zitten mensen hoopvol met het lot in de handen bij de staatsloterij trekking. De kans dat je wint is natuurlijk heel klein, maar dat weerhoudt ons er niet van om het elke keer weer te proberen. Een staatslot kopen blijft een onderdeel van elke maand.

Traditie Staatsloterij

Voor de grondlegging van de traditie voor de staatsloterij moet je terug naar het jaar 1726. Nederlanders zijn al heel lang gek op winnen en dat is door de jaren heen niet veranderd. In 1726 bestond de Staatsloterij echter nog niet in de vorm zoals hij nu bestaat. Toen was de loterij nog een manier om de staatskas wat op te krikken, er kwam namelijk veel meer geld binnen dan ze hoefden uit te keren. Pas in 1992 werd de Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij (SENS) opgericht en daardoor ontstond de huidige Staatsloterij. De jackpot zoals we die nu kennen, was er toch ook nog niet. De Staatsloterij had toen nog gewoon een hoofdprijs, maar pas in 1994 werd de jackpot ingevoerd. Bij elke trekking kon die jackpot vallen, maar als dat niet het geval was, werd hij hoger. De kans op het winnen van veel geld werd hierdoor steeds groter en steeds meer mensen gingen meespelen.

Toch heeft die jackpot ook wel eens voor wat ophef gezorgd. Zo kwam de Staatsloterij in 2007 in opspraak toen bleek dat de jackpot en de hoofdprijzen van 50.000 en 100.000 euro werden getrokken uit alle beschikbare loten. Hierdoor vielen er ook prijzen op loten die niet verkocht waren en werd de kans dat je wat won dus nog kleiner. Hierdoor ontstond veel kritiek op de Staatsloterij en ze zijn daarna nog vaker beticht van valse en misleidende reclames. Zo zou de jackpot ook eens gegarandeerd vallen, maar hierbij werd niet verteld dat dat ook op een vijfde lot kon zijn. Hierdoor kon het voorkomen dat de jackpot maar voor een vijfde uitgekeerd zou worden en dat de rest weer in de kas verdween. Mensen begonnen de reclames steeds minder te geloven, maar desalniettemin bleef men meespelen.

Oudejaarstrekking

De populairste trekking van de Staatsloterij is zonder twijfel de Oudejaarstrekking. Bij deze trekking is het te winnen bedrag elk jaar weer het hoogst en dat stemt mensen hoopvol. Ondanks dat iedereen diep van binnen weet dat winnen er waarschijnlijk niet in zit, is een oudejaars lot kopen een traditioneel onderdeel van het jaar. Het dromen over wat je kunt doen met al dat geld is voor veel mensen het leukste aan de loterijen en omdat dat de kans zo intens klein is, is de teleurstelling gelukkig niet al te groot.

Abonnement Staatsloterij

Veel mensen vinden de Staatsloterij zo leuk dat ze er een abonnement voor afsluiten. Op die manier spelen ze elke maand automatisch mee met de trekking. Wel zo makkelijk natuurlijk, maar vaak realiseer je je niet hoeveel geld hierin gaat zitten. Je kunt bij de Staatsloterij kiezen uit een abonnement voor een staatslot van 15 euro, een straatje van 30 euro of een straat van 150 euro of een boulevard voor 1500 euro. Uiteraard komt die laatste variant nagenoeg niet voorbij. Als we ervan uitgaan dat je een abonnement hebt voor een staatslot per maand, dan is dat op jaarbasis toch al snel 180 euro en dat geld kun je misschien wel heel goed gebruiken.

Opzeggen Staatsloterij abonnement steeds populairder

Daarbij is de kans dat je de loterij ook daadwerkelijk wint een kans van 1 op 2,7 miljoen. Een erg kleine kans dus, voor geld wat je ook had kunnen sparen. Veel mensen denken toch dat het geluk aan hun zijde is en voor die ene is dat ook het geval, maar voor het gros van de Nederlanders gaat dat niet op. Steeds meer mensen moeten op de kleintjes letten en daarom is het ook niet zo gek dat steeds meer mensen ervoor kiezen om de Staatsloterij op te zeggen. Je kunt immers ook elke maand zelf een staatslot kopen. Als het een maand niet zo goed uitkomt, dan zit je nergens aan vast. Het Staatsloterij abonnement opzeggen kan gelukkig heel eenvoudig met de handige opzegservice van 123Opzeggen.nl. Je kunt heel eenvoudig je eigen unieke opzegbrief genereren. Hiervoor hoef je alleen de benodigde gegevens in te vullen. De brief wordt daarna automatisch aangemaakt en jij kunt ‘m vervolgens downloaden, printen en opsturen naar het adres dat wij bovenaan de brief gezet hebben. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk!

Verzendservice

Als je liever hebt dat wij de opzegging van je overnemen, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief op de juiste mat valt. Jij hoeft je helemaal nergens meer druk over te maken en krijgt een bevestiging van de Staatsloterij zodra de opzegging goed verwerkt is. Dat scheelt jou helemaal veel werk. Je hoeft nu zelfs geen postzegel meer te halen. Dat doen wij allemaal voor je. Makkelijk, hè? Voortaan kun jij gewoon een staatslot kopen, wanneer het jou uitkomt. Speel je mee met meer loterijen en wil je die ook graag opzeggen? Op onze categoriepagina voor loterijen kun je ze allemaal eenvoudig vinden.