Supportactie opzeggen

5 / 5 (26 beoordelingen)

Wil je niet langer meespelen met de Supportactie loterij? Je kunt Supportactie opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresSupportactie
Adres bedrijf
5000 AA Tilburg

, 01-10-2020

Betreft: Supportactie opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

26 Beoordelingen Supportactie

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

geen interesse

Ik kan het niet meer betalen

Ik heb al eerder opgezegd en er word nogmaals geïncasseerd! Graag stoppen jullie nu echt

Mw is overleden op 27-8-2020

Op het moment ff geen geld 🥺

Ander doel

Geen Interesse

Ik wist niet eens dat ik mee deed

Ander doel steunen .

moeilijke financiële situatie

Financieel probleem

geen lid meer

GEEN BEHOEFTE

Nu is er weer iets anders aan de beurt

Graag info gehad van wat er met het geld gedaan werd

Goede doelen loterij prima maar ons goede doel bestaat niet meer.

Geld is op!

Geen werk meer

wil dit niet meer ondersteunen

Supportactie opzeggen

Draag jij je sportclub of een goed doel een warm hart toe en wil je graag iets voor ze doen? Dankzij de Supportactie kun je zelf leuke prijzen winnen en daarbij ook nog jouw favoriete organisatie steunen. Op deze manier kunnen jullie allebei een leuk voordeel halen uit de Supportactie. Je speelt net zo lang mee als je zelf wil. Na aanmelden krijg je automatisch een nieuw lot. Wil je stoppen met meespelen, dan kun je je lot stopzetten door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Wel zo makkelijk!

Hoe werkt Supportactie?

Misschien vraag je je wel af hoe de Supportactie werkt en hoeveel geld er precies naar de goede doelen en sportclubs gaat? Hier is de loterij gelukkig heel open over. Van elk verkocht lot gaat 80 procent naar het door jou gekozen doel. Of dit nu een sportclub of een goed doel is, maakt hierbij niet uit. Het enige wat belangrijk is, is dat de organisatie zich aangemeld heeft bij Supportactie. Staat jouw organisatie er niet bij? Dan kun je die gelukkig heel makkelijk en helemaal gratis aanmelden. Geen addertjes onder het gras. Je hoeft alleen maar een contactformulier op de website in te vullen met de gegevens van je organisatie.

Prijzen Supportactie

Ben je benieuwd wat je precies kunt winnen met de Supportactie voordat je mee gaat spelen? De prijzen veranderen nog wel eens, maar om je een goed idee te geven van wat er te winnen valt hebben we het overzicht van de prijzen uit 2020 voor je op een rij gezet:

  • €2.500,-
  • 3-daagse minicruise
  • €250,- cadeaubon voor Matrabike
  • Entreekaarten voor Thermen
  • €50,- cadeaubon voor Masita
  • €25,- cadeaubon voor Topbloemen
  • Jaarabonnement 100% NL Magazine

Natuurlijk zijn deze prijzen vaak niet het belangrijkste, omdat je in eerste instantie meespeelt voor de gekozen organisatie. Als je daarbij een prijs wint, is dat natuurlijk alleen maar mooi meegenomen!

Voorbeelden van organisaties

Bij Supportacties zijn veel kleine sportclubs aangesloten, maar ook grotere organisaties zoals bijvoorbeeld Stichting Dierenlot en Stichting Opkikker. Zij gebruiken de Supportactie om aan extra inkomsten te komen voor hun stichting of organisatie, zonder dat ze hier zelf veel inspanning voor hoeven te leveren. Deze organisaties zijn vaak afhankelijk van sponsoren, donateurs en andere gulle gevers, maar als je alle fondsenwerving zelf moet doen heb je er snel een extra kostenpost bij. Door de Supportactie kunnen mensen de organisaties toch een steuntje in de rug geven en daarbij zelf nog leuke prijzen winnen.

Trekkingen Supportacties

Elk kwartaal wordt er een trekking gedaan door een bevoegde notaris. Zo heeft elke deelnemer altijd een eerlijke kans. Na de trekking wordt per gekocht lot €4,40 euro overgemaakt op de rekening van de organisatie die door de deelnemer gekozen is. Het overige geld wordt gebruikt om de prijzenpot te vullen en de organisatie draaiende te houden. Zo heb je altijd een garantie dat de door jou gekozen organisatie een mooi bedrag krijgt elk kwartaal.

Supportactie opzeggen

Wil je liever rechtstreeks een bedrag storten naar de organisatie van je keuze, dan kan dit natuurlijk ook! In dat geval kun je ervoor kiezen om je deelname aan de Supportactie te stoppen. Dit doe je gelukkig heel makkelijk met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je ervoor kunt kiezen om de opzegbrief zelf te verzenden. 123opzeggen wil je ook graag helpen bij de verzending. In dat geval kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze verzendoptie. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij de Supportactie terechtkomt, zodat zij jouw deelname kunnen stopzetten.