BankGiro Loterij opzeggen

5 / 5 (146 beoordelingen)

Wil je de deelname aan BankGiro Loterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar BankGiro Loterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

BankGiro Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

Woonplaats, 19-02-2019

Betreft: BankGiro Loterij opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Lotnummers: Lotnummers
Rekeningnummer: Rekeningnummer

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

146 Beoordelingen BankGiro Loterij

Schrijf een beoordeling over BankGiro Loterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

geen geld meer voor extra"s

Snel en goed.

ik heb geen mening

geen zin meer in loten

Word te duur

Opzeggen Bankgiroloterij is simpel met 123Opzeggen.nl

Iedereen droomt van een flinke geldprijs, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over je financiële gezondheid. Je kunt gewoon alles doen waar je zin in hebt en dat klinkt veel mensen als muziek in de oren. Juist om die reden doen veel mensen mee met een loterij. De BankGiro Loterij is een loterij waarbij iemand meespeelt met de laatste vier cijfers van het rekeningnummer. Je kunt dus niet kiezen voor je geluksgetal, maar zult geluk moeten hebben dat die in je bankrekeningnummer zit. 15 keer per jaar vind er een BankGiro Loterij trekking plaats, waarbij geldbedragen te winnen zijn.

Kansspelbelasting

Bij elk gewonnen bedrag boven de 449 euro wordt er 29 procent kansspelbelasting ingehouden. Bij de Staatsloterij wordt dit bedrag betaald door de loterij zelf, maar dat is hier niet het geval. Als je een bedrag van 10.000 euro wint, zul je bijna 35.000 euro aan de overheid moeten betalen. Dit geldt ook voor materiële prijzen, zoals auto’s. De BankGiro Loterij trekking vindt elke maand plaats op de 9e van de maand. De notaris publiceert de winnende lotnummers vervolgens elke maand op de 10e. De extra trekkingen vinden op andere dagen plaats.

Doelen BankGiro Loterij

De helft van al het geld gaat bij de loterij naar culturele doeleinden. Hiervan worden bijvoorbeeld de volgende instanties gesteund:

  • Cobra Museum
  • Hermitage Amsterdam
  • Amsterdam Museum
  • Het Concertgebouw
  • Joods Historisch Museum
  • Rijksmuseum

Met al deze donaties heeft de loterij sinds 2002 al meer dan 930 miljoen euro bijgedragen aan de Nederlandse cultuur. Veel mensen die meespelen met de loterij, vinden dit heel belangrijk. Ze gaan er stiekem toch wel vanuit dat ze niet zullen winnen en dan is dit natuurlijk een mooi goed doel om te steunen.

BankGiro Loterij Museumprijs

Elk jaar wordt ook de BankGiro Loterij Museumprijs uitgereikt aan een museum in Nederland. Het publiek kan stemmen op het leukste museum en een vakjury kijkt ook naar de inhoudt van het museum. Uiteindelijk wordt er een winnaar gekozen en die winnaar krijgt een bedrag van 100.000 euro. 25 procent van die prijs mag vrij besteed worden, de rest moet gaan naar projecten van het museum. Die projecten worden eerst gekeurd door het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Onder andere het Textielmuseum in Tilburg en het Fries Museum hebben deze prijs al eens in de wacht gesleept.

BankGiro Loterij opzeggen met 123Opzeggen.nl

Als je een jaar meespeelt met de BankGiro Loterij kan dit uiteraard flink in de papieren lopen. Een lot kost natuurlijk wel wat elke maand. Dit lijkt misschien niet veel, maar als je dit jaarlijks bespaard is dat toch een leuk bedrag. De BankGiro Loterij opzeggen is dan ook een logische stap voor mensen die het minder breed hebben en moeten besparen. Gelukkig is opzeggen wel heel makkelijk met de opzegbrief van 123Opzeggen.nl. Je hoeft enkel wat gegevens in te vullen die nodig zijn voor de opzegging en jouw unieke opzegbrief wordt automatisch gemaakt. Je kunt de brief nu heel gemakkelijk downloaden, printen en versturen naar het adres bovenaan de brief.

Verzendservice

Wij snappen ook dat je de opzegging liever helemaal uit handen wilt geven. Gelukkig bestaat de 123Opzeggen verzendservice. Wij zorgen tegen een kleine vergoeding dat de opzegbrief op de juiste mat valt, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Zodra de opzegging is verwerkt zal de BankGiro Loterij een bevestiging sturen via de post of per mail. Hierin staat ook wanneer de laatste trekking is die jij meespeelt. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Wil je ook andere loterijen stopzetten? Op onze loterijen pagina vind je alle loterijen in een overzicht, waardoor je alles snel en makkelijk kunt opzeggen.