BankGiro Loterij opzeggen

5 / 5 (96 beoordelingen)

Wil je de deelname aan BankGiro Loterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar BankGiro Loterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

BankGiro Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

Woonplaats, 10-12-2018

Betreft: BankGiro Loterij opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Lotnummers: Lotnummers
Rekeningnummer: Rekeningnummer

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

96 Beoordelingen BankGiro Loterij

Schrijf een beoordeling over BankGiro Loterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Geen intresse meer

geen animo meer geldgebrek

minder loten spelen

geen animo meer

Het wordt teduur en nooit wat gewonnen

BankGiro Loterij opzeggen.

De BankGiro Loterij is dé cultuurloterij van Nederland en is al sinds 1961 actief. Toentertijd was de opbrengst bestemd voor doelen op het gebied van volksgezondheid, welzijn en cultuur. Inmiddels is dit doel veranderd. Momenteel steunt de BankGiro Loterij culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Bovendien werft de BankGiro Loterij fondsen om hun activiteiten te ondersteunen. Daarnaast zorgt de BankGiro Loterij voor naamsbekendheid van culturele organisaties. In 2017 heeft de BankGiro Loterij dankzij haar deelnemers bijgedragen aan een bedrag van maar liefst 66,9 miljoen euro dat verdeeld werd over 66 verschillende instellingen die zich inzetten voor cultuur in Nederland.

De BankGiro Loterij trekt loten op basis van de laatste vijf cijfers van het bankrekeningnummer van een deelnemer. Naast de vijf cijfers eindigt het lotnummer op twee letters. Op deze manier kun je als deelnemer meerdere loten kopen.

In totaal zijn er in een jaar tijd vijftien trekkingen bij de BankGiro Loterij, Iedere maand rond de tiende van de maand en drie extra trekkingen. De drie extra trekkingen hebben een speciaal prijzenpakket. In de oneven maanden (januari, maart, mei enzovoort) is het voor de gelukkige winnaar feest, want dan maak je kans op een grote geldprijs van wel 1 miljoen. In de even maanden wordt deze geldprijs verdeeld onder meerdere winnaars.

Meedoen aan de Bank Giro Loterij betekent dat je eerst een of meerdere loten los koopt. Daarna speel je automatisch iedere maand mee. De helft van de inleg die je hier aan besteed gaat naar de culturele organisaties die de BankGiro Loterij steunt. Na de eerste keer is er sprake van een lidmaatschap bij de BankGiro Loterij. Wil je van deze maandelijkse betaling af, dan kun je dit op ieder moment opzeggen.

BankGiro Loterij abonnement stopzetten.

De BankGiro Loterij stopzetten is mogelijk door contact op te nemen met deze partij. Daarnaast kun je ook de hulp van 123opzeggen gebruiken. Bij 123opzeggen kun je eenvoudig en volledig kosteloos een opzegbrief genereren. Dit is mogelijk voor iedereen die beschikking heeft tot een printer. Het is niet nodig een computerexpert te zijn. Vul je eigen gegevens in op deze pagina zodat de opzegbrief automatisch wordt ingevuld. Zijn alle gegevens ingevuld, dan kun je de brief gratis downloaden, printen en opsturen naar de BankGiro Loterij.

Verzendservice.

Heb je geen printer of wil je zekerheid dat de opzegging in een keer goed gaat? Dan kun je de opzegging bij de BankGiro Loterij ook voor je laten doen door middel van de verzendservice. Met een eenmalige bijdrage van 2,95 euro regelt 123opzeggen de opzegging voor je. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen op deze pagina. Hiermee kunnen wij aan de slag en handelen we de maandelijkse betaling aan de BankGiro Loterij voor je af. Als je ervoor kiest om 123opzeggen de opzegging voor je te laten regelen, dan heb je niet te maken met gedoe of manieren om je over te halen om lid te blijven bij de BankGiro Loterij. Het is ons streven om het je gemakkelijk te maken een abonnement op te zeggen.