Lot of Happiness opzeggen

5 / 5 (202 beoordelingen)

Wil je de deelname aan Lot of Happiness opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Lot of Happiness als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


Lot of Happiness
t.a.v. Ledenadministratie Lot of Happiness Loterij
Entrada 100
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

, 24-06-2019

Betreft: Lot of Happiness opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Plaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening

202 Beoordelingen Lot of Happiness

Schrijf een beoordeling over Lot of Happiness

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

geen oftewel besparing

Ik voel me bedrogen. Afspraak was, dat ik eenmalig zou meedoen. Over het extreem hoge aantal trekkingen werd door colporteur Max met geen woord gerept. Iemand zit volgens mij voordeel te halen onder de vlag van een kwetsbare groep in de samenleving. Bah!

Geen belangstelling.

Afgesproken was een lot voor 1 trekking.

ik wil eenmalig meedoen zoals ik bij alle collectes aan de deur doe.
Vind het vervelend dat er nu actie van mij gevraagd wordt om het te beeindigen.

Lot of Happiness opzeggen

Lot of Happiness is van mening dat ieder kind gelukkig moet kunnen zijn in Nederland. Ondanks dat kinderen in Nederland over het algemeen tot de gelukkigste kinderen in de wereld behoren, is dat in de praktijk niet altijd het geval. Lot of Happiness is in het leven geroepen om juist die kinderen gelukkiger te maken. Door middel van een loterij steunen ze, net als de Postcode Loterij, goede doelen die zich inzetten voor kinderen in Nederland. Denk hierbij aan doelen, zoals: Kika en Make-a-Wish.

Als je mee wilt spelen met de Lot of Happiness loterij, kun je prijzen winnen van 50.000 euro, 10.000 euro een cruise of een citytrip. Tevens zijn er kleinere prijzen te winnen. Denk hierbij aan bordspellen en een televisie. Mensen spelen veelal mee om de goede doelen te steunen en als dit resulteert in een prijs, is dat alleen maar mooi meegenomen.

Prijs Lot of Happiness

Een lot bij Lot of Happiness kost 12,50 euro per trekking. Er zijn zestien trekkingen per jaar en dus ook zestien keer kans op een leuke prijs. Dit komt neer op een jaarlijks bedrag van 200 euro per jaar en dat kan voor een kleinere portemonnee een hoop geld zijn. Het is daarom ook niet daar dat mensen Lot of Happiness opzeggen. Het steunen van een goed doel is natuurlijk heel nobel, maar daar moet je zelf niet aan onderdoor gaan.

Bij 123opzeggen weten we als geen ander dat het heel lastig kan zijn om een lot bij een loterij op te zeggen. Wij hebben daarom onze opzegservice in het leven geroepen. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen om zo een unieke opzegbrief te maken. Je kunt de brief vervolgens kosteloos downloaden en versturen naar Lot of Happiness. We hebben het adres alvast bovenaan de brief gezet, zodat je die niet meer hoeft op te zoeken.

Opzeggen Lot of Happiness

Als je de brief zelf wilt versturen, heb je uiteraard wel een postzegel nodig en tegenwoordig hebben mensen die niet altijd in de kast liggen. Om die mensen tegemoet te komen hebben we ook een handige verzendservice. Je hoeft dan de deur niet meer uit om je abonnement te stoppen. Dit kan dankzij de verzendservice gewoon online. Je klikt op de verzendoptie en na de betaling zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij Lot of Happiness terecht komt. Zij zullen je opzegging verwerken om daarna een bevestiging naar jou te sturen. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig. Je kunt het abonnement altijd opnieuw aangaan als je portemonnee het toelaat.

Steun je een andere goede doelen loterij en wil je daarmee stoppen? Je kunt ze allemaal opzeggen bij 123opzeggen.