Lotto opzeggen

5 / 5 (28 beoordelingen)

Wil je de deelname aan Nederlandse Loterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Nederlandse Loterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresNederlandse Loterij
t.a.v. klantenservice Nederlandse Loterij
Adres bedrijf
2280 GB Rijswijk

, 24-10-2019

Betreft: Lotto opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Bankrekening-waarop-incasso-plaatsvindt:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

28 Beoordelingen Nederlandse Loterij

Schrijf een beoordeling over Nederlandse Loterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Het wordt mij te duur heb ook al 5 september een opzeg brief zelf naar jullie toe gestuurd maar jullie halen er vrolijk weer geld er van af gehaald heb het weer terug geboekt

scheiding en het geld hard nodig

persoonlijk

Als het goed komt dan geef ik vijf sterren.

Iemand heeft me dit aangesmeerd in de stad en daardoor is er geld van mijn bank af gehaald. Klootzakken

Lotto opzeggen is zo gepiept met 123Opzeggen.nl

Lotto is een van de loterijen van de Nederlandse Loterij. Via mijn Lotto kun je kiezen of je een lot wil kopen of dat je zelfs automatisch wilt meespelen. Je kiest vervolgens zes getallen tussen 1 en 45 en een reservegetal. Als je alle zes de getallen goed hebt, win je de jackpot van minimaal 2.5 miljoen euro. Als je ook nog het reservegetal goed hebt, dan kan dat bedrag zelfs nóg hoger uitvallen. Het is dus niet zo gek dat mensen zo dol zijn op de lotto. Voor 2 euro per week heb je al een lot.

Lotto XL

Als je kans wil maken op meer geld, dan kun je ervoor kiezen om een XL lot te kopen. Dat lot kost een euro extra en daarmee maak je kans op prijzen tot een miljoen euro. De XL trekking vindt altijd plaats naast de reguliere trekking. Je speelt mee met dezelfde getallen, maar het is een aparte trekking. Je maakt met een lot dus twee keer kans op grote prijzen.

Prijzenschema

Zoals hierboven al gemeld werd, heb je al een lot vanaf 2 euro. Als je twee getallen goed hebt win je je inleg terug. Als je hierbij ook je reservegetal goed hebt, krijg je 5 euro. Bij 3 getallen goed krijg je 7,50 of 10 euro. Bij 4 is dit bedrag al 50 of 1.000 euro. Als je vijf getallen goed hebt, mag je je in je handjes knijpen. Een bedrag van 25.000 euro komt dan jouw kant op. Hou er wel rekening mee dat de Nederlandse Loterij over alle prijzen boven de 449 euro kansspelbelasting inhoudt. Dit is 30,1 procent van het gewonnen bedrag. Je krijgt dus nooit het volledige bedrag op je bankrekening gestort.

Lotto trekking en Super Zaterdag

Elke week is er weer een trekking van Lotto. Je maakt dus ook iedere week kans op een Jackpot van minimaal 2.500.000 euro. De trekking vindt elke zaterdag plaats om 21:00 uur. Op een later tijdstip kun je de trekkingsuitslag altijd terugzien op de website van Lotto. Elke laatste zaterdag van de maand is er een Super Zaterdag. Op die dag zijn er niet een maar twee trekkingen op een avond. Als je meespeelt met beide trekkingen maak je automatisch kans op de zogeheten Super Zaterdag prijs. Elke maand zijn de prijzen anders en ze kunnen variëren tussen geld prijzen en verre reizen. Dubbel zoveel kans dus.

Kritiek op Lotto

In 2017 was er vanaf Radar kritiek op de radio. Twee deelnemers hadden zich gemeld bij het programma toen ze in eerste instantie gehoord hadden dat ze een grote prijs hadden gewonnen, maar Lotto deze niet uitkeerde. De app zou onjuiste informatie verstrekt hebben, waardoor de deelnemer geen recht had op de prijs. Casper Janssens van Kneppelhout & Korthals zegt tegen het programma dat Lotto zich niet ingedekt had voor fouten in de app. “De algemene voorwaarden staan wel in de app vermeld, maar ergens verscholen, dus niet makkelijk terug te vinden. Daarnaast staat in de app nergens dat het een uitslag onder voorbehoud is,” aldus Janssens. Hij is van mening dat dat Lotto zorgplicht heeft en dat de informatie altijd juist moet zijn. Hoe het afgelopen is met deze twee gevallen, is helaas niet bekend.

Lotto opzeggen met 123Opzeggen.nl

Als je automatisch meespeelt wil je dit misschien wel eens stopzetten. Het kan namelijk ook weleens leuk zijn om mee te spelen met de Eurojackpot of het Miljoenenspel. De loten zijn even duur en het is toch weer even een ander spel. Als je het automatisch meespelen wilt opzeggen kan dat gelukkig heel eenvoudig met 123Opzeggen.nl. Je kunt bij ons gebruik maken van onze opzegservice en verzendservice. Afhankelijk van hoeveel je zelf wilt doen, kies je een van de twee opties.

Als je gebruik wilt maken van onze opzegservice, hoef je alleen maar een aantal gegevens in te vullen. Die gegevens zijn nodig om de opzegging tot een goed einde te brengen. Zodra je die gegevens hebt ingevuld, wordt er automatisch een opzegbrief gemaakt. Die opzegbrief kun je vervolgens gratis downloaden, printen en opsturen naar het adres dat bovenaan de brief staat. Dat scheelt jou weer een hoop opzoekwerk.

Lotto online opzeggen

Als je liever je deur niet uit wil naar de brievenbus, snappen wij dat heel goed. In dat geval kun je gebruikmaken van onze handige verzendservice. Je kunt Lotto online opzeggen, zonder dat je iets moet printen en verzenden. Wij nemen de gehele opzegging dan van je over. Jij hoeft alleen je gegevens in te vullen en de rest regelen wij. 123Opzeggen.nl zorgt ervoor dat de brief op de juiste mat terecht komt. Zodra de opzegging verwerkt is, zal Lotto je een bevestiging sturen, zodat jij weet waar je aan toe bent. Zo makkelijk kan het zijn.