Onverwachts afschrijvingen ontvangen van Best Tipp? Je kunt Best Tipp opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Best Tipp opzeggen

Best Tipp, Best Tipp X of Best-Tip is onderdeel van Iberia Marketing Solutions, het bedrijf dat ook achter Puzzel4U zit. Het bedrijf belt met een aanbod om gratis of met korting mee te doen aan loterijen of enquêtes. Er zou een samenwerking zijn met EuroJackpot, en ook Postcode Loterij wordt als partner genoemd. 123opzeggen ontving helaas veel klachten over Best Tipp. Er zou onterecht geld worden gevorderd door 'Best Tipp i.A. von Art Collect International GmbH' zonder dat consumenten hiervan op de hoogte bleken te zijn.

Klachten over Best Tipp

Er heerst nog een hoop onduidelijkheid over de dienst die wordt aangeboden door Best Tipp. Het telefonisch aanbod loopt uiteen van een aantrekkelijke korting op reizen tot gratis meespelen met een loterij. Na akkoord te zijn gegaan wordt de belofte gedaan dat een e-mail met extra informatie wordt verstuurd. Een schriftelijk bewijs van inschrijving krijgen klanten echter niet. Wel volgt een aanmaning van een incassobureau die 55 euro bedraagt. Bij niet betalen stijgt dit bedrag naar 100 euro. De druk die wordt uitgeoefend op consumenten resulteert erin dat ze toch het bedrag overmaken. Veel mensen melden echter nooit een abonnement afgesloten te hebben en zijn zich niet bewust van hun deelname. Ook wanneer ze zich nooit zouden hebben opgegeven volgt er toch een automatische betaling. Verder klagen mensen klagen over het niet nakomen van afspraken en het feit dat Best Tipp moeilijk te bereiken en te traceren is.

Waarschuwing van de Consumentenbond

Ook de Consumentenbond waarschuwt mensen voor het bedrijf. Op de website valt te lezen dat Best Tipp ‘het zoveelste bedrijf is dat met een telefonisch aanbod consumenten geld afhandig probeert te maken.’ Omdat er geen sprake is van een geldige overeenkomst, hoeven consumenten bovendien niet te betalen. Er wordt namelijk niet om een handtekening gevraagd, en dat is wettelijk verplicht bij telefonische verkoop. Een ‘ja’ via de telefoon is dus niet voldoende. Door de Consumentenbond wordt daarom aangeraden niet te betalen. Ook wanneer er een aanmaning wordt ontvangen.

Best Tipp opzeggen

Vanwege bovenstaande klachten is het begrijpelijk als je Best Tipp opzeggen wilt. Vooral vanwege de lastige bereikbaarheid van het bedrijf, blijkt dit in de praktijk erg moeilijk. Niet bij 123opzeggen! Bij kun je iedere loterij, verzekering, sportschool of goed doel eenvoudig opzeggen. Gebruik onze opzegservice om direct een opzegbrief op te stellen en te versturen. Volg eerst de stappen hierboven en download vervolgens jouw persoonlijke brief. Of laat ‘m door ons op de post doen. Wel zo makkelijk. Zo ben je snel van je abonnement