Nationale Postcode Loterij opzeggen

5 / 5 (90 beoordelingen)

Wil je de deelname aan Nationale Postcode Loterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Nationale Postcode Loterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Nationale Postcode Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

Woonplaats, 19-02-2019

Betreft: Nationale Postcode Loterij opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Lotnummers: Lotnummers
Rekeningnummer: Rekeningnummer

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

90 Beoordelingen Nationale Postcode Loterij

Schrijf een beoordeling over Nationale Postcode Loterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Via postcode loterij zelf opzeggen is nagenoeg onmogelijk.
Het werd me te duur

Als vrijwilliger heb ik hier te weinig geld voor over

Overlijden

Perfect geregeld

wil graag van drie naar een lot !

Nationale Postcode Loterij opzeggen is simpel met 123Opzeggen.nl

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht. De reden hierachter was om goede doelen een steuntje in de rug te geven. De allereerste trekking ging heel anders dan hoe het tegenwoordig gaat. De loten werden toen verkocht door basisschoolleerlingen. Per lot betaalde men toen tien gulden. Van de 300.000 verkochte loten werd toen stichting Vluchtelingenwerk gesteund. Het jaar daarop werden dit drie goede doelen en inmiddels steunt de Postcode Loterij 99 goede doelen. De doelen richten zich allemaal op ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, sociale samenhang in Nederland, natuurbescherming en milieu. De Postcode Loterij maakt deel uit van de Nationale Goede Doelen Loterijen. Ook loterijen zoals de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij maken hier deel van uit. De helft van de totale inleg van deze loterijen gaat naar goede doelen. In 2017 was dit bij de Postcode Loterij een bedrag van maar liefst 341 miljoen euro.

Postcode Loterij lot

Speel je mee met de Postcode Loterij, dan is je postcode samen met drie eindcijfers je lotnummer. Val jij in de prijzen, dan vieren de buren die ook loten hebben met je mee. In totaal zijn er veertien trekkingen per jaar: twaalf maandelijkse trekkingen en twee extra trekkingen verdeeld over het jaar. Bij de extra trekkingen zijn er speciale prijzen. Zo heb je bij de dertiende trekking kans op Postcode Straatprijs, Postcode Loterij Buurt-Ton en andere prijzen. Bij de veertiende trekking maak je kans op Straatprijs, Buurt-ton, de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro en heel veel andere prijzen.

Postcode Loterij opzegbrief

Je kunt met maximaal drie loten meespelen per Postcode Loterij trekking. Je kunt er niet voor kiezen wanneer je wel meespeelt en wanneer niet. Als je eenmaal een lot gekocht hebt, dan speel je met de komende trekkingen automatisch mee. Gelukkig kun je wel altijd stoppen met meespelen. De Postcode Loterij opzeggen kan gelukkig heel gemakkelijk door gebruik te maken van de opzegservice van 123Opzeggen.nl. Door een paar gegevens in te vullen, wordt er een volledig unieke en persoonlijke opzegbrief gegenereerd, waar alle informatie in staat die nodig is voor een succesvolle opzegging. Het fijne aan onze opzegservice is dat je je ook gelijk kunt afmelden voor de post die gestuurd wordt naar je thuisadres door de Postcode loterij. Deze opzegservice kost niets. Je kunt de opzegbrief geheel gratis downloaden, printen en versturen naar de Postcode Loterij.

Verzendservice

Wij snappen ook dat dit best een stap is en daarom bieden bij ook onze verzendservice. Bij deze service hoef jij bijna helemaal niks meer te doen. Je kunt je gegevens invullen en voor een kleine vergoeding regelen wij de rest. Je kunt lekker achterover leunen en zodra de opzegging verwerkt is, zal de Postcode Loterij je een bevestiging sturen. Zo hoef jij je nergens meer druk om te maken en dat is natuurlijk wel zo rustig.