Nationale Postcode Loterij opzeggen

5 / 5 (61 beoordelingen)

Wil je de deelname aan Nationale Postcode Loterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Nationale Postcode Loterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Nationale Postcode Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

Woonplaats, 10-12-2018

Betreft: Nationale Postcode Loterij opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Lotnummers: Lotnummers
Rekeningnummer: Rekeningnummer

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

61 Beoordelingen Nationale Postcode Loterij

Schrijf een beoordeling over Nationale Postcode Loterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

ben 91 jaar hou er mee op

Ivm verhuizing

Ik wil er maar een meer .En dan op mijn eigen naam Marianne Vinke .b.v.d.

Kan het niet meer betalen.

Ga andere doelen steunen

De Nationale Postcode Loterij

De Postcode Loterij is in 1989 opgericht om met name goede doelen te steunen. De naam dankt deze organisatie aan de eerste activiteit: het verkopen van Postcode Loten. Dit werd gedaan door basisschoolleerlingen die langs gingen bij de deuren. In totaal werden er 300.000 machtigingen van 10 gulden opgehaald. Vanaf dit moment is de Postcode Loterij officieel gestart.

Ondersteuning van goede doelen

Vanaf het begin werden goede doelen gesteund door de Nationale Postcode Loterij. Bij de Postcode Loten actie werd enkel stichting Vluchtelingenwerk gesteund en het jaar erna, in 1990, werden er drie doelen gesteund. Inmiddels is dit aantal toegenomen naar maar liefst 99 waarbij er wordt gericht op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, sociale samenhang in Nederland, natuurbescherming en milieu. Van de totale inleg gaat de helft naar deze goede doelen. Zo is er in 2017 in totaal wel 341 miljoen euro naar de goede doelen gegaan.

Trekkingen van de Nationale Postcode Loterij

Speel je mee met de Postcode Loterij, dan is je postcode samen met drie eindcijfers je lotnummer. Val jij in de prijzen, dan vieren de buren die ook loten hebben met je mee. In totaal zijn er veertien trekkingen per jaar: twaalf maandelijkse trekkingen en twee extra trekkingen verdeeld over het jaar. Bij de extra trekkingen zijn er speciale prijzen. Zo heb je bij de dertiende trekking kans op Postcode Straatprijs, Postcode Loterij Buurt-Ton en andere prijzen. Bij de veertiende trekking maak je kans op Straatprijs, Buurt-ton, de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro en vele andere prijzen.

De Nationale Postcode Loterij opzeggen

Bij de Postcode Loterij bepaal je zelf hoeveel loten je neemt, maar dit kunnen er maximaal drie zijn per (IBAN) rekeningnummer. Je speelt bij de Postcode Loterij automatisch iedere maand mee. Wil je niet meer meespelen, dan kun je de Nationale Postcode Loterij opzeggen. Dit is mogelijk door contact op te nemen met de loterij zelf, maar je kunt dit ook doen met behulp van 123Opzeggen.

Opzeggen via een gratis opzegbrief

Bij 123Opzeggen kun je kiezen uit twee opties om te zorgen dat je met de Postcode Loterij stopt. Zo kun je een gratis brief genereren op de website. Dit is helemaal gratis en zo gedaan. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een printer. Vul je eigen gegevens in en je zult zien dat de opzegbrief die we al voor je hebben gemaakt automatisch wordt ingevuld. Nadat je gegevens zijn ingevuld is de opzegbrief persoonlijk geworden en is deze klaar om gedownload te worden. Print de brief uit en verstuur deze naar het adres van de Nationale Postcode Loterij. Het adres staat al op de brief vermeld.

Met de verzendservice van 123Opzeggen is opzeggen zo geregeld

Ben je niet in het bezit van een printer of wil je zeker zijn dat de opzegbrief op de bus wordt gedaan? Regel de opzegging bij de Postcode Loterij dan via 123Opzeggen. Door gebruik te maken van de verzendservice regel je de opzegging nog sneller. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het invullen van je gegevens zodat we de opzegbrief onder jouw gegevens kunnen versturen. Betaal via iDeal of PayPal en daarna regelen wij de rest. Is de opzegging gelukt, dan ontvang je een opzeggingsbevestiging van de Nationale Postcode Loterij.