Staatsloterij opzeggen

5 / 5 (31 beoordelingen)

Wil je de deelname aan Nederlandse Loterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Nederlandse Loterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Nederlandse Loterij
t.a.v. Klantenservice Nederlandse Loterij
Postbus 3074
2280 GB Rijswijk

Woonplaats, 19-02-2019

Betreft: Staatsloterij opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Bankrekening waarop incasso plaatsvindt: Bankrekening waarop incasso plaatsvindt

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

31 Beoordelingen Nederlandse Loterij

Schrijf een beoordeling over Nederlandse Loterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik kan het niet meer betalen

te duur ik win toch nooit wat

vermoeidheid

Verandering van loterij

Er staat dat het gratis is maar helaas dat is niet zo jammer !

Staatsloterij abonnement opzeggen is heel eenvoudig

Een op de acht Nederlanders denkt financiële doelen eerder te kunnen halen door het winnen van een loterij, dan op een andere wijze. Het is dan ook niet zo gek dat we zo dol zijn op loterijen als de Staatsloterij, BankGiro Loterij en de Postcode Loterij. De staatsloterij is van deze loterijen de populairste en dat merk je. Elke maand weer zitten mensen hoopvol met het lot in de handen bij de staatsloterij trekking. De kans dat je wint is natuurlijk heel klein, maar dat weerhoudt ons er niet van om het elke keer weer te proberen. Een staatslot kopen blijft een onderdeel van elke maand.

Traditie Staatsloterij

Voor de grondlegging van de traditie voor de staatsloterij moet je terug naar het jaar 1726. Nederlanders zijn al heel lang gek op winnen en dat is door de jaren heen niet veranderd. In 1726 bestond de Staatsloterij echter nog niet in de vorm zoals hij nu bestaat. Toen was de loterij nog een manier om de staatskas wat op te krikken, er kwam namelijk veel meer geld binnen dan ze hoefden uit te keren. Pas in 1992 werd de Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij (SENS) opgericht en daardoor ontstond de huidige Staatsloterij.

Oudejaarstrekking

De populairste trekking van de Staatsloterij is zonder twijfel de Oudejaarstrekking. Bij deze trekking is het te winnen bedrag elk jaar weer het hoogst en dat stemt mensen hoopvol. Ondanks dat iedereen diep van binnen weet dat winnen er waarschijnlijk niet in zit, is een oudejaarslot kopen een traditioneel onderdeel van het jaar. Het dromen over wat je kunt doen met al dat geld is voor veel mensen het leukste aan de loterijen en omdat dat de kans zo intens klein is, is de teleurstelling gelukkig niet al te groot.

Abonnement Staatsloterij

Veel mensen vinden de Staatsloterij zo leuk dat ze er een abonnement voor afsluiten. Op die manier spelen ze elke maand automatisch mee met de trekking. Wel zo makkelijk natuurlijk, maar vaak realiseer je je niet hoeveel geld hierin gaat zitten. Je kunt bij de Staatsloterij kiezen uit een abonnement voor een staatslot van 15 euro, een straatje van 30 euro of een straat van 150 euro. Als we ervan uitgaan dat je een abonnement hebt voor een staatslot per maand, dan is dat op jaarbasis toch al snel 180 euro en dat geld kun je misschien wel heel goed gebruiken.

Staatsloterij opzeggen met 123Opzeggen.nl

De Staatsloterij opzeggen is daarom ook een populair besluit. Je kunt immers ook elke maand zelf een staatslot kopen. Als het een maand niet zo goed uitkomt, dan zit je nergens aan vast. Het Staatsloterij abonnement opzeggen kan gelukkig heel eenvoudig met de handige opzegservice van 123Opzeggen.nl. Je kunt heel eenvoudig je eigen unieke opzegbrief genereren. Hiervoor hoef je alleen de benodigde gegevens in te vullen. De brief wordt daarna automatisch aangemaakt en jij kunt ‘m vervolgens downloaden, printen en opsturen naar het adres dat wij bovenaan de brief gezet hebben. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk!

Verzendservice

Als je liever hebt dat wij de opzegging van je overnemen, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief op de juiste mat valt. Jij hoeft je helemaal nergens meer druk over te maken en krijgt een bevestiging van de Staatsloterij zodra de opzegging goed verwerkt is. Dat scheelt jou helemaal veel werk. Je hoeft nu zelfs geen postzegel meer te halen. Dat doen wij allemaal voor je. Makkelijk, hè? Voortaan kun jij gewoon een staatslot kopen, wanneer het jou uitkomt. Speel je mee met meer loterijen en wil je die ook graag opzeggen? Op onze categoriepagina voor loterijen kun je ze allemaal eenvoudig vinden.