Staatsloterij opzeggen

5 / 5 (12 beoordelingen)

Wil je de deelname aan Nederlandse Loterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Nederlandse Loterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Nederlandse Loterij
t.a.v. Klantenservice
Postbus 3074
2280 GB Rijswijk

Woonplaats, 10-12-2018

Betreft: Staatsloterij opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Bankrekening waarop incasso plaatsvindt: Bankrekening waarop incasso plaatsvindt

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

12 Beoordelingen Nederlandse Loterij

Schrijf een beoordeling over Nederlandse Loterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Kost mij meer als dat ik win.

goed uit gevoerd

Ik wilde en zou maar 1 keer mee spelen,

geen geld meer voor

het wordt teveel

De Staatsloterij

De Staatsloterij is officieel ontstaan in 1726 en is daarmee de oudste loterij van Nederland. Met de jarenlange ervaring die de Staatsloterij heeft opgedaan is het zelfs een van de oudste loterijen van de wereld! Nog steeds is de Staatsloterij een van de grootste loterijen van Nederland en is de Staatsloterij er voor iedereen die een kans wil maken op een mooie prijs.

Trekkingen

De Staatsloterij kent verschillende trekkingen. Zo is er elke 10e van de maand een trekking, maar er zijn ook extra trekkingen zoals de Koningsdagtrekking, de 1 juli trekking, de 1 oktober trekking en de Oudejaarstrekking. Als je mee wilt doen met een van de trekkingen van de Staatsloterij kun je kiezen uit een eenmalig spel of een automatisch spel via een abonnement. Wil je geen enkele trekking missen, dan kun je kiezen voor een automatisch spel. Hierbij doe je mee met de 16 trekkingen van de Staatsloterij. Het abonnement wordt automatisch verlengd totdat jij ervoor kiest om deze op te zeggen.

Abonnementen

Bij het automatisch spel kun je kiezen uit abonnementen met verschillende loten. Bij het goedkoopste abonnement krijg je iedere trekking één heel Staatslot met daarbij een eenmalig gratis half Oudejaarslot. Kies je voor een Straatje, dan krijg je tien halve Staatsloten en een eenmalig gratis half Oudejaarslot. Bij een Straat krijg je tien Staatsloten met daarbij een eenmalig gratis half Oudejaarslot.

Abonnement bij de Staatsloterij opzeggen

Heb je een abonnement bij De Staatsloterij en wil je hier van af, dan kun je het abonnement op verschillende manieren opzeggen. Zo kun je het abonnement opzeggen via de website van de Staatsloterij, maar je kunt de Staatsloterij ook een opzegbrief sturen. 123Opzeggen heeft alvast een opzet voor je gemaakt. Het enige wat je zelf hoeft te doen is je eigen gegevens invullen. Deze gegevens worden automatisch in de brief geplaatst. Daarna download je de brief en verstuur je deze naar het opgegeven adres. Zodra de Staatsloterij jouw opzegbrief in behandeling heeft genomen ontvang je een bevestiging. Hierin kun je lezen per wanneer het abonnement is stopgezet.

Opzegbrief voor de Staatsloterij

Het gebruiken van de opzegbrief is volledig gratis. Registreren is niet nodig, dus het maken van je eigen opzegbrief is zo gedaan. De brief is bedoeld voor iedereen die graag het abonnement bij de Staatsloterij wil beëindigen. Is de brief ingevuld met jouw gegevens, dan is het tijd om te printen en te versturen naar de Staatsloterij.

123opzeggen regelt het!

Wil je zeker zijn dat de opzegging van het abonnement bij de Staatsloterij goed gaat, dan kan 123opzeggen de opzegging voor je verzenden. Zodra je je eigen gegevens hebt ingevuld kun je ons de opdracht geven om de brief voor je te versturen. Wij zorgen dat de brief bij de Staatsloterij aankomt zodat jij hiervoor niets meer hoeft te doen. Zodra wij de opzegging naar de Staatsloterij verzonden hebben, sturen wij jou hiervan een bevestiging. In de bevestiging zie je een kopie van de brief die naar de Staatsloterij is gestuurd.