VriendenLoterij opzeggen

5 / 5 (29 beoordelingen)

Wil je de deelname aan VriendenLoterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar VriendenLoterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

VriendenLoterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

Woonplaats, 19-02-2019

Betreft: VriendenLoterij opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Telefoonnummer: Telefoonnummer
Rekeningnummer: Rekeningnummer
Lotnummers: Lotnummers

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

29 Beoordelingen VriendenLoterij

Schrijf een beoordeling over VriendenLoterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Geen werk heb me geld voor rekeningen nodig

wil niet meer

Kan het niet meer betalen

Perfecte opzegging

Geen behoefte meer om een prijs te winnen

VriendenLoterij stopzetten met onze handige gratis opzegservice

Sinds 1989 is de Vriendenloterij een officiële Nederlandse Loterij. Samen met loterijen als de Postcode Loterij en de BankGiro Loterij maakt de VriendenLoterij deel uit van de Nationale Goede Doelen Loterijen. De Vriendenloterij is er voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, maar richt zich voornamelijk op het streven naar een gezonde en sportieve samenleving. Goede doelen, clubs en verenigingen worden gesteund door de vrienden van de Vriendenloterij. Van de totale inleg wordt maar liefst de helft besteed aan goede doelen. Het bijzondere aan deze loterij is dat je geld niet zomaar naar een van de aangesloten doelen en clubs wordt besteed, maar dat je zelf kunt kiezen waar je geld heen gaat. Inmiddels is ruim 787 miljoen euro geschonken aan ruim 3.300 (sport)clubs en 48 goede doelen. Dit zijn goede doelen, zoals KWF Kankerbestrijding en Jantje Beton.

Meespelen met de VriendenLoterij doe je met je eigen mobiele nummer. Je o6-nummer is je lotnummer en daarmee speel je mee met de 14 trekkingen per jaar. Per Vriendenloterij trekking kun je meespelen met maximaal drie loten. Als je wat wint betaal je over bedragen die hoger zijn dan 449 euro kansspelbelasting. Hou er rekening mee dat je ook belasting moet betalen over materiële prijzen, zoals auto’s. Dit kan je uiteindelijk duizenden euro’s kosten en daar dient men wel rekening mee te houden.

Vriendenloterij opzeggen met 123Opzeggen.nl

Nadat je je eerste lot gekocht hebt, speel je automatisch mee met de volgende trekkingen. Je sluit dus automatisch een Vriendenloterij abonnement af en veel mensen vinden het vervolgens lastig om van een dergelijk abonnement af te komen. Gelukkig kan 123opzeggen.nl je helpen om van het abonnement af te komen. Je hoeft hiervoor alleen maar een aantal gegevens in te vullen in de invulvelden hierboven. Deze gegevens zijn nodig om de opzegging tot een goed einde te brengen. Er wordt een unieke opzegbrief gegenereerd, die jij vervolgens kunt downloaden, printen en versturen. Het adres waar de brief heen moet, hebben voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk.

Verzendservice

Wij kunnen het ons ook voorstellen dat je geen zin hebt om al die moeite te doen. Wij nemen in dat geval de opzegging graag van je over. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat je opzegging op de juiste plek terecht komt. Zodra de opzegging van de Vriendenloterij verwerkt is door de Nederlandse Loterijen, krijg je een bevestiging per mail of per post. Jij kunt dus gewoon achterover leunen, terwijl alles voor je geregeld wordt. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Geen post Vriendenloterij

Nog een handige optie bij de opzegservice van 123Opzeggen.nl is dat je ervoor kunt kiezen dat je geen post meer ontvangt van de loterij. De Nederlandse Loterijen stichting staat erom bekend dat ze je postbus flink vullen en dat kun je door onze opzegbrieven ook voor zijn.