VriendenLoterij opzeggen

4.5 / 5 (11 beoordelingen)

Wil je de deelname aan VriendenLoterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar VriendenLoterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Je kunt bij 123opzeggen kiezen voor verschillende verzendopties. Versturen via de gewone post of als je 100% zekerheid wilt dat jouw opzegbrief aankomt bij de ontvanger dan kun je ervoor kiezen om de opzegging aangetekend te versturen. Binnen 24 uur ontvang je een track & trace code, hierdoor heb je een rechtsgeldig verzend- en ontvangstbewijs.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

VriendenLoterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

Woonplaats, 22-10-2018

Betreft: VriendenLoterij opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Telefoonnummer: Telefoonnummer
Rekeningnummer: Rekeningnummer
Lotnummers: Lotnummers

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

11 Beoordelingen VriendenLoterij

Schrijf een beoordeling over VriendenLoterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

geen interesse meer

Heb te veel

geen geld meer voor

Bezuinigen

Nooit geen prijs

Je Vriendenloterij abonnement stopzetten

De Vriendenloterij bestaat sinds 1989 als officiële loterij in Nederland. De Vriendenloterij is er voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, maar richt zich voornamelijk op het streven naar een gezonde en sportieve samenleving. Goede doelen, clubs en verenigingen worden gesteund door de vrienden van de Vriendenloterij. Van de totale inleg wordt maar liefst de helft besteed aan goede doelen. De Vriendenloterij is dan ook een echte goede doelen loterij. Inmiddels is er al ruim 787 miljoen euro geschonken aan ruim 3.300 (sport)clubs en verenigingen en aan wel 48 goede doelen zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport en Jantje Beton.

Het unieke kenmerk van de Vriendenloterij is dat je zelf kunt kiezen welk goed doel je steunt. Zo kun je voor alle goede doelen kiezen die de Vriendenloterij steunt, een van de goede doelen in de lijst die de Vriendenloterij steunt, of kies voor je voor je eigen club of vereniging.

Bij de Vriendenloterij speel je mee met je eigen 06-nummer. Hier is je mobiele nummer je lotnummer. In totaal zijn er 14 trekkingen per jaar. Per trekking kun je tot maximaal drie loten kopen. Na het eerste lot dat je hebt gekocht speel je automatisch iedere maand mee tot je de Vriendenloterij opzegt. Je hebt dan als het ware een abonnement. Bij iedere trekking heb je kans om te winnen van een prijzenpakket of een geldbedrag.

De Vriendenloterij opzeggen

Wil je stoppen met de Vriendenloterij, dan kun je de Vriendenloterij op verschillende manieren opzeggen. Zo kun je dit doen via de Vriendenloterij zelf, maar ook via ons. Bij 123Opzeggen kun je gratis een opzegbrief invullen met je eigen gegevens. Vul je gegevens op deze pagina in en de opzegbrief wordt automatisch voor je gemaakt. Om de brief te gebruiken download je deze, print je de brief uit en verstuur je deze naar het opgegeven adres van de Vriendenloterij.

123Opzeggen regelt het voor je

Wil je zeker zijn dat de opzegging goed aankomt en er straks geen geld meer wordt afgeschreven voor een lot bij de Vriendenloterij? Dan kun je de website gebruiken voor het verzenden van je opzegging van de Vriendenloterij. Met de zekerheid die 123opzeggen biedt over het definitief opzeggen van je lidmaatschap heb je niet te maken met vervelende verkooptrucs maar weet je zeker dat je abonnement echt opgezegd wordt. 

Wanneer je ervoor kiest om 123opzeggen in te schakelen voor het opzeggen, dan hoef je enkel je eigen gegevens in te vullen op deze pagina. Zorg voor een eenmalige betaling van slechts 2,95 euro voor de verzending en klaar! Dit is alles wat je hoeft te doen om te zorgen dat wij de opzegging van de Vriendenloterij voor je opsturen.

Snel opgezegd

123opzeggen neemt je aanvraag binnen 48 uur op werkdagen in behandeling en stuurt je hiervan een bevestiging. Zodra de opzegging is gelukt ontvang je van de Vriendenloterij een bevestiging van de opzegging waarin staat per wanneer het abonnement gestopt is. Bij 123opzeggen is opzeggen geen probleem meer. We helpen je graag verder!