AD opzeggen

5 / 5 (43 beoordelingen)

Wil jij het Algemeen Dagblad niet langer lezen? Dan kun je AD opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Dat maakt opzeggen makkelijk!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresAD
t.a.v. Klantenservice Algemeen Dagblad
Adres bedrijf
3009 TD Rotterdam

, 27-09-2020

Betreft: AD opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Klantnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

43 Beoordelingen AD

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Krant word te duur omdat ik 1 keer in de 3 mnd 82 euro moet betalen

Financiële redenen

Gaat ongelezen de kast in

TE DUUR VOOR ONS

Veel te duur

het is niet wat ik ervan verwachtte

Super

lees de krant nooit. altijd oud papier dus zonde

Nogmaals . Ik heb te weinig tijd om te lezen en dan gaat hij zo in de prullenbak.
Extra weekend editie altijd de moeite waard.

Ik wil de AD niet meer ontvangen

kan het niet meer betalen

te weinig nieuws waar ik in geinteseerd ben

Had een afspraak voor 6 maanden, en wil het nu opzeggen

Wordt te weinig gelezen, wij zijn al ruim 20 jaar klant van AD en betalen het volle tarief.

Opzeggen ad

Zonder enige informatie is met ingang van 20maart2020 de abonnementsprijs van 12,60perMaand verhoogd naar 20,50 per maand.

nieuwe abonnement van 3 jaar vanaf 10-5 20 te duur.
Dat is 300,00 euro per jaar, gaat niet meer.

i.v.m. overlijden

Kan het niet meer betalen

Algemeen Dagblad opzeggen

De eerste oplage van het Algemeen Dagblad verscheen op 29 april 1946. Het dagblad was gelijk geliefd bij een groot publiek en dit is nog steeds niet gewijzigd. Wat wel merkbaar is, is dat het AD klappen krijgt van het internet. In het jaar 2000 had de krant nog een oplage van boven de 700.000 kranten. In 2016 was dit aantal gedaald tot onder de 300.000 grens. De Telegraaf staat nu nog boven het AD als het gaat om oplagecijfers, maar het verschil wordt steeds kleiner.

Edities AD

Het Algemeen Dagblad bedient in principe het gehele land, maar de lezers concentreren zich toch vooral in de drie grote steden en in het westen van het land. Juist daarom heeft het AD ervoor gekozen om voor die gebieden aparte edities te maken. Deze edities zijn:

  • Amersfoortse Courant
  • De Dordtenaar
  • Rivierenland
  • Groene Hart (Alphen aan de Rijn, Gouda, Woerden)
  • Haagsche Courant (Den Haag stad, Delft, Westland, Zoetermeer)
  • Rotterdams Dagblad (Rotterdam Stad en Oost, Hoeksche Waard, Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee, Waterweg
  • Utrechts Nieuwsblad (Utrecht Stad, Oost, Zuid)

Mensen die in de genoemde gebieden hebben geen keuze in welke editie zij zullen ontvangen. Als je in bijvoorbeeld Utrecht Stad woont krijg je bij een abonnement op het AD automatisch het Utrechts Nieuwsblad. De landelijke editie is wel overal los verkrijgbaar.

AD Test

Het Algemeen Dagblad onderscheidt zich vooral door de tests die de krant elk jaar weer uitvoert. Vooral de landelijke oliebollentest is elk jaar weer een grote happening. Oliebollenbakkers kunnen zich aanmelden en de jury zal dan kijken hoe de bollen van de een zich verhouden tot de ander. Dit kan zorgen voor een intense drukte tijdens Oud en Nieuw, maar ook voor boosheid en teleurstelling bij de bakker die de laatste plaats bekleed. Naast de oliebollentest doet het AD ook een haringtest, friettest en koffietest.
Ook wordt er elk jaar gekeken naar enkele maatschappelijke problemen. De AD Misdaadmeter brengt ieder jaar weer de misdaad in kaart. Bij de AD Ziekenhuis top 100 bekijk de krant de kwaliteit van de Nederlandse ziekenhuizen.

AD opzeggen

Wil je om wat voor reden ook je AD-abonnement stopzetten? 123Opzeggen kan je daarbij helpen. Met onze gratis opzegservice maken wij opzeggen gemakkelijk. Je hoeft alleen de brief die bij jouw editie hoort te kiezen, een aantal gegevens in te vullen en de brief wordt automatisch gemaakt. Deze brief voldoet aan alle gestelde eisen en zal daarom verwerkt moeten worden. Jij kunt de brief nu gratis downloaden, printen en verzenden naar het adres dat wij gemakshalve alvast bovenaan de brief hebben gezet. De AD Klantenservice is verplicht om de brief in behandeling te nemen en jij zult een bevestiging per post of per mail ontvangen.

Verzendservice

Wij kunnen ons ook voorstellen dat je de opzegging liever aan ons overlaat. Met de verzendservice van 123Opzeggen.nl regelen wij tegen een kleine vergoeding de verzending voor je. Jij hoeft ons alleen de benodigde gegevens te geven. De rest regelen wij. Je kunt bij ons ook kiezen hoe we de brief gaan versturen. Kies bijvoorbeeld voor de gebruikelijke post, spoedpost of een aangetekende verzending. Na deze keuze en de betaling kun jij lekker achterover leunen en wachten op de bevestiging van het Algemeen Dagblad.