Wil niet langer lid zijn van AVROTROS? Je kunt AVROTROS opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen regelt de rest. AVROTROS opzeggen was nog nooit zo makkelijk en dankzij onze 100% Opzeggarantie hoef je je nergens zorgen over te maken. 

AVROTROS opzeggen

De AVROTROS is voortgekomen uit een fusie tussen de omroepen AVRO en TROS. Er moest flink bezuinigd worden op het Nederlandse omroepenbestel en als de omroepen wilden blijven bestaan, moesten ze fuseren met anderen. De AVRO en TROS kwamen tot een gezamenlijke omroep, maar verloren hierdoor wel leden. Ben jij op dit moment lid van AVROTROS en wil je je lidmaatschap ook opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen.

Lidmaatschap AVROTROS

Een lidmaatschap bij AVROTROS bestaat uit een jaarlijkse bijdrage van 7,50 euro. Je ontvangt daarvoor dan drie keer het ledenmagazine genaamd Uit en Thuis. Je kunt je ook aanmelden als kunstlid. Voor een extra bedrag per jaar steun je dan de Nederlandse kunst en in ruil daarvoor ontvang je vier keer per jaar het blad MUZE waar alle ins en outs over de Nederlandse kunst in staan. Als je liever de klassieke muziek een steuntje in de rug geeft, kun je je aanmelden als klassieklid. Met je jaarlijkse bijdrage zul je dan dit muziekgenre steunen.

Avrobode en TrosKompas

Veel Nederlandse omroepen hebben een eigen programmagids om zo extra geld op te halen voor de omroep. Bij AVROTROS zijn dit de Avrobode en TrosKompas. Enkele leden denken onterecht dat ze de gids krijgen als ze lid worden van de AVROTROS. Dit is niet het geval en je wordt ook geen lid van de omroep als je je aanmeldt voor de gids. Als je allebei wil, zul je je dus moeten aanmelden van de gids én de omroep. Wil je de Avrobode of TrosKompas opzeggen, dan kan dat door gebruik te maken van de bijbehorende opzegbrieven.

AVROTROS opzeggen

Als je niet langer lid wil zijn van AVROTROS, dan kun je je lidmaatschap opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft hiervoor alleen maar je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna de opzegbrief klaar is voor verzending. Je kunt de opzegbrief nu zelf gratis downloaden en verzenden, maar je kunt dit ook door 123opzeggen laten doen. Wij zorgen er dan voor dat de opzegbrief bij AVROTROS terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen.

100% Opzeggarantie

Als je opzegt met de verzendservice van 123opzeggen, dan kunnen wij je 100% garanderen dat de opzegging goed verloopt. Dankzij onze 100% opzeggarantie hoef jij je nergens druk over te maken. Zelfs als er toch iets misgaat, dan zal 123opzeggen kijken of we het kunnen oplossen. Zo ben je altijd verzekerd van een soepele opzegging. Let op: deze opzeggarantie geldt alleen als je kiest voor de verzendoptie van 123opzeggen.