BNNVARA opzeggen

5 / 5 (69 beoordelingen)

Wil jij je lidmaatschap op BNNVARA opzeggen? Je kunt dit heel eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen, zodat BNNVARA je lidmaatschap snel kan opzeggen. 

Schrijf een beoordeling over BNNVARA

Beoordeel je ervaring

69 Beoordelingen

Bezuinigen

stap over naar max

Dubbeltje op zijn kant

Ik kijk bijna geen tv meer

Doe er niks mee

Geen interesse meer

Financiële middelen

overlijden

ik heb nooit om dit abbonament gevraagd maar ik betaal al jaren.

Niet meer nodig

geen interesse

Een keer handtekening gezet paar jaar geleden en eigenlijk vergeten. Niet heel netjes

Klaar met abonnementen en geld betalen

Geen interesse meer in

geen interesse meer

Wenst niet meer lid te willen zijn

Geen toegevoegde waarde meer

Te veel kosten

BNNVARA opzeggen

BNNVARA is ontstaan na een fusie van de omroepen BNN en VARA. VARA is hiervan veruit de oudste omroep. De radio- en televisieomroep is opgericht op 1 november 1925. De letters van de naam stonden toen voor ‘Vereeniging van Arbeiders Radio Amateurs’. In de Tweede Wereldoorlog verloor de omroep veel leden, omdat ze in eerste instantie meewerkte aan de Duitse bezetting. Dit viel bij veel mensen niet in goede aarde en daarom regende het toen opzeggingen. Na de oorlog krabbelde de omroep langzaam weer overeind door samen te werken met de SDAP (nu Partij van de Arbeid) en de vakbeweging (nu FNV). Die twee waren heel lang vertegenwoordigd in het bestuur van de VARA, maar sinds 1980 is die formele band verbroken.

BNN bestaat veel minder lang dan de VARA, namelijk sinds 1997. De letters van de omroep staan voor ‘Bart’s Neverending Network’. Bart staat in dit geval voor een van de oprichters Bart de Graaff. De omroep wilde zich vooral richten op jongeren en jongvolwassenen. In eerste instantie begon BNN bij Veronica, maar later BNN meegenomen naar de publieke omroep.

De Grote Donorshow

BNN staat erom bekend om grote publieke thema’s te behandelen op een bijzondere manier. Zo was er een flinke ophef ontstaan rondom De Grote Donorshow. In dit eenmalige programma van de omroep was het aan de ongeneselijk zieke Lisa om een haar nog gezonde nieren af te staan aan iemand die ‘m het meest nodig had. Mensen konden tijdens het programma sms-en om haar te laten weten wie ze zou moeten kiezen. Uiteindelijk bleek het hele programma nep te zijn en Lisa een actrice. De kandidaten waren echter wel mensen die een donornier nodig hebben. Het programma was gemaakt om aandacht te vragen voor het tekort aan donoren in Nederland. Veel Kamerleden hadden kritiek op de uitzending en ook vanuit het buitenland regende het kritiek. Toch kreeg het programma wel een Emmy-award.

BNNVARA gratis opzeggen

Beide omroepen verkeerden sinds 2011 in zwaar weer en besloten daarom om samen verder te gaan onder bepaalde voorwaarden. Formeel ging deze fusie in op 1 januari 2014. Toen heette de omroep BNN-VARA. Pas eind 2017 werd deze naam omgezet naar de huidige naam BNNVARA.

De publieke omroepen verliezen steeds meer leden en dat is ook niet zo gek. Steeds minder mensen kunnen zich echt identificeren met een omroep, zoals BNNVARA, EO of KRO en daarom zeggen ze ook sneller op. Een abonnement is daarbij ook niet nodig om te genieten van de programma’s die een omroep maakt. Wil jij je abonnement op BNNVARA opzeggen? Dat kan eenvoudig met 123Opzeggen.nl. Je maakt hier heel eenvoudig een unieke opzegbrief en het kost je helemaal niks. Je hoeft enkel wat gegevens in te vullen en daarna is brief klaar om gedownload, geprint en verstuurt te worden.

Verzendservice

Je kunt er ook voor kiezen om de opzegging aan ons over te laten. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw opzegbrief bij BNNVARA terecht komt, zodat jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Jij kunt lekker achterover leunen en wachten tot BNNVARA een bevestiging stuurt per mail of per post. Zodra je die binnen hebt, weet je zeker dat je opzegging goed verwerkt is en jij dus inderdaad van je lidmaatschap verlost bent.