BookSpot opzeggen

5 / 5 (17 beoordelingen)

Als jij niet genoeg boeken leest om het abonnementsgeld van BookSpot eruit te halen, dan kun je BookSpot opzeggen. Dit doe je heel snel met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en te kiezen voor de verzendoptie. 123opzeggen zal er tegen een kleine vergoeding voor zorgen dat de brief bij BookSpot terechtkomt, waarna zij het abonnement kunnen beeïndigen. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresBookSpot
Adres bedrijf
1243 ZH 's-Graveland

, 08-08-2020

Betreft: BookSpot opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Klantnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

17 Beoordelingen BookSpot

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

noodzakelijke bezuiniging

Gewoon geen interesse meer in abonnement

Maak er geen gebruik van.

Maak er geen gebruik van

Financiële redenen

Ik bestel 2 boeken: er wordt er een geleverd maar toch wordt het volledige bedrag al van mijn rekening gehaald. En 6 dagen nadien nog eens € 25! Bellen naar de klantenservice: eindeloos wachten zonder dat iemand opneemt ! Ik vind dit niet ok !

Ik lees niet veel meer

De films die ik wil hebben zijn er niet.

Gewoon stoppen

geen comentaar

Financieel

Na jarenlang naar volle tevredenheid lid geweest is het nu genoeg.

BookSpot opzeggen doe je eenvoudig met 123opzeggen

BookSpot wil lezen nog interessanter maken voor een groot publiek. Ze geloven dat je van lezen empathischer, creatiever en slimmer wordt en dat iedereen meer zou moeten lezen. Je kunt in de webwinkel van BookSpot alle boeken los bestellen, maar als je wil genieten van extra voordeel kun je ook kiezen voor een Premium abonnement. Je kunt dan sparen voor extra voordeel en dat maakt lezen extra leuk. Elke maand weer worden er nieuwe boeken aan het grote assortiment toegevoegd, zodat jij je hart elke keer weer kan ophalen en kan genieten van de nieuwste, mooiste en populairste boeken, zowel Engels- als Nederlandstalig.

BookSpot heeft niet altijd zo geheten. Voorheen heette deze boekenclub ECI wat stond voor Europa Club Internationaal. ECI ging echter failliet in 2014. De verkoopcijfers liepen terug, zelfs toen ECI in 2011 al haar fysieke winkels sloot en doorging als webwinkel. Gelukkig was het mogelijk om een doorstart te maken en daar vloeide BookSpot uit voort.

Abonnementen BookSpot

Zoals hierboven ook genoemd werd, kun je alles los kopen bij BookSpot, maar als je wil genieten van extra voordeel, kun je ook kiezen voor een abonnement. Je kunt voor 99 eurocent een abonnement op BookSpot Premium nemen. Je krijgt hiervoor twee keer per jaar een gids met de nieuwste boeken, toegang tot boekenvoordeel en korting op alle boeken. Tevens kun je genieten van gratis bezorgen en een retourrecht van 99 dagen. Dit abonnement kun je iedere maand opzeggen. Als je nóg meer voordeel wil, kun je ook kiezen voor het Premium Vip abonnement. Je betaalt hiervoor hetzelfde bedrag, maar dit abonnement is niet maandelijks opzegbaar. Je krijgt hiervoor wel 20 procent korting op het speciale vip-assortiment en gratis toegang bij evenementen. Je spaart met BookSpot VIP ook iedere maand voor 7 euro boekentegoed, zodat je nog meer korting kunt krijgen op de leukste boeken.

BookSpot opzeggen

Als jij op dit moment een abonnement hebt op BookSpot Premium of BookSpot Premium VIP en je dit abonnement wil opzeggen, kan dat eenvoudig via 123opzeggen. Onze ervaring leerde ons dat het aanmelden voor abonnement vaak makkelijker was dan het opzeggen en wij zijn van mening dat het opzeggen in alle gevallen altijd even makkelijk moet kunnen. Dat is precies de reden dat 123opzeggen in het leven geroepen is. Je kunt hier gebruikmaken van de verschillende opzegbrieven. Elk abonnement heeft een eigen unieke opzegbrief die jij als consument kunt gebruiken. Dit kan geheel kosteloos.

Verzendservice

Als je gebruik wilt maken van een opzegbrief van 123opzeggen, hoef je alleen je gegevens maar in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen die vervolgens gratis is te downloaden. Je kunt de brief nu zelf verzenden door een envelop en een postzegel te gebruiken en de brief op de brievenbus te doen. Als je op deze manier gebruikmaakt van 123opzeggen kost het helemaal niets. Je kunt er ook voor kiezen om de brief door ons te laten verzenden. In dat geval vragen wij een kleine vergoeding en zorgen wij ervoor dat de brief bij BookSpot op de mat valt. Zij zullen de opzegging verwerken en jou een bevestiging toesturen. Zo wordt opzeggen wel heel eenvoudig!