Wil je niet langer abonnee zijn bij de Stentor, dan kun je je abonnement opzeggen. De Stentor opzeggen doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie hoef je je nergens zorgen over te maken. 

Schrijf een beoordeling over De Stentor

Beoordeel je ervaring

24 Beoordelingen

Te duur

vertrek

Ik heb nooit akkoord gegeven voor een abonnement. Groot raadsel wie wel!!!!

Verhuizing naar een verzorgingstehuis 24/7 zorg. Wegens dementie

Mooie krant maar erg duur.

Geen financiën meer voor door ontslag

Geen echt regionaal nieuws meer!

Jaaraanbieding is afgelopen

De opzegprocedure is zeer klantonvriendelijkheid. Service via e-Mail nul, reageren gewoon niet.

Ik wil de krant niet meer lezen.

Ivm ouderdom

Te vaak niks ontvangen, geen zin meer in. Moet steeds melding maken

jammer maar wordt mij te duur met alleen AOW

niet nodig slechte service

Bezuiniging

Ben al ruim 10 jaar lid en heb ontdekt dat nieuwe leden korting krijgen en vaste abonnees de volle pond moeten blijven betalen. Reden om te stoppen.

Lees hem niet genoeg

te onregelmatige bezorging en kapotte kranten in brievenbus.

Mijn vrouw is overleden,en is te duur

Vind de krant te duur op dit moment.

De Stentor opzeggen

De Stentor is een groot regionaal dagblad in Oost-Nederland. Dankzij de verschillende edities, heeft iedereen een krant die aansluit bij zijn of haar omgeving en dat is ook gelijk de kracht van de krant. De krant wordt uitgegeven van Flevoland tot in de Achterhoek en van noordwest-Overijssel en het zuidwesten van de Veluwe. Ondanks de populariteit van de krant dalen de oplagecijfers elk jaar, net als bij de grote kranten AD, De Telegraaf en NRC Handelsblad. Wil jij je abonnement op de Stentor opzeggen? Gebruik een opzegbrief van 123opzeggen en weet zeker dat alles goed gaat.

Geschiedenis Stentor  

Het ontstaan van de Stentor dateert helemaal terug tot 1903 wanneer een Apeldoornse man de Apeldoornse Courant begon. Deze krant was het begin van De Stentor zoals het bekend is vandaag. Om de oprichting in ere te houden, heeft de Stentor nog steeds een kantoor in Apeldoorn en bestaat de titel van de Apeldoornse courant nog steeds. Hier zijn zelf meer regionale edities bijgekomen, namelijk:

  • West-Veluwe
  • Deventer
  • Salland
  • Zutphen & Achterhoek
  • Zwolle
  • Vechtdal
  • Kampen-Flevoland
  • Veluwe

Welke editie je krijgt, is afhankelijk van waar je woont. Je kunt niet een editie krijgen van een andere locatie dan van waar je woont. De edities worden automatisch verspreid.

Stentor opzeggen

Wil jij De Stentor niet langer ontvangen, dan kun je De Stentor opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens maar in te vullen. De opzegbrief zal automatisch gemaakt worden, zodat jij de brief helemaal gratis kunt downloaden en verzenden. Als je de brief liever niet zelf verstuurt, maar dit aan ons wil overlaten, dan kan dit ook. Kies in dat geval voor de verzendservice en geniet van onze 100% opzeggarantie.

100% Opzeggarantie

De Stentor opzeggen wordt wel erg makkelijk met de 100% opzeggarantie van 123opzeggen. Dankzij deze garantie hoef jij je niet druk te maken over de opzegging. 123opzeggen zal ervoor zorgen dat de opzegging goed verwerkt wordt, zodat jij geen problemen achteraf zult hebben. Mocht er toch iets misgaan, dan zal 123opzeggen kijken waar het probleem zit en zo mogelijk oplossen. Zo ben je altijd verzekerd van een goede opzegging.