Wil jij graag een andere krant lezen, dan kun je De Telegraaf opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Hierdoor wordt opzeggen makkelijk gemaakt. 

De Telegraaf opzeggen

Al in 1893 werd de eerste editie van De Telegraaf gepubliceerd. Inmiddels is er een heuse Telegraaf Media Groep, waar verschillende websites, tijdschriften en kranten onder vallen. Onder andere Privé en Autovisie zijn eigendom van TMG. In 2017 heeft De Telegraaf meer dan 7 miljoen mensen bereikt en is daarmee de meest gelezen krant van Nederland.

Met de verhalen die de journalisten van De Telegraaf iedere dag verzorgen bereikt dit nieuwsmerk zijn klanten op verschillende manieren: via de krant, internet, mobiel en tablet. De krant wordt getypeerd als ‘populaire’ krant, omdat er een relatief grote hoeveelheid amusement in de krant staat. Daarbij is sensatie wel iets waar de Telegraaf niet vies van is. Toch is De Telegraaf niet te vergelijken met kranten als het Duitse Bild en het Engelse The Sun. De toon van de Telegraaf is daarvoor toch te gematigd en ook de Financiële Telegraaf past niet in dat rijtje. Daarvoor zijn die zaken toch te serieus. De Telegraaf zal echter niet in het rijtje kwaliteitskranten mogen voegen. Samen met het Algemeen Dagblad blijft de Telegraaf daar aan de zijlijn staan.

Kenmerken Telegraaf

De Telegraaf kenmerkt zich bij het grote publiek door dicht bij zijn lezers te staan en in duidelijke taal te vertellen wat er gebeurt in hun leefwereld, in Nederland en in de rest van de wereld. Dit doet de Telegraaf op een onafhankelijke en uitgesproken manier met een eigen mening. Op iedere dag van de week kun je artikelen lezen in De Telegraaf over nieuws, sport, de financiële wereld, politiek en entertainment. Naast geschreven artikelen doet De Telegraaf ook aan artikelen in beeld met eigen tv-journalen en waar mogelijk met een live-verslag. Inmiddels heeft De Telegraaf al meer dan 21 miljoen videoviews gehad sinds de realisering in december 2015.

De Telegraaf is te koop in de meeste winkels zoals supermarkten en tabakswinkels, maar wil je De Telegraaf op ieder moment kunnen lezen, dan kun je het beste kiezen voor een abonnement. Kies je voor een abonnement, dan heb je vaak te maken met leuke kortingen. Op de website van De Telegraaf kun je zelf een abonnement samenstellen. Zo kun je kiezen uit een digitaal abonnement waarbij je De Telegraaf online kunt lezen, maar kun je ook kiezen uit het abonnement Week en digitaal, waarbij je De Telegraaf in de bus ontvangt van maandag tot en met zaterdag en toegang hebt tot de online versie. Daarnaast kun je ook kiezen uit het abonnement Zaterdag en digitaal waarbij je de krant iedere zaterdag in de bus ontvangt en iedere dag toegang hebt tot de online versie. Tevens krijg je De Telegraaf Vrouw en de Telegraaf Vrij er gratis bij.

Controverse

Ondanks dat De Telegraaf wel een van de populairste kranten is van Nederland, is het blad niet vrij van de nodige controversies. Zo werd de krant in 2010 op de vingers getikt toen ze een dag na de vliegramp bij Tripoli een negenjarige jongen interviewde die de ramp had overleefd. De jongen wist toen nog niet dat zijn ouders en broertje de ramp niet hadden overleefd en de dag daarna publiceerde de krant dit nieuws groot op de voorpagina. Hier kreeg de Telegraaf veel kritiek op.

Ook in 2011 kwam de Telegraaf in opspraak toen Zembla beweerde dat de krant bewust onwaarheden publiceerde. Er zouden bronnen aangehaald worden die nooit geïnterviewd waren en ook bepaalde informatie kon zo weerlegd worden. Door deze controverse werd een bekende journalist van de krant op non-actief gesteld en later ontslagen.

De Telegraaf opzeggen

Toch blijven veel mensen de krant lezen. Heb je een abonnement bij De Telegraaf, dan heeft deze een looptijd van een of twee jaar. In de tussentijd is opzeggen niet mogelijk. Is de looptijd voorbij, dan is De Telegraaf maandelijks opzegbaar. Je kunt dit eenvoudig regelen via de opzegservice van 123opzeggen waarbij je snel een unieke opzegbrief kunt maken. Je hoeft hierboven alleen wat gegevens in te vullen, waarna die gegevens automatisch in de brief geladen worden. De brief kun je nu zelf downloaden en opsturen naar De Telegraaf. Het adres staat alvast bovenaan de brief geschreven, zodat je dit zelf niet meer hoeft op te zoeken.

Verzendservice

We snappen ook dat niet iedereen meer postzegels op de plank heeft liggen en daarom bieden wij ook onze verzendservice aan. Door gebruik te maken van deze service, hoef je nooit meer de deur uit om een abonnement of lidmaatschap op te zeggen. Of dit nou is voor een sportschool of in dit geval een krant, maakt hierbij niet uit. Je klikt eenvoudig de verzendoptie aan en wij regelen de rest voor een kleine vergoeding. Zo makkelijk was opzeggen nog nooit eerder! Zodra De Telegraaf de opzegging verwerkt heeft, zullen ze een bevestiging sturen per mail of per post. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en wanneer je je laatste krant ontvangt.