Denksport opzeggen

5 / 5 (2 beoordelingen)

Als jij geen tijd of zin meer hebt om te puzzelen, dan kun je het abonnement op Denksport opzeggen. Dit doe je heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in en kies voor de verzendoptie. Wij zullen ervoor zorgen dat de opzegbrief bij Denksport terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresDenksport
t.a.v. Keesing Nederland B.V.
Adres bedrijf
1000 CA Amsterdam

, 18-02-2020

Betreft: Denksport opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Naam-abonnement:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2 Beoordelingen Denksport

Schrijf een beoordeling over Denksport

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

geen zin meer in puzzelen

Denksport opzeggen doe je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen

Als je het hebt over puzzelboeken, noemt iedereen de naam ‘Denksport’. Ondanks dat Puzzelbrein en Puzzel4U hun best doen om meer markt te krijgen op puzzelgebied, halen ze Denksport niet in. De merknaam is een heus begrip in Nederland en biedt voor iedere liefhebber van ieder niveau een passend puzzelboek. Als je doel bent op kruiswoordpuzzels, zijn hier speciale boekjes voor. Ook woordzoekers, sudoku’s en filippines hebben hun eigen puzzelboeken. Als jij eigenlijk alles wel leuk vindt, kun je ook kiezen voor het Varia puzzelboek. Hier krijg je allerlei soorten puzzels voor je kiezen. De echte puzzelliefhebber kan hier enorm genieten van alle leuke puzzels.

Geschiedenis Denksport

Denksport is van Keesing Media Groep, dat al sinds 1911. Pas in 1930 verscheen de eerste editie van Denksport. Het wekelijks verschijnende puzzelboekje bevatte zestien kruiswoordraadsels en kostte toen nog 20 cent. In de Tweede Wereldoorlog had het bedrijf het heel zwaar, omdat de eigenaars joods waren en moesten vluchten voor de bezetters. Na de oorlog begon de wederopbouw van het bedrijf, maar Keesing besloot om dit niet in Nederland te gaan doen. Keesing France werd geboren en dat was tevens het begin van de buitenlandse takken van het bedrijf. Inmiddels heeft het bedrijf meerdere edities in allerlei landen, zoals:

 • Denksport (Nederland en Vlaanderen)
 • Sport Cérébral (Frankrijk)
 • Megastar (Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland)
 • Tankesport (Denemarken, Noorwegen en Zweden)

Denksport is tegenwoordig niet meer zelfstandig en valt onder de vlag van TMG. Ze hebben ook meerdere andere puzzelboeken overgenomen, waardoor ze nu echt de grootste zijn in Nederland.

WIN! Van Denksport

Win! is nieuw van Denksport. Het is een puzzelmagazine, waarmee je te gekke prijzen kunt winnen. Je krijgt allerlei soorten puzzels voorgeschoten, waarna je met de oplossing hele leuke prijzen kunt winnen. Het gaat van een dagje uit tot beautybehandelingen en weekendjes weg. In elke editie van Win! krijg je de volgende puzzels voor je kiezen:

 • Kruiswoordraadsel
 • Zweedse puzzel
 • Filippine
 • Legletter
 • Lettervlecht
 • Woordzoeker
 • Zoek om ’n hoek
 • Blokwerk
 • Codekraker
 • Diverse logische puzzels
 • Een fotopuzzel

Zo kun je heerlijk je hart ophalen met deze brede selectie van puzzels. Win! staat garant voor uren puzzelplezier en leuke prijzen om het puzzelen zo nog leuker en uitdagender te maken.

Denksport opzeggen

Als ij op dit moment een abonnement hebt op Denksport, maar je merkt dat je nagenoeg niet meer puzzelt of een ander puzzelabonnement wil proberen, kun je heel eenvoudig Denksport opzeggen met 123opzeggen. Je kunt gebruikmaken van de opzegbrief van Denksport door je gegevens in te vullen in de invulvelden hierboven. De gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna jij die brief kosteloos kunt downloaden. Je kunt er nu voor kiezen om de opzegbrief zelf te verzenden. In dat geval heb je enkel een envelop en een postzegel nodig. Is dit je echter teveel werk of ben jij niet in de buurt van een brievenbus, dan kun je er ook voor kiezen de verzending over te laten aan 123opzeggen. Wij zorgen er dan voor dat de opzegbrief bij Denksport op de mat valt, zodat zij jouw opzegging in orde kunnen maken. Zodra zij dit gedaan hebben zullen ze je een bevestiging sturen per mail, zodat jij weet waar je aan toe bent. Wij vragen voor deze service een kleine vergoeding, maar in ruil daarvoor kun jij Denksport opzeggen vanachter je computer.