Wil jij je Disney+ abonnement opzeggen? Dit doe je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zo hoef jij je nergens meer druk om te maken en is Disney+ opzeggen kinderspel. 

Schrijf een beoordeling over Disney Plus

Beoordeel je ervaring

62 Beoordelingen

wegens tijd gebrek,

We hebben genoten van de periode dat we naar Disney + keken, maar we hebben er nu geen interesse meer in.

HEt was goed maar we kijken te weinig

Heel fijn.

Gezellig voor in de winter

Ik wil disney plus niet meer

Keken er niet naar niet op onze tv te ontvangen.

PRIMA KANAAL MAAR IK MAAK ER TE WEINIG GEBRUIK VAN

Interesses

Wij kunnen dit niet via de tv kijken, alleen via de laptop.
Dus daarom keken we er nooit naar

Niets bijzonders

Kijken te weinig

1-zijdig aanbod

disney + is niet leuk

Kijk niet meer

Er word te weinig gebruik gemaakt

Ik wil een jaar abonnement

Geldgebrek

geen intressen meer en veel de zelfde films

Weinig films, niet veel nieuws

Disney+ opzeggen

Disney+ is de nieuwste streamingdienst op de Nederlandse markt. De dienst zou de concurrentie met Netflix en Videoland moeten aangaan en op termijn de grootste in entertainment moeten worden. Tijdens de lancering op 13 september kondigde Disney aan dat Nederlandse gebruikers tot 12 november gratis gebruik konden maken van het aanbod op Disney+. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt door Nederlandse film- en serieliefhebbers.

Aanbod Disney+

Veel mensen dachten aanvankelijk dat je op Disney+ enkel aanbod van Disney kon kijken. Denk hierbij aan films zoals Pirates of the Caribbean, Bambi en Mickey Mouse. Dit bleek echter niet het geval. Door de overname van 22st Century Fox kreeg Walt Disney Studios ook zeggenschap over National Geographic en The Simpsons. Series zoals deze zijn hierdoor ook te kijken op Disney+. Dochterondernemingen Pixar, Marvel en Lucasfilm tonen hun films en series ook op de streamingdienst, waardoor Star Wars, The Avengers en The Incredibles ook te kijken zijn. Dit aanbod bezit Netflix niet en juist daardoor zijn veel mensen bereid de overstap te maken. Uit onderzoek bleek dat ruim 21 procent van de leden van Disney+ een andere streamingdienst zou laten vallen.

Exclusief aanbod

Naast het hierboven genoemde aanbod, gaat Disney – net als Netflix – aanbod aanbieden wat nergens anders te zien is. Zo zal er een exclusieve Star Wars serie komen die alleen op Disney+ te zien zal zijn. Ook de liveaction versie van Lady en de Vagebond en het Marvel Cinematic Universe met titels als The Falcon and the Winter Soldier en Loki zullen enkel bij de streamingdienst verschijnen. Hierdoor is het voor fans van deze genres interessant om een abonnement te hebben op de streamingdienst.

Abonnement Disney+

In tegenstelling tot haar tegenhangers, biedt Disney maar één abonnement aan. Je hoeft niet extra te betalen voor betere beeldkwaliteit en meer gebruikers. Bij Disney kan bij iedere abonnee op vier verschillende schermen gekeken worden met dezelfde beeldkwaliteit. Dit alles kost de abonnee dan 6,99 euro per maand. Dit is een stuk goedkoper dan tegenhangers Netflix en Videoland die minimaal 7,99 euro per maand kosten.

Als je een abonnement hebt op Disney+ ben je ook niet gevonden aan alleen je desktop. Je kunt Disney+ bekijken op de volgende apparaten:

  • Android-telefoon, -tablet, -tv
  • iPhone en iPad
  • Apple TV
  • Chromecast
  • Xbox One
  • Playstation 4

Je kunt al je Disneyfilms nu bekijken op welk apparaat je wilt op ieder moment van de dag.

Disney Plus opzeggen

Als jij merkt dat je toch niet zoveel naar Disney+ kijkt als verwacht, kun je ervoor kiezen om je abonnement toch weer te beëindigen. Gelukkig kun Disney+ opzeggen op een hele laagdrempelige wijze. Kies voor de opzegbrief van 123opzeggen! Je hoeft alleen je eigen gegevens maar in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je die zelf naar Disney kunt verzenden of dit door ons te laten doen. Als je kiest voor de eerste optie heb je wel een postzegel en een envelop nodig. Via 123opzeggen is dit veel eenvoudiger, je laat ons er namelijk voor zorgen dat de opzegbrief bij Disney terechtkomt. We vragen hiervoor een kleine vergoeding, maar in ruil hiervoor kun jij zelf lekker achteroverleunen, terwijl wij het zware werk doen. Zodra Disney+ je abonnement heeft beëindigd, zullen zij je een opzegbevestiging sturen. Je weet hierdoor altijd waar je aan toe bent als je opzegt met 123opzeggen.